Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כמו צירוף מקרים רע.

חבל באמת לפסול, מניסיון ומעבודה משותפת איתם, אני יודע היטב עד כמה חשוב שם נושא השירות ושלקוח יהיה מרוצה.

לדעתי האישית, תן להם עוד צ'אנס.

חבל לפספס רכב שאולי רצית רק בגלל עצבים של יום אחד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא השירות בקרסו השתפר, החל מהמכירה ועד לשירות.

אני לא מבקש שרות שהשתפר או שמשתפר - אני מבקש שרות שפשוט טוב (נקודה).

שלא יתלמדו ויתקנו טעיות על חשבון הלקוחות - אין פה בכלל ענין של לימוד, הם פשוט לא מבינים בזה ודי.

יש ארגונים שהבסיס שלהם והתפישה שלהם היא כזאת שהם בטוחים שהשרות וההתנהגות הנורמטיבית שלהם היא בסדר גם אם במבחן אוביקטיבי היא בינוניות ומטה, כי זה מה שהם מכירים.

אני מעריך שזה המקרה גם כאן. כל ההתנהלות שלהם, כל התשתיות שלהם (חניה לאורחים שאין בה מקום כי כל הרכבים בה הם של רנו, הכ"א שהם מעסיקים (אלו שאני פגשתי - הנהג, המכונאי, איש שטיפת המכוניות והבחורה) היו דומים בהתנהגותם אחד לשני וברמה לא מספקת (עבורי).

לא רוצה לרכוש שרות מגוף כזה - יש גופים אחרים שהפנימו מזמן מה היא איכות שרות ומציעים מוצרים טובים מאוד ובמחיר זהה - אז למה להתפשר ולתת גיבוי לארגון שבעיני כשל.

פורסם
איזה שטויות עם המחירי טיפולים,

הרכב שלי כבר היה בשני טיפולים, טיפול סטנדרטי לא עולה הרבה.

עדיין לא עשיתי טיפולים סטאנדרטיים, אבל:

:arrow: החלפת טלסקופים תא מטען במוסך מורשה: 1600 ש"ח + עבודה +מע"מ (עשיתי לבד עם בולמים של סטבילוס - 400 ש"ח)

:arrow: תיקון לוח שעוניםבמוסך מורשה: 2000 ש"ח + מע"מ (תוקן באיוו ב 1200 + מע"מ)

:arrow: תיקון חיישן גשם במוסך מורשה: 1500 ש"ח + עבודה + מע"מ (תוקן עם חלק שנקנה באדיבות איביי - 100 ש"ח)

עכשיו אולי הפרשי המחיר האלו הם שטויות בשבילך, בשבילי הם המון כסף (ואני עוד זוכר את מחירי הטיימינג שחברים שילמו בקליאו ספורט)

פורסם

אם כבר העלת את הנושא אז אגיב,

דווקא מחיר הטיימינג בחברה ירד פלאים, גם החלקים וגם מחיר העבודה. מה אם אגיד לך שחבר קיבל הצעה לטיימינג+רצועת אביזרים+עבודה בפחות מ 3K ? ואני מזכיר שזה מוסך מורשה עם חלקים מקוריים ושעתון מלא.

לצערי (או לשמחתי) אין לי ניסיון עם מערך השירות והמכירה שלהם אבל על המוסכים בכל הארץ שאיתם הייתי במגע היו לרוב אדיבים וששים לעזרה גם אם זה יעוץ טלפוני או הצעת מחיר בלבד. הייתי בקשר עם מוסכים מהצפון ומב"ש.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
חברי המלומד בפיאט/אלפא ?! לראות את חמינאי עולה לתורה בבית הכנסת בטהרן נשמע כמו תסריט סביר בהרבה.

כן, כן, גם אני זקפתי גבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פייזר, עברו כבר הרבה שנים מאז שעברה תחת ידיי רנו, אבל מתוך ניסיון עם כל מיני יצרנים (גם מאזדה) מכל מיני מדרוגים ועדות, ברגע שאתה קונה חלק מקורי מהיבואן (אפילו במוסך לא מורשה) המחירים מרקיעים לשחקים.

השוואה מול קניה באינטרנט והתקנה עצמית תניב הפרשים עצומים במחיר בכל רכב.

