Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעריך את התגובה שלך ואותך אישית. הרשתי לעצי להשאיר ממנה רק משפט אחד ואת השאר אני מזמין את חברי הפורום לקרוא ישירות ממך :)

אבל התגובה שלך היא בידיוק לב הבעיה - אני לא קונה רכב ממך ולא מסוכן אחר - אני רוכש מהיבואן שלא מסוגל לייצר סדר בסיסי אצלו בבית - זה מפחיד, מעורר דאגה ולכן לא ארכוש בחיים רכב מיבואן כזה !

אתה מודע שיש בעיה בכניסה ובכל זאת המנהלחים שלך לא חושבים שזה נדרש לפתור את הבעיה.

אתה מודע שיש השבוע בעיה בחניה אבל המנהלים שלך לא חושבים שזה נדרש לפתור את הבעיה.

בקיצור אתה אומר שהמצב לא טוב אבל שאתה אדם נחמד - אתה יודע מה ? אני מסכים עם 2 האמירות :)

לכן אחכה שתעבור לעבוד אצל יבואן אחר ואז אשמח להפגש איתך במקום עבודתך - עד אז נמשיך להפגש מחוץ לקרסו

ולמה אתה חושב שלא עושים כלום?

המתחם בריבל ישן מאוד והיום האילם המרכזי של קרסו במרכז הוא ראשון ולא תל אביב.

א. הרנו הקודמת שלי רכשתי בסוכנות המשנה באשקלון והשירות שקיבלתי במשך 6 השנים שהחזקתי אותה הביאו אותי שוב לקסו לרכוש את הפלואנס. אז כבר לא היתה נציגות שלרנו בסוכנות המשנה באשקלון אלא רק של ניסאן (הם הפרידו אז את המותגים) אבל בכל זאת הנציג טיפל בכל הניירת כשאני התנהלתי יולו ומול בחורה אדיבה ומקצועית מאוד בשם מזי מסניף ראשון (לא פגשתי אותה מעולם. הכל נעשה טלפונית מולה) שליוותה אותי בכל המשא ומתן והרכישה (תהליך של חודשיים שכלל גם טרייד אין למגאן שלי).

את הרכ קיבלתי בראשון מפתח כנגד מפתח וגם שם השירות היה מהיר ואדיב. לא ניסו להוריד כלום ממחיר הטרייד אין שסוכם, העברת הבעלות בוצעה בזריזות והמסירה של הרכב החדש נעשתה באדיבות ובסבלנות עם הסברים מפורטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד לזקי שמסייע המון, וממש יפה, ואריה מקרסו שפעם ב...(המון זמן) נכנס לפורום - השרות והיחס ברנו אינם טובים כבר כמה שנים. ואני עדין בניסוח.

אני תוהה אולי יש ברית סמויה בינם לצ'פיון?

לדעתי, כצרכן, אני מצפה לקבל שרות אדיב ומתקשר עבור קניית רכב בעשרות אלפי ש"ח או מאה אלף ומשהו.בכל סוכנות שמציעה את הרכב למכירה.

אבל מה? כאשר מוכרים יותר מהצפי - אפשר לשלוח קונה כזה או אחר לסוכנות מתחרה. מה 'כפת, יבואו אחרים. למה להשקיע באיכות מכירה ורמת שרות אחר כך, כאשר אנשים באים וקונים ומשלמים?

תוצאות של יבוא הרכב (יש לקרסו ויבואנים אחרים עוד תחומי פעילות, ולא מעט) לרבעון השלישי 2013 הראו גידול טוב במכירות ובהכנסות. כעת חברו את המספרים לשורות לעיל.

בעיות עם שרות של מוסכי וסוכנויות קרסו כבר נידונו בפורום. זכור לי משהו באמצע 2013, דוגמה מראשית 2012 בת"א ואמצע 2012 ברעננה.

נזכרתי בחיוך במה שכתבתי אז לבני על הסוכנות ברעננה: "הדבר הכי טוב שיש במתחם שם הוא בצד ימין. הסוכנות של אלפא....".

אני מזמן כבר לא מטפל במוסכים מורשי רנו- בגלל אכזבה מרמת הידע ובעיות אמינות במידע, ורמת המחירים המופרזת. מאוד ! היחיד בגוש דן מאלו שאני מכיר ויכול לסמוך עליו הוא מוסך המכונן. אז יש את שאפט ואני מרוצה מאוד מהידע היחס הטיפול והמחירים שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לעיתים ייתכן שיש הפרעות שאינן בשליטת האולם ,הצוות בריבל תל אביב סופר מקצועי!

אני רכשתי את הקליאו החדשה ואני מאוד מרוצה, מאמינה ששווה לך חוויה מתקנת בסניף זה או אחר.

פורסם

ראשית אני שמח שיש גם לקוחות מרוצים - זאת לא התחושה האישית שלי ורק לגביה אני מתיחס.

ברצוני לעדכן לגבי המשך ההתפתחויות מהבוקר - קיבלתי שיחת טלפון ממנהלת אולם התצוגה בריב"ל.

