Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וישרים של בוש לאודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חברים אני לא יודע אם זה המקום הנכון , אבל ניראה לי שזה הכי מתאים . מישהו יכול לעזור לי עם אתר בחול ששולח לישראל וישרים של בוש משום מה אני מתקשה לימצוא את הדגם שמתאים לי בארץ לאודי a1 זה דגם a555s תודה לעוזרים.

שיפוצים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה דווקא מחו"ל?

אם אתה מתקשה למצוא בארץ- מציע לך לנסות לפנות ישירות ליבואני בוש בארץ: "לדיקו בע"מ".

הם יושבים בראשל"צ מאחורי קניון הזהב, ומחזיקים במלאי למכירה מגבי בוש לסוגיהם.

פרטים ליצירת קשר איתם והכתובת שלהם:

http://www.ledico.com/?CategoryID=161

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי קישור שהבאת, המגב עולה החל מ180 ש"ח כולל משלוח, כך שזה יקר.

פעם אחרונה שבדקתי אצל לדיקו פני כשבועיים, סט של זוג מגבי בוש לVW פולו עולים 160 ש"ח. ומדובר על מגבים מאותה הסדרה שרשומה בקישור. אני לא אתפלא אם מדובר באותו המק"ט כמו שיש לי ברכב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדיון של כמה להשקיע על מגבים נטחן עד דק.

אני מאמין שאתה אוהב את הA1 שלך ומשקיע בכל דבר, במקרה הזה זה ההפך, במגבים משקיעים סכום של עד 70 80 שקל לזוג (ככה אני לפחות) שיחזיקו שנה וחצי גג שנתיים, תחפש דגמים אחרים שהם בתקציב הגיוני שמתחברים יפה לחיבורים של אודי בלי מתאמים.

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
לפי קישור שהבאת, המגב עולה החל מ180 ש"ח כולל משלוח, כך שזה יקר.

פעם אחרונה שבדקתי אצל לדיקו פני כשבועיים, סט של זוג מגבי בוש לVW פולו עולים 160 ש"ח. ומדובר על מגבים מאותה הסדרה שרשומה בקישור. אני לא אתפלא אם מדובר באותו המק"ט כמו שיש לי ברכב.

מעניין מאוד הענייין. האמת היא ששכחתי מהם לחלוטין.

ב-דלק רצו 330 ש"ח (אחרי הנחה) על סט קידמי מקורי. אבדוק ב-לדיקו, אולי המחיר הגיוני יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
בסוף קניתי את אלה

לבסוף קיבלתי אותם והם לא מתאימים לי לפולו :evil:, מי שמעוניין אני מוכר אותם במחיר עלות, ככל הנראה זה מתאים לA1.

צרו קשר בפרטי

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...