Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומט/ידני?

כמה ק"מ האוטו עבר?

מהי הצריכה הממוצעת המדוייקת וכיצד אתה מודד?

ייתכן שיש תערובת עשירה מידי ולכן יש ריח של דלק.

פורסם
אוטומט/ידני?

כמה ק"מ האוטו עבר?

מהי הצריכה הממוצעת המדוייקת וכיצד אתה מודד?

ייתכן שיש תערובת עשירה מידי ולכן יש ריח של דלק.

בגדול האוטו עשה 184,000,מנוע חדש כ5 שנים על הכביש בערך.

ידני.

אין לי יכולת לדעת באמת אני פשוט משווה אותו לקודם,ממלא 100 שקל ונוסע כמעט שבוע,מילאתי שלשום 100 שקל ותוך יומיים הלכ נגמר,משהו הזוי,הצריכה השתנתה לרעה ויש ריח חריף של דלק..

אמר לי איזה מוסכניק שזה יכול להיות תערובת,אבל זה לא היה מפריע לי לולא הצריכה הכבדה.

פורסם

תמלא מיכל מלא, סע עד איזור הרבע מיכל ותמלא שוב מיכל מלא.

תחלק את כמות הק"מ בכמות הליטרים המדוייקת שתידלקת בפעם השנייה.

תחזור עם נתונים ואז יהיה יותר קל לומר האם המצב תקין או לא.

לגבי הריח של הדלק - גם אצלי קיים מעט ריח של דלק מחוץ לרכב לעיתים, המוסכניק בדק ואמר שזה תקין לגמרי.

עריכה: לאור תגובתך כי יש ריח רק בתוך הרכב אני מצטרף להמלצה להרים את המושב האחורי ולהריח האם זה מכיוון המשאבה.

פורסם
תמלא מיכל מלא, סע עד איזור הרבע מיכל ותמלא שוב מיכל מלא.

תחלק את כמות הק"מ בכמות הליטרים המדוייקת שתידלקת בפעם השנייה.

תחזור עם נתונים ואז יהיה יותר קל לומר האם המצב תקין או לא.

לגבי הריח של הדלק - גם אצלי קיים מעט ריח של דלק מחוץ לרכב לעיתים, המוסכניק בדק ואמר שזה תקין לגמרי.

לא רוצה לזרוק סתם,אבל לפני שבוע למשל כשזה לא היה',הוא היה לוקח 1:15 (זה בטוח) ועכשיו 1:8

אני די זורק באוויר בלי למדוד,אבל זה פחות או יותר המצב,מה באופן כללי יכול לגרום לכך? משאבת דלק שנהרסה?

פורסם
פעם שניה...ייתכן שמשאבת הדלק נוזלת אל פנים הרכב בגלל בעיה בצנרת או בעיה באטם. תרים מושב אחורי ותבדוק.

אוקי,אבדוק תודה לכם.

• תוכן חדש...