Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי גטס אוטומטית 2004. כאשר אני מניע את האוטו בבוקר או לאחר העבודה (שהוא עמד 9 שעות) כעבור דקה או שתיים יש ריח של דלק למשך דקה אולי פחות וזה חולף. מה יכולה להיות הסיבה והאם יש לייחס לכך חשיבות? יש לציין שמהאגזוז לא יוצא שום דבר שהוא חריג. פתחתי את מכסה המנוע ושם לא הרחתי כלום.

תודה רבה מראש.

פורסם

כאשר מניעים את המנוע בטמפרטורה קרה שלו לחלוטין זרימת הדלק/אויר בהתחלה מועשרת יותר וניתן גם לראות זאת על הסל"ד שגבוה מעט מהרגיל. לאחר מספר דקות הסל"ד מתייצב וגם כן זרימת הדלק/אויר. עקרונית לא אמור להיות ריח חריף של דלק גם במצב שכזה אך לעיתים ייתכן ריח גזים חזק יותר במנוע קר לחלוטין וזה כניראה מה שאתה מריח.

פורסם
כאשר מניעים את המנוע בטמפרטורה קרה שלו לחלוטין זרימת הדלק/אויר בהתחלה מועשרת יותר וניתן גם לראות זאת על הסל"ד שגבוה מעט מהרגיל. לאחר מספר דקות הסל"ד מתייצב וגם כן זרימת הדלק/אויר. עקרונית לא אמור להיות ריח חריף של דלק גם במצב שכזה אך לעיתים ייתכן ריח גזים חזק יותר במנוע קר לחלוטין וזה כניראה מה שאתה מריח.

אכן כשהאוטו קר הסל"ד מראה לי על טיפה יותר מ1 וכעבור כמה דקות הוא מתייצב לרגיל. והריח הוא בתוך האוטו וגם מבחוץ אבל הוא ממש לא חריף.. אז מה שאתה אומר לי עכשיו שזה דבר לגיטימי ולא לייחס לו חשיבות? יש לציין שאני מניע את האוטו שעה לאחר שכיביתי אין ריח בכלל. ותודה לך על התשובה המפורטת.

• תוכן חדש...