Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מוזיקה אתה שומע?

אדי, אני חושב שהם די טבעי להמליץ על מה שיש לבן אדם. אבל יש משהו במה שאתה אומר, המלצה צרכה להיות מותאמת לכל מקרה. לדחוף מוצר קדימה זה לא רע, כאשר זה אים טרי בעל פעם נוחה.

גם לי יש הכרות עם איטון מקרוב בטוויטרים, מידים ומידבאס. אחלה חברה ללא ספק. גם ad מצויינת, אך לא מתאים לכל אחד וכל הדרישות שיש.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאשר זה אים טרי בעל פעם נוחה.

.

לפעמים אני סתם לא מבין אותך, הפעם התעלת על עצמך.

בגדול, ועם כמה שאני לא רוצה להכנס לזה יש משהו בדבריו של אדי, וחד גוניות בהמלצות.

בנימה אישית ובלי קשר לשום ציוד ובטח שלשום יבואן, כשמנסים לדחוף לי ציוד אישית זה גורם לי לסלידה ממנו באופן אוטומטי.

SCANSPEAK

פורסם
אדי איננו מכירים ואתה בכל זאת פונה אלי בשמי הפרטי עם הכפשות כאוות נפשך.

מאחר ומי שמכיר אותי יודע שאני אדם ששוחר שלום (קצת ההפך ממך), אני לא אשתלח בך בחזרה כמו שאתה בוודאי מצפה, כי אם נדפדף בין הודעותיך אם לא יהיו ״ללא רבב״, וזה בלשון המעטה כהרגלי.

אני ממליץ בפורום הזה רק על דברים ששמעתי ושאני מכיר היטב.

אם תקרא את ההודעה שלי הדגשתי שקיימת עדיפות לגלאדן על פני הייבריד ואין לי כל קשר ליבואן הזה.

אני ממליץ על מוצרים שקניתי אחרי שעשתי סקר שוק מקיף ונסיון רב שנים בתחום.

אין לי שום טובות הנאה מיבואן כזה או אחר, ואם הייתי באמת חייב לך משהו אז יש לי להכל קבלות על כל המשתמע מכך.

לא נותר לי אלא לאחל לך שבוע טוב ולבקש שתחזור בך.

אתה בכלל לא משתלח, מה פתאום.

ותשדל לעבוד קצת על הניסוח שלך - קצת יותר מידי מסגיר את האינטרס.

לא אחזור בי לעולם בנושא זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
באמת חברים לא פתחתי את הפוסט כדי להגיע לסיטואציות שאתם מדברים על אינטרסים

פתחתי כדי שתעזרו לי איזה רמקולים לקנות.

אני מגיע למפגש דרום הקרוב כדי לשמוע ולהתייעץ

מוטי אשמח לשמוע את המערכת שלך.

אם יש המלצות לרמקולים אחרים במסגרת התקציב?

תודה ושבוע טוב לכולנו.

מצויין שהחלטת לא להתייחס,אני אעשה כמוך.

גם אני אשמח להפגש ולעזור לך במפגש,שיהיה שבוע טוב לכולנו.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

טלפון שלי יש חיים משלו.

לא משנה מה יהיה, אנשים מטבעם ימליצו על מה שיש להם כאשר הם לא יודעים משהו אחר ומה שיש להם, הם חושבים שהם הכי טוב. זה מה שיש.

לגבי המוזיקה, היא מגוונת ופה הייתי מנסה לשמוע כמה שיותר קומפוננטים, לקבל כיוון של גוון הצליל רצוי אוסף לחפש לפי גוון. המלצה נוספת היא להגיע למפגש עם דיסק שלך, כך תוכל לשמוע אותם שירים שאתה מכיר טוב על מערכות שונות.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
היה לי סט של אודיסון וויצה לפני מכרתי אותו ומאז לא היה לי כסף הייתי חייל ובגלל זה עד עכשיו אני עם המאקרום.

עכשיו השתחררתי ויש כסף התקציב שלי לרמקולים זה 2500 שקל.

עדיפות ליד 2 שככה יהיה אפשר למצא בדרך הטובה ביותר את הסכום

אני לא רוצה לעבור לאקטיבי כי זה דורש עוד מגבר והתקנה מסבוכת יותר והוצאה הרבה יותר גדולה.

להרץ אני לא מתחבר היה לי פעם מורל דוטק שאהבתי אותם.

תודה לכולם

יד 2 זה עניין של מציאות חפש דיל מתאים.

דווקא במצב שלך הייתי שוקל לעבוד אקטיבי יש לך גם קרוס אקטיבי 3WAY במכשיר

וגם קרוס אקטיבי על המגבר 4 ערוצים.

כל מה שצריך לעשות זה להעביר חיווט חדש לטוויטר בניפרד ,לא מדובר בהתקנה מסובכת כלל.

פורסם

יש כבר חוטים רצים מהטויטרים אחורה כי הקרוס מורכב איפה שהמגהרים

השאלה צריך להביא עוד מגבר או מה שיש לי מספיק שני המגברים?

פורסם

אתה צריך 4 ערוצי הגברה 2 להגברת הוופרים 2 להגברת הטווטרים

האפשרויות הן מגבר 4 ערוצים אחד או 2 מגברי 2 ערוצים.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם
יש כבר חוטים רצים מהטויטרים אחורה כי הקרוס מורכב איפה שהמגהרים

השאלה צריך להביא עוד מגבר או מה שיש לי מספיק שני המגברים?

אם יש לך גם 3 זוגות RCA שרצים מהרדיודיסק למגברים אתה מוכן 100% לעבודה אקטיבית

דרך הרדיודסיק ,כל מה שנישאר לך זה לבחור אלמנטים מידבאס +טוויטר.

כאופציה לחדש התקציב שלך קצת גבולי

אם אתה אוהב מורל אתה יכול ללכת אקטיבי על האילייט MW6 החדש +טווטר MT250 ששיכים לסט אילייט החדש

אופציה נוספת אתה יכול להביא מאיביי איטליה הרץ ML280+ ML1600 זה סט ברמה מאוד גבוהה בקצת מעל 3K

גם אלמנטים מהסדרות הגבוהות של גלאדן אודיו שהזכרתה יכולות להיות אופציה תברר מחיר על ZERO PRO אקטיבי.

מה שיותר חשוב זה שתהיה סגור לאיזה אלמנטים אתה יותר מתחבר ,כי אופציות יש בשפע.

פורסם

תריץ חיפוש על פורום אודיו בערכים GLADEN - מדובר בבית התקנות שנמצא בהרצליה עד כמה שזכור לי.

אני מבין שאתה נעול על המותג - השאלה שלי שנשאלת מתוך סקרנות - למה? יש לך BMW במקרה? כי אם כן אז אני מבין שאתה כנראה מחפש רמקול תואם מקור ובזה גליידן מחזיקים ליין שלם עבור BMW.

גם ג'רמן מאסטרו אבל הם לא מוכרים כאן בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...