Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer AVH-X8550BT

dben
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם הולך לרכוש יחידה כזו בקרוב, למרות שלא החלטתי עדיין איזו. ההתלבטות היא בין ה-8550 לדגמים מהסדרה החדשה של פיוניר - 2650, 4650, 5650. ההבדל העיקרי (והחשוב ביותר) הוא התוספת של ה-MirrorLink שמאפשר (למיטב הבנתי המצומצמת...) חיבור טוב יותר לאנדרואידים תומכים (גאלקסי S3 ו-S4 תומכים).

האפליקציות שחשובות לי שיעבדו טוב על המסך הן בעיקר (בעיקר!) וויז וגם פאנדורה וגאנגו. כמו-כן - עד כמה חשובה העובדה שהיציאות ב-2650 היא רק 2V לעומת 4V בגרסות הבכירות יותר? בכל מקרה זה יחובר למגבר חזק יחסית ואני לא שומע בווליום מטורף.

אם למישהו יש מעט מידע ויכול לשפוך אור על הסוגיות (בעיקר איך החיובר ל-MirrorLink עובד), אודה!

אני לא יודע אם MirrorLink עובד על 8550 אבל קח בחשבון שזה מתאם שנותן לך אפשרות לעבוד ללא חוטים.

לדעתי חיסרון עבור הסוללה, אני לא רואה בזה שימוש.

מעדיף כבל.

גם המתאם הרגיל תומך בS4

אני מתכוון לקנות מתומקר מערכות

רשום באתר שלו שזה עולה 4300

נראה לכמה אפשר להגיע איתו שאני יהיה אצלו

מאיפה אתה מתכוון לקנות ובכמה

תראה, כולם בארץ דורשים מחיר מוגזם אז חשבתי לקנות בחו"ל.

אחרי מיסים זה יצא באזור ה3200 ₪ אם אני לא טועה.

זה מחיר נמוך אבל צריך לזכור שזה לא כולל התקנה (על זה כבר אני לא ידבר כי אני מקסימום יחבר)

וזה לא כולל אחריות, יש אחריות של אותו מוכר אבל אני לא ישלח שוב את המכשיר במידת הצורך.

אם זה מחיר של -/+ 4000 ₪ בארץ אז זה שווה.

אבל אני לא יכול להמליץ לך על החנות שקנית ממנה, המחיר באמת קורץ אבל אבל מעבר לזה אני לא רוצה לדבר.

צור איתי קשר בפרטי, יש לי מאיפה לרכוש את המכשיר עם 3 שנות אחריות ולא שנה.

יש מצב שאם נקנה ביחד נקבל מחיר כזה אם לא נמוך מעט יותר.

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית.

קבוצה זה כוח!

בינתיים אני ישמח אם פותח האשכול יעדכן אם הוא הצליח להשיג עברית בעזרת העדכון.

פורסם
למה אין מקלדת בעברית?

זה לא עובד בחיבור mhl ככה שזה מעביר וידאו מהמכשיר, אז אם יש מקלדת בעיברית במכשיר אז תיהיה מקלדת כזאת על המסך

אני טועה בצורת העבודה של המערכת?

אחרי בדיקות וחפירות באינטרנט יש לי תשובה ברורה לגבי חיבור ה mhl

מה שאמרתי זה נעשה בעזרת האפליקציה

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kyle.arliberator

* היא דורשת רוט למכשיר

אחרי שאתה מתקין אותה אתה מקבל את כל המכשיר על גבי המערכת

תראה בסרטון של האפליקציה

* חיבור הטלפון דורש מתאם מיוחד של פיוניר למערכת שניתן להזמין באיבי ומתאם mhl למכשיר הגלקסי

פורסם

רמי,

אם מדובר על הדאבל דין שבכותרת מול GALAXY S4 אז אין צורך בכלום חוץ מקיט: CD-AH200

מגיע כבר עם MHL

ועניתי לך חזרה בפרטי.

פורסם

אולי נעשה איזה שהיא קניה מרוכזת.

כרגע מה שאני והמשתמש ramii בודקים זה את סוגיית האחריות.

שנה אחת מול שלוש שנות אחריות - שזה קריטי במחיר.

במידה וזה יצא לפועל אולי נפתח אשכול חדש ומסודר אם לא תהיה התנגדות של ההנהלה.

פורסם

אני כבר שולח לך.

מה שכן אני רואה שיש ביקוש, בינתיים רמי מנסה "לחלץ" מחיר וגם אני.

אני מנסה לקבל מחיר עבור אותו מכשיר + 3 שנות אחריות.

רמי מנסה לקבל מחיר עבור אותו מכשיר + שנת אחריות אחת בלבד.

אני מאוד מקווה שההפרש לא יהיה גדול מידי בשביל שנקח 3 שנות אחריות.

מחר אני יעדכן, במידה ומשהו ישתנה כנראה שיפתח אשכול חדש עם כל הפרטים.

פורסם

אם כבר פניתם למשווק של פיוניר - מישהו יודע אם ומתי היחידות החדשות יהיו זמינות למכירה בארץ? (2650, 4650, 5650)?

ואגב, מה שנכתב מעלה על ה-mirrorlink לא נכון, לא מדובר בחיבור אלחוטי, אלא חיבור חוטי, פשוט יותר שמתשמש בפרוטוקול תקשורת אחר, הנה קיט החיבור שלו ליחידות החדשות: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Accessories/Smartphone-and-iPod-Cables/CD-ML100

לא לגמרי ברור לי ההבדל (ביכולות ובאופן השימוש) בין החיבור הזה לחיבור ל-8550 שהוא שונה.

שוב, הכוונה לגלאקסי S4 (באייפון הכל פשוט יותר...)

פורסם
אם כבר פניתם למשווק של פיוניר - מישהו יודע אם ומתי היחידות החדשות יהיו זמינות למכירה בארץ? (2650, 4650, 5650)?

ואגב, מה שנכתב מעלה על ה-mirrorlink לא נכון, לא מדובר בחיבור אלחוטי, אלא חיבור חוטי, פשוט יותר שמתשמש בפרוטוקול תקשורת אחר, הנה קיט החיבור שלו ליחידות החדשות: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Accessories/Smartphone-and-iPod-Cables/CD-ML100

לא לגמרי ברור לי ההבדל (ביכולות ובאופן השימוש) בין החיבור הזה לחיבור ל-8550 שהוא שונה.

שוב, הכוונה לגלאקסי S4 (באייפון הכל פשוט יותר...)

למה לא נכון? בבקשה תראה:

גם אם זה נכון זה לא כזה שימושי, כי בסופו של דבר נצטרך מקור כוח אחרת הסוללה "תעוף" אז לא עשינו כאן כלום.

עדיף את הקיט הרגיל.

בקשר לדגמים, תתעדכן בפיסבוק של פיוניר ישראל, ברגע שהדגמים יגיעו אתה תראה אותם שם קודם לכן.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...