SLS, לפני כשנה ביצעתי נסיעת מבחן בגרנד סניק בסניף בריב"ל, אני לא נתקלתי באף בעיה, ואף הרכב ניתן לי לפרק זמן ארוך מאצל כל יבואן אחר (ביצעתי כמה נסיעות אז), נפתחה הזמנה ושולמה מקדמה, נוהל משא ומתן טלפוני לאורך כמה ימים (התנהל באופן משביע רצון ומקצועי) ולאחר שקיבלתי הצעה עדיפה ממתחרה בוטלה ההזמנה ותוך כמה ימים חיכה לי צ'ק על מלוא הסכום בסניף.

לא שחלילה אני מזלזל בחווייתך או במשמעותה ולכן אני בהחלט חושב שתבדוק את המתחרים ורק אם ממש הרנו מצאה חן בעיניך באופן חד וחלק אז שווה לחזור לחוויה מתקנת

פורסם

אגב: אל תבינו אותי לא נכון, זה לא שאני נגד רנו אחרת לא הייתי קונה את הסניק, אבל לפחות מנסיוני האישי איתם, המחירים שלהם יקרים מאוד בהשוואה לשאר הרכבים שיש לי בבית - יונדאי, והונדה - ובהשוואה לפז'ואים שהיו לי לפני הסניק.

וסתם כאנקדוטה, זה לא רק בקניה באינטרנט: טלסקופים של סטבילוס אצל קרסו עולים פי 4 מטלסקופים של סטבילוס אצל היבואן שלהם...

פורסם

כבעלים וותיק של רנו, בשנים האחרונות חשתי בשיפור מתמיד ברמת השרות והמחירים, לאחרונה רכשתי שתי מכוניות רנו (מגאן דיזל וקליאו) למשפחה. בינתיים אין לי סיבה לתלונות. יש לנו עוד מכוניות במשפחה, לא התרשמתי שאצל יבואנים אחרים השרות טוב יותר או זול יותר. נהפוך הוא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

רנו מוכרת אלפי מכוניות בשנה - ברור שיש לקוחות מרוצים.

אני בפרוש לא ציפיתי לאוסף ההתנהגויות שליווה את חווית המשתמש שלי.

אולי אני מפונק אולי אני רגיל לסטנדרט אחר.

בכל מקרה כל עוד יש יבואנים אחרים שמציעים מכוניות עדיפות במחיר זהה ועם שרות טוב בהרבה אז אין כל סיבה מבחינתי לרכוש רנו כל עוד קרסו הוא היבואן.

רנו מעולם לא היה רכב שחשקתי בו - עוד אחד מאוסף של רכבים שיתכן ומתאימים לדרישות שלי - אבל מעולם לא התלהבתי ממש מהם, כך שההפסד מבחינתי שקול לאפס.

אולי בעתיד קרסו יקרסו ואז יהיה שינוי שיצדיק אולי שינוי מבחינתי.

פורסם

מאוד מוזר המשפט הזה:

בכל מקרה כל עוד יש יבואנים אחרים שמציעים מכוניות עדיפות במחיר זהה...

למה הלכת לשם בכלל?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל,שבת שלום לכל חברי הפורום.

SLS,לצערי הגעתי אתמול מאוחר יותר לאולם כך שאת הסיפור שמעתי מנהג נסיעות המבחן שלנו,ואני קורא אותו גם כאן עכשיו.

מטבע הדברים,לכל מטבע יש שני צדדים.ומדבריי הנהג אצלינו,הוא הופתע מכך שהרמת את הקול באופן פתאומי והתעצבנת עליו.

ולא שאני בא להאשים אף אחד חלילה.

ידועה ומוכרת לי הבעיה שמכיוון שהכניסה למוסך ולאולם התצוגה צרה יחסית,כשעומדת שם משאית (שמורידה רכבים) אכן נוצר בלאגן.

לצערי הרב,נוצר כאן צירוף מקרים אומלל ובעייתי שבו קיבלת הכוונה לא נכונה מאחד המכונאים במוסך,שכנראה חשב שהגעת אל

אולם התצוגה של מחלקת הט.א שנמצא בצדו השני של המתחם.

שוב,נורא קשה לכל אחד מאנשי הצוות באולם לזהות לקוח בחוץ שמחפש חניה בעיקר כשיש לחץ בכניסה למוסך.

