Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רנו קליאו בי שנת 2003 עם גיר רובוטי.

האוטו נכבה לבד בהילוך ראשון כנראה בגלל תקלה באיזשהו חלק בתוך הגיר.

הייתי בשלושה מוסכים וכולם אומרים לזרוק את האוטו או להחליף גיר.

צריך מישהו שיודע לתקן גיר שכזה או מישהו שיש לו חלקי חילוף מתאימים או מישהו שמוכן לקחת את האוטו כמו שהוא כי הוא ידע מה לעשות איתו..

תודה,

ניצן

פורסם

עד כמה שידוע לי זה גיר אוטומטי רגיל מסוג AL4 ולא רובוטי,המחיר הממוצע של דגם זה ביד שנייה עומד על 10000 שקל בהנחה תיאורתית שימכר, תיקון או החלפת גיר הם סביב 4000 שקל במוסך (לא מורשה עם גיר מפירוק) מה שלא מבטיח שגיר זה גם ישבוק לאחר תקופה קצרה, בקיצור יש לך את הנתונים , ההחלטה שלך. בהצלחה.

פורסם

לזרוק את הרכב :shock: לא חבל להשבית רכב כזה :|

זה סה"כ גיר, אולי אחד הגירים הלא אמינים שיש אבל הוא נפוץ ואפשר למצוא אותו בהרבה רכבים, ככה שיקר אני לא מאמין שיהיה.

פנה לאחד המוסכים המומלצים פה בפורום לצרפתיות (מוסך גבע, אורן ועוד), ותראה מה הם אומרים.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

היה דגם רובוטי של קליאו 1.2 בשנים 2003-2004.

זה לא גיר AL4!

זה דגם נדיר ולא נפוץ בכלל בארץ, קיימות ממנו יחודות בודדות.

גם במוסכים מומלצים לצרפתיות אני לא חושב שיש ניסיון עם הגיר הזה.

פורסם

בוקי צודק יש מעט מאוד רכבי קליאו עם גיר רובוטי והם דווקא היו דיי אמינים אז ניסיון לא ממש הצטבר בתחום

ממה שאני זוכר רוב הבעיות אם כבר היו זה היה היוניט לחץ הידראולי, אקמולטור דולף וביצוע לימוד שחיקת מצמד והיה גם תכנות למנוע ולגיר שמשפר את העברות של ההילוכים

היום אני כמעט לא נתקל ברכבים האלו ואני מניח שהרוב הסבו את הרכב לגיר ידני רגיל

פורסם
בוקי צודק יש מעט מאוד רכבי קליאו עם גיר רובוטי והם דווקא היו דיי אמינים אז ניסיון לא ממש הצטבר בתחום

ממה שאני זוכר רוב הבעיות אם כבר היו זה היה היוניט לחץ הידראולי, אקמולטור דולף וביצוע לימוד שחיקת מצמד והיה גם תכנות למנוע ולגיר שמשפר את העברות של ההילוכים

היום אני כמעט לא נתקל ברכבים האלו ואני מניח שהרוב הסבו את הרכב לגיר ידני רגיל

תודה רבה לכל העונים,

דן, תוכל להפנות אותי למוסכים שידעו להתמודד עם החלפת גיר לגיר ידני או חלקי חילוף שאפשר יהיה למצוא גיר אוטומטי או רובוטי שכזה?

חשוב לציין שהאוטו במצב מצויין חוץ מהעניין הזה, למקרה שאתם מדמיינים גרוטאה בראש.

האוטו נוסע בצורה חלקה, הוא חסכוני בדלק (1/16), יש מזגן מעולה, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הדשבורד כמו חדש, לא משהו לזרוק לפח..

• ספונסר פורום
פורסם

אם כך, דבר עם אבי או אלון מ-אביר הגיר בקיבוץ רמת השופט. הם מתמחים בשיפוץ ותיקון של כל סוגי הגירים האוטומטיים, כולל גירים רובוטיים. תגיד להם שהגעת דרך הפורום, הם יעזרו לך.

• תוכן חדש...