Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי סמארטפונים ללהתפקד

XtremeIL
שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם המכשיר נרכש בארץ, צריך להיות גם רשום על חשבונית רכישה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שראיתי זה לא נמצא על הבורד (לפחות לפי תמונות של בורדים מאיביי וסרטון החלפת בורד מיוטיוב)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין רישום על הלוח אם.

יש מדבקה בגב המכשיר + מדבקה על הקופסה + רישום בתעודת אחריות (רצוי) + מספר שצרוב במכשיר שיכול להיות מוצג כשמחייגים כוכבית סולמית אפס שש סולמית.

אם המכשיר מזוהה במחשב ו USB DEBUGGING פועל אז באופן תאורטי אם תגיע אליי עם המכשיר אז דרך הקופסת שירות (Z3X) אני יכול לקרוא את המספר IMEI שצרוב במכשיר.

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...