Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת רכב לגז. GASPRO VS JGAS?

Guest signed incognito
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest signed incognito
פורסם

אני לפני ביצוע הסבה של רכב לגז, קראת המון מידע ברשת, ונראה שGASPRO גדולים יותר וותיקים יותר ולא מצאתי משהו רע שקשור אליהם, האתר שלהם מלוטש ומספק המון מידע אינפורמטיבי כולל על מערכת ההסבה.

JGAS דווקא מקבלים תגובות יותר פושרות כולל ביקורות מאוד לא מחמיאות(מלפני כמה שנים), האתר נראה משנות ה-90 וכמה שחיפשתי לא מצאתי את סוג המערכת אותה הם מתקינים.

*בחרתי ב2 החברות הנ"ל כי הן הגדולות והותיקות ביותר בתחום.

בשורה התחתונה,

מאזדה לאנטיס 323 שנת 2004 מנוע 1.6L

GASPRO רוצים כ9000 אלף על מערכת שכוללת משמנת אלקטרונית כי בלי זה לדעתם יהיה רע(המנוע יהרס).

JGAS רוצים 6600 אלף במערכת שלא כוללת משמנת, כאשר שאלתי הם התעקשו שאין שום צורך בשימון לרכב שלי.

שאר הפרמטרים, כגון אחריות זהים.

מה אתם חושבים?

*על סמך נסיון

פורסם

תחשוב טוב אם להסב לגז רכב בן 10 שספק אם תחזיר את עלות המערכת לפני שהרכב ימות.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

רק גזפרו ורק עם משמנת אלק' שתשמור לך על הראש נוע והשסטומים לאורך הרבה זמן.

אני הסבתי 2 רכבים אחד מ 2006 ואחד מ 2002 ואין שום בעיות כשעושים את זה כמו שצריך אצל מתקין מקצועי שיודע מה הוא עושה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

התקנתי אצל jgas מערכת לפני שנה וחצי, אני עדיין בתקופת האחריות אבל הם לא נותנים באמת אחריות ומפילים הכל עליי בכל מיני טענות וסיפורים.

כשאני נוסע על בנזין הרכב נוסע חלק וכשאני נוסע על גז הרכב רועד והם מבלבלים לי את המח שאין על זה אחריות.

דיברתי עם מוסך גז שעובד איתם בשיתוף פעולה והמוסכניק אמר לי שזה תמיד אצלם ככה, הם אף פעם לא לוקחים אחריות ותמיד יש להם תירוצים.

אני עכשיו עם מערכת דפוקה ובלי אחריות, וכדי לתקן אותה אני צריך להשקיע אלפי שקלים.

לא הייתי מתקרב אליהם

פורסם

לי דווקא יש ניסיון לא רע עם J. זכור לי יחס מאוד רציני ומקצועי. הייתה לי איזושהי בעיה (ככל זכור לי לא משהו שקשור אליהם) וקיבלתי יחס אדיב מאוד מבחור בשם חזי. (לפני כ-3 שנים, אני כבר עם רכב אחר. היברידי)

מצטרף להצעה לחשוב על החלפת רכב במקום להשקיע בזה.

פורסם

חשבתי על זה.

יש לי קורולה 1.6 עם צריכת דלק של 1:13 בממוצע.

אני נוסע כ500-600 ק"מ בשבוע, יוצא 220-230 ש"ח בשבוע על דלק, נעגל את זה ל250, יוצא כ1000 ש"ח בחודש.

אם אני מתקין מערכת גז, בהנחה וגז עולה חצי מבנזין (עדיין, עד שהממשלה לא הכניסה FU אחד גדול ולא העלתה מיסים), אבל עדיין משתמשים בבנזין במידה מסויימת, וגם צריכת דלק בשימוש בגז תהיה כ10-15% יותר, אז יוצא באיזור 700 ש"ח בחודש במקום 1000.

חיסכון של 300 ש"