הגברת התנצלה, לא ניסתה להגן ולא ניסתה "להסביר", הציעה לאסוף אותי ולהביא אותי לסניף ואפילו לא ניסתה ללחוץ עלי כאשר הודתי לה אבל ציינתי שאני בכל זאת מעדיף לא להגיע - אני חושב שהיא היתה מקצועית ונכונה בגישה שלה. אני מעריך אותה על כך !

אולם מתוך השיחה עלתה שוב הבעיה המרכזית - הבנתי שמבחינת קרסו שאותו היא מייצגת קיימת התנהלות נורמטיבית של הטיפול בקונה פוטנציאלי ושהבעיה קיימת בעיקר בהתיחסות שלי למצב ופחות לגבי המצב עצמו - כלומר שהם לא מצפים לתת לי יחס שונה בהרבה ממה שקיבלתי (כמובן בלי אוסף הצעקות שליווה את הטיפול בי) - בקיצור אני חשתי שהארגון עדיין מאמין בתוך תוכו שמה שהוא עושה בגדול בסדר ולא נדרשת "מהפכה".

אני אישית חושב שהממוצע הנוכחי לא מספק, רחוק מלספק. לכן הודתי לה ובכל זאת לא השתכנתי.

במקביל בצעתי שיחתטלפון עם פיאט וקבעתי נסיעת מבחן על 2 רכבים - 500S 1.4 אוטומטי ו-500C 1.2 ידני. ברור שהיחס כבר בטלפון היה אחר לחלוטין - לא מול מחלקת טלמרקטינג אלא ישירות מול איש מכירות דיבר פרקטית לענין, התאום היה מהיר ויעיל, השאלות נענו מיידית ולגבי חניה כמובן שיש ובשפע בבנין בו הסוכנות נמצאת בתל אביב.

זה בידיוק היחס שציפיתי לקבל גם מקרסו - הקליאו 1.2 טורבו שאותה רציתי לבחון כבר תרכש על ידי רוכש אחר.

פורסם

רוכב בודד, מוסך מורשה זו לא ערובה למקצועיות אצל אף יבואן. יש לי ניסיון רע מאוד עם מורשים של מכשירי תנועה (סוזוקי וקרייזלר) שאחד מהם גמר לי גיר, עם מורשה של סמל"ת שלא ידע להגיד לי אפילו מאיזו תוצרת הרפידות זבל ששם, עם מוסך מורשה אחר של סמל"ת ששאל על הלנצ'יה שהבאתי לטיפול איזו פיאט זו, גם מורשים של לובינסקי שמאחד מהם הרכב יצא ואחרי 200 מטרים נפל גלגל קדמי ועוד.

כשאתה בוחר מוסך אתה צריך לבחור מוסך שאתה יכול לסמוך עליו ושקיבלת עליו חוות דעת טובות. לי יש מורשה שמטפל לי ברנו ואני לא מחליף אותו באף מוסך אחר. נכון שהוא לא זול אבל מקצועיות עושל כסף ושווה זהב.

פורסם

עדכון נוסף - צלצלה אלי מנהלת המוקד של קרסו, שוב שיחה מאוד עינינית ומקצועית.

מאוד מעריך את הרצון ללמוד ולשפר בעקבות המקרה.

בין השאר מתברר שהתקלה של התארך/שעה הריק בסמס היא באמת באג שקיים ושהתגלה בזכות ערנותי. לא ידוע כמה זמן זה נשלח ריק אבל זה כך כבר כמה זמן. ברור שהנושא יטופל.

מסקנה - יש כוונות טובות אבל לפחות נראה שהבקרה התמידית קצת חסרה.

נקווה שבהמשך ידאגו לבצע בדיקות תקופתיות כדי שבאגים (שתמיד יכולים לצוץ) יתגלעו ויתוקנו מוקדם ככל האפשר.

נראה שגם אם לא אקנה קליאו לפחות יזקף לזכותי שיפור למערכות של קרסו :)

פורסם
מה שם המוסך המורשה שאתה מרוצה ממנו?

מוסך שיטרית באשקלון.

זה המוסך היחיד שנתקלתי בו שסוגר ברגים עם טורק בר ומעביר כל רכב בדיקה מקיפה לפני השחרור (ברמה של מים במתזים, חגורות בטיחות, בורג תקוע בצמיג, נורה שרופה וכל דבר הכי קטן).

רק פעם אחת היתה לי הערה על זה שבבדיקת הרכב לפני השחרור הם שחררו את כיסא הבטיחות ילא הקפידו לקשור אותו חזרה. הערתי שם למהל המוסך כי לא כל אחד עיר י לזה או יודע לקשור לבד את הכיסא כמו שצריך והדב לא חזר יותר.

הם לא זולים גם יחסית למורשים אחרים אבל אני חושב ששווה לשלם עוד 100 שקל בשנה עח שירות מקצועי ורכב שנשמר כמו חדש.

• תוכן חדש...