Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer AVH-X8550BT

dben
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

לפני כשבוע התקנתי ברכב מערכת PioneerAVH-X8550BT

רציתי לדעת האם למישהו יש מושג איך ניתן לראות את ה WAZE במערכת ולהמשיך לראות במסכים האחוריים DVD?

דבר נוסף למערכת אין עברית (היא נקנתה בהונג קונג) רציתי לדעת אם אני מתקין את ה FIRMWARE מהאתר של פיוניר שמותאם לישראל האם אני מקבל עברית במערכת או יוצר בעיות חדשות.

תודה ושבוע טוב

בן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להוריד עדכון גרסא מכאן:

pioneer.com.sg/storefront4/ContentDetail/SideNavDetail1.asp?ContentId=428

לאחר שתבחר בדגם המתאים תהיה לך אפשרות לבחור בגרסא לישראל שבה יש עברית, לא צריכה להיות שום בעיה עם זה.

רק תדע שבכל מקרה אין מקלדת בעברית, כך שבוייז למשל יש בעיה להכניס כתובת דרך המערכת. ל- igo יש מקלדת עצמאית בתוכנה כך ששם זה עובד.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להוריד עדכון גרסא מכאן:

pioneer.com.sg/storefront4/ContentDetail/SideNavDetail1.asp?ContentId=428

לאחר שתבחר בדגם המתאים תהיה לך אפשרות לבחור בגרסא לישראל שבה יש עברית, לא צריכה להיות שום בעיה עם זה.

רק תדע שבכל מקרה אין מקלדת בעברית, כך שבוייז למשל יש בעיה להכניס כתובת דרך המערכת. ל- igo יש מקלדת עצמאית בתוכנה כך ששם זה עובד.

בהצלחה

למה אין מקלדת בעברית?

זה לא עובד בחיבור mhl ככה שזה מעביר וידאו מהמכשיר, אז אם יש מקלדת בעיברית במכשיר אז תיהיה מקלדת כזאת על המסך

אני טועה בצורת העבודה של המערכת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

גם אני רוצה לקנות את המכשיר מחו"ל והייתי בטוח שהוא מגיע עם עברית כבר מחו"ל.

לבסוף עדכנת את המערכת דרך הקישור הנ"ל ובדקת אם יש עברית?

אגב, כמה הוא עלה לך כולל מיסים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני מעוניין ברכישת המכשיר, כנראה שבוע הבא

אם יש מישהו שיכול לתת חוות דעת עליו זה מצויין

מאיפה אתה קונה ובכמה?

מתעלק על השירשור, יש לי את ה-5550BT האם יש אפשרות לחבר אותו לגלקסי 4, מבחינת העברת וידאו כמו בדגם הבכיר יותר?

כן,

אבל אתה צריך מתאם:

CD-IV202AV

אני לא יודע אם יש אותו בארץ או צריך לייבא אותו.

מתאים ל8550BT כן קיים בארץ - אבל עולה לא מעט לצערי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קובי אתה בטוח שזה המתאם המתאים?

לפי מה שראיתי מדבר על מתאם לאייפון 5, לי יש סמסונג גלקסי S4.

לפי האתר של פיוניר המכשיר שלי לא תומך באנדרואיד בכלל הקשור ל-advencd app mode, אלא רק ניגון מוזיקה,דיבורית וכו'.

השאלה אם יש מתאם ייעודי, לראות אפליקציות על מסך המכשיר עם או ללא שליטה כמו וויז,טורק וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם הולך לרכוש יחידה כזו בקרוב, למרות שלא החלטתי עדיין איזו. ההתלבטות היא בין ה-8550 לדגמים מהסדרה החדשה של פיוניר - 2650, 4650, 5650. ההבדל העיקרי (והחשוב ביותר) הוא התוספת של ה-MirrorLink שמאפשר (למיטב הבנתי המצומצמת...) חיבור טוב יותר לאנדרואידים תומכים (גאלקסי S3 ו-S4 תומכים).

האפליקציות שחשובות לי שיעבדו טוב על המסך הן בעיקר (בעיקר!) וויז וגם פאנדורה וגאנגו. כמו-כן - עד כמה חשובה העובדה שהיציאות ב-2650 היא רק 2V לעומת 4V בגרסות הבכירות יותר? בכל מקרה זה יחובר למגבר חזק יחסית ואני לא שומע בווליום מטורף.

אם למישהו יש מעט מידע ויכול לשפוך אור על הסוגיות (בעיקר איך החיובר ל-MirrorLink עובד), אודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...