לכן אני וגם שאר הנציגים כאן משתדלים לתת ללקוחות את הנייד שלנו ואז כשהלקוח מגיע אני מכוון אותו וכמובן שומר לו חניה.

בנוסף,החניה שלנו אכן היתה עמוסה השבוע משום שהחלו המסירות של רכבי ינואר 2014 (בקרסו הלקוח אוסף את הרכב מהסוכנות,ולא מהבונדד)

מבחינתי,אני באמת מצטער שיצאה סיטואציה בעייתית כזו,שבאמת לא משקפת את היחס באולם שלנו ובכלל (ויעידו שאר החברים כאן שמבקרים אותי)

אמנם אני לא מוסמך רשמית להגיב מטעם קרסו,אבל לפחות מצידי אני מתנצל על החוויה שעברת,ומזמין אותך לביקור נוסף,הפעם באווירה נעימה יותר.

אני מפרסם את הנייד האישי שלי כאן 052-8781110 משום שברצוני שכל משתמש כאן שמגיע אליי יוכל להיעזר בי בדיוק במקרים כאלה.

נ.ב 1-זכור לי שאני ואתה אפילו דיברנו פעם בנושא האסקורט קבריולה שהיתה לך ושמצאה חן בעיני.

נ.ב 2.מכיוון שאני שומר שבת,אכנס שוב לפורום רק ביום א'.אז אני מתנצל מראש אם לא אוכל להגיב עד אז על המשך השרשור.

שבת שלום חבר,וסליחה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

שאני הגעתי לסוכנות בת"א זכי יצא לקראתי (תיאום טלפוני) ואכן מצא לי מקום חניה לסקודה שלי.

השירות של זכי הוא באמת טוב ומקצועי, אבל לצערי לא רכשתי את המגאן rs cup בגלל המחיר הגבוה.

הטענה היחידה שיש לי לקרסו שהם לא מתמחרים נכון את רכבי הספורט המצויינים שלהם.

הטענה היחידה שיש לי לזכי שהוא לא מעביר את המסר להנהלה.

במחיר של 180 א' ₪ ל מגאן cup ו 170 א' ₪ ל rs הרגילה, 160 א' ₪ לקליאו cup החדשה ו- 150 א' ₪ לקליאו rs החדשה , הם ימכרו מכוניות רבות ואז גם תיאום מראש עם זכי לא יעזור כי הסוכנות תהיה מפוצצת.

לא ברור לי למה קרסו מעדיף למכור 7 מכוניות בשנה במקום 100. כל מכונית שתעלה לכביש תביא עוד שניים או שלושה קונים.

אני גר בעיר הכי גדולה במדינה ובירת ישראל ועד היום לא ראיתי על הכבישים לא את המגאן ובטח לא את הקליאו החדשה.

מכירת דגמים אלו ישפרו מאד גם את מכירת הדגמים הרגילים שלהם.

פשוט חבל:-(

פורסם

אמנם אני לא מוסמך רשמית להגיב מטעם קרסו,אבל לפחות מצידי אני מתנצל על החוויה שעברת,ומזמין אותך לביקור נוסף,הפעם באווירה נעימה יותר.

אני מעריך את התגובה שלך ואותך אישית. הרשתי לעצי להשאיר ממנה רק משפט אחד ואת השאר אני מזמין את חברי הפורום לקרוא ישירות ממך :)

אבל התגובה שלך היא בידיוק לב הבעיה - אני לא קונה רכב ממך ולא מסוכן אחר - אני רוכש מהיבואן שלא מסוגל לייצר סדר בסיסי אצלו בבית - זה מפחיד, מעורר דאגה ולכן לא ארכוש בחיים רכב מיבואן כזה !

אתה מודע שיש בעיה בכניסה ובכל זאת המנהלחים שלך לא חושבים שזה נדרש לפתור את הבעיה.

אתה מודע שיש השבוע בעיה בחניה אבל המנהלים שלך לא חושבים שזה נדרש לפתור את הבעיה.

בקיצור אתה אומר שהמצב לא טוב אבל שאתה אדם נחמד - אתה יודע מה ? אני מסכים עם 2 האמירות :)

לכן אחכה שתעבור לעבוד אצל יבואן אחר ואז אשמח להפגש איתך במקום עבודתך - עד אז נמשיך להפגש מחוץ לקרסו

• תוכן חדש...