Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחשפתי בשבוע האחרון ובעיקר היום לרצף של התנהגות לא שירותית, זולה בשפה ובהתנהגות ובעיקר בתחושה שהם לא מסוגלים לנהל תהליך מכירה (מהגברת בטלמרקטינג, דרך הסמס העילג והחסר נתונים שנשלח אלי, העובדה שאין שומר ויש ברדק בכניסה לחניון, מהצעקות שחטפתי מנהג המשאית שחסם את הכניסה לחניה, מהמכונאי שחסם את דרכי לחניה כאשר פעלתי על פי הוראות נהג המשאית, דרך ההמתנה הארוכה תוך הפעלת צופר על פי בקשתם (כן - מדהים) כדי להכנס לחניית אורחים, דרך העובדה שאין חניה, החוסר יכולת הכוונה של שוטף הרכבים בחניה, ובעיקר בגלל קבלת הפנים הצעקנית והזולה בשפה ובהתנהגות של אחת ממנהלות חדר התצוגה).

ויתרתי על הרכישה תוך זמן שיא של דקה מהרגע שיצאתי מהרכב - פשוט מדהים

אם כך השרות במהלך מכירה מה יהיה כאשר נגיע לנושא של טיפולים ?

חוזר לאלפא מיטו ולמיני one ואולי לכמה אופציות נוספות - קרסו/רנו אותי הפסדתם !

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתי שאלות:

-באיזהסניף מדובר?

-למה אתה לא מפרסם את זה בפייסבוק שלהם או מתקשר אליהם.

עוד משהו, יש כאן בפורום חבר, שהוא עובד באולם תצוגה במרכז (אם אני לא טועה) ומהיכרות אישית שלי הוא מאד מקצועי.

dj-jack

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
לי זה נשמע כאילו הוא מדבר על האולם הראשי בריב"ל.

אכן ריב"ל.

זה ענין עקרוני - עם הסניף הראשי שלהם מבורדק אז למה בכלל להאמין שיש מקום לשיפור - פה זה מתחת לאף שלהם והם כנראה חושבים שזה טוב אז שימשיכו לתת שירות שמרחיק אנשים.

זה לא עניין נקודתי ושום דבר לא מחייב אותי לקנות דווקא רנו - יש לי אלטרנטיבות עם שירות מעולה - אז למה להתפשר ?

וזה לא התפקיד שלי ללמד אותם לעבוד נכון - לכן אין לי מה לכתוב ולהכנס איתם למלחמה בפייסבוק שלהם.

אני פשוט לא רוצה שום קשר איתם !

פורסם
הסניף הראשי שלהם מבורדק אז למה בכלל להאמין שיש מקום לשיפור

חכה, עוד לא הגעת לרמה הירודה בחלק מהמוסכים שלהם, ולמחירי הטיפולים והחלפים שמתחרים יופי במחירים של מרצדס :-)

פורסם

SLS , מניסיון אני ממליץ לך לגשת לקרסו בראשון לציון. אני מאמין כי תצפה לך חווית שירות אחרת לגמרי.

מבנה חדש ומודרני עם אולם תצוגה גדול ושפע של חנייה בחוץ בחינם. בעבר הייתי לקוח שלהם ותמיד קבלתי שם יחס מצוין הן במכירות והן במוסך המרכזי שבאתר.

פורסם

דווקא חווית השירות שלי מקרסו בריבל היתה בסדר גמור, אולי כי הלכתי מראש אל זכי. יכול להיות שמשאית כזו או אחרת חסמה כניסה, זה בוודאי לא מכוון, ולגבי יחס אשת המכירות - טוב על זה אין לי כבר מה להגיד.

הייתי היום בפיאט/אלפא, ושם היחס היה פשוט מצויין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חכה, עוד לא הגעת לרמה הירודה בחלק מהמוסכים שלהם, ולמחירי הטיפולים והחלפים שמתחרים יופי במחירים של מרצדס :-)

איזה שטויות עם המחירי טיפולים,

הרכב שלי כבר היה בשני טיפולים, טיפול סטנדרטי לא עולה הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צירוף מקרים גרוע גורם לך לקבל מסקנות שאולי יפגעו בך.

ביקרתי באולם התצוגה הזה וקיבלתי שירות מעולה ומאוד מקצועי.

אם יש להם מכונית שמתאימה לך, נסה אותם שוב. חבל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
צירוף מקרים גרוע גורם לך לקבל מסקנות שאולי יפגעו בך.

ביקרתי באולם התצוגה הזה וקיבלתי שירות מעולה ומאוד מקצועי.

אם יש להם מכונית שמתאימה לך, נסה אותם שוב. חבל.

זה הרבה מעבר לסתם צרוף מקרים - יש משותף לכל אחת ואחת מהנקודות שבצרוף והיא שאין יד מכוונת - וזה כבר לא צרוף מקרים.

פורסם

אז אתה חושב שכך גם מפעל רנו מרכיב את המכונית?

אם יש משהו שמתאים - קנה וחפש מוסך מומלץ.

באיזה מכונית חשקה נפשך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
SLS , מניסיון אני ממליץ לך לגשת לקרסו בראשון לציון. אני מאמין כי תצפה לך חווית שירות אחרת לגמרי.

מבנה חדש ומודרני עם אולם תצוגה גדול ושפע של חנייה בחוץ בחינם. בעבר הייתי לקוח שלהם ותמיד קבלתי שם יחס מצוין הן במכירות והן במוסך המרכזי שבאתר.

הייתי שם. מקום מדהים. נציג המכירות לקח אותי להסתכל על GTR, אלטימה ו-370Z סתם כי הוא קלט שאני מת על רכבים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
דווקא חווית השירות שלי מקרסו בריבל היתה בסדר גמור, אולי כי הלכתי מראש אל זכי. יכול להיות שמשאית כזו או אחרת חסמה כניסה, זה בוודאי לא מכוון, ולגבי יחס אשת המכירות - טוב על זה אין לי כבר מה להגיד.

הייתי היום בפיאט/אלפא, ושם היחס היה פשוט מצויין.

חברי המלומד בפיאט/אלפא ?! לראות את חמינאי עולה לתורה בבית הכנסת בטהרן נשמע כמו תסריט סביר בהרבה.

• תוכן חדש...