Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי תקוע עם מדבקות דהויות על הרכב, מישהו כאן התנסה פעם באיך מורידים הכי מהר, בלי נזק את המדבקות מהרכב?

חשוב לציין שאני לא מתכוון לסטיקרים של ״העם עם הגולן״ אלה למדבקות על כל הרכב, ששינו את צבע הרכב.

התמונה היא אחרי ההדבקה, היום המצב של המדבקות גרוע.eseba8ur.jpg

פורסם

אתה צריך "לרכך" את הדבק שהתייבש. רסס WD-40 על דבק וחכה קצת. אחר כך עם סמרטוט {גופייה} התחל לעבור על זה בסיבובים וכל פעם החלף צד בסמרטוט כדי שזה לא יהיה עם הדבק שירד. אחרי שזה ירד לגמרי עבור עם פוליש נוזלי עדין ו...זהו.

לא להשתמש עם מדלל או טרפנטין. אמנם הם מהירים מאוד אך עלולים להסיר גם את הלקה שעל הצבע.

נא עדכן אותנו בסיום.

פורסם

ניסיתי להוריד עם wd40 דבק דו צדדי של m3 מהרכב. ולא הצלחתי.

או זה לא נתפס טוב בגלל המיקום. ניסיתי להוריד את המגני רוח.

תעדכן אותנו בבקשה עם הצלחת ואיך הצלחת.

פורסם

איפה לרסס את הספריי?, הרי הדבק נמצא מתחת למדבקה, השיטה של הספריי אולי תועיל בהורדה של שאריות הדבק אחרי שכבר הסרתי את כל המדבקות, מה דעתכם על גרניק חם, שמעתי פעם שזו גם אופציה?

פורסם

מצטרף להמלצות

פן בייתי לריכוך הדבק.

למשוך את המדבקה בסובלנות ועדינות לאט לאט עד שהכל יורד.

לנקות שאריות עם סמרטוט ובנזין לבן - ניתן לרכישה בכל חנות חומרי בניין רצינית או בקיוסקים(מילוי של זיפו - יקר יחסית)

בהצלחה

פורסם

כן עדיף להשתמש עם פן באותו המקום שנמצאת המדבקה ככה גם הורדתי לאבא שלי ברכב מדבקה שאיזה עבריינים מניאקים הדביקו לו

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הכי פשוט והכי קל פזר מים חמים מהקומקום שהמדבקה תתחמם וקלף עם הציפורן.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

יש לי בבית איזה בקבוקון שפשוט עושה קסמים.

אין מדבקה שלא הורדתי איתו בקלות.

אני אעלה תמונה שלו בערב.

מה שכן, הוא קצת מסריח.

M-TECH E46

פורסם

המדבקות ירדו בקושי רב מאוד עם אקדח חום. ושאריות הצבע נוקו עם סיטרוס בייס, לאחר ניסיון לא מוצלח עם בנזין לבן שהוריד קצת מהצבע..

• תוכן חדש...