Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרה לי בדיוק אותו דבר ובאותו מוסך!!

יש כמה וכמה חוות דעת רעות וסיפורי זוועה על מוסך רכב הנגב ברחובות בצומת בילו,

לצערי גם אני נשרפתי שם, ממליץ להזהר במיוחד מאבי מוסקוביץ' שעובד שם.

פתרו לי את התקלה במוסך בני ברק במוסך המרכזי, לדעתי תבדוק שלא הרסו לך משהו כי לי הרסו.

מה בדיוק קרה לך עם אבי? דווקא היה לי ניסיון טוב איתו. הייתי שמח לדעת.

בכללי אם הרכב לא באחריות והתיקון לא חינם אולי עדיף לשקול לפנות למוסך אחר, רון או אחרים מהמומלצים פה

פורסם

אני מנסה להבין את העניין הזה..

האם מנועי TSI בכל רכבי הקונצרן - אינם אמינים? (נתעלם לרגע מבעית השרשרת טיימינג).

האם בעולם התשובה היא כן?

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

גם אותי זה מעניין.משום מה זה נראה כאילו התקלות הללו מופיעות ברוב המקרים רק בסיאט.האם מישהוא יכול להסביר את התופעה?

הרי אותו מנוע משמש גם את אאודי וגם את סקודה ומשם כמעט ולא שומעים תלונות.

פורסם
גם אותי זה מעניין.משום מה זה נראה כאילו התקלות הללו מופיעות ברוב המקרים רק בסיאט.האם מישהוא יכול להסביר את התופעה?

הרי אותו מנוע משמש גם את אאודי וגם את סקודה ומשם כמעט ולא שומעים תלונות.

לא חסר בפורום בעלי פולקסווגן/סקודה שהיה להם צורך להחליף מנוע ללא קשר לטיימינג.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461116

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=499031

פשוט מזוכיסטים אנשים שקונים VAG, ולפותח השרשור מה עבר לך בראש כשקנית רכב בן 2 שעבר כבר שתי ידיים ועבר החלפת מנוע?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אולי תופעה שכיחה, אולי צבר מקרי, אבל את העין שלי צד משהו אחר, 37K עולה כזה מנוע לדברי הפותח וזה גבירותי ורבותי כבר חתיכת "אלמנט".

פורסם

גם אני מציע לך לפנות לשרות של צ'מפיון ולראות מה עמדתם כי מהמוסך הזה לא נראה לי שתבוא לך הישועה. אם באמת יגלו שהיה צ'יפ אז הבעיה שלך שזה יפתור אותם מהאחריות אבל אתה תוכל לתבוע החזר כספי מהמוכר כי מי ששם את הצ'יפ במקרה שאכן שמו (הרוכש הראשון או השני) חייב לגלות זאת לקונה ואם הוא לא גילה פרט כל כך מהותי בית משפט יכול להורות על ביטול העסקה ופיצוי. בהצלחה.

פורסם

מוסך הנגב מקווה שהמקום הזה ייסגר בזמן הקרוב בגלל המקום הזה החילפו לי 2 גירים באודי a1 עם 14 אלף קמ לאחר שהם עשו לי קמפיין למכטרוניקס ברכב שהיה תקין לגמרי ומה ביקשתי סהכ לשכפל מפתח ראבק מה יהיה עם צמפיון? אנע מקווה שהיצוגית על הdsg תביא להם פצצה .

שיפוצים..

פורסם

אם החליפו מנוע כבר - מונה ספירת האחריות למנוע החדש הוא לא שנתיים ?

סע למרכזי בבני ברק אולי שמה יוכלו לעזור לך .

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

פורסם

שאלה לקונה, איך אתה קונה רכב "חדש" שהחליפו לו מנוע, בראש שקט?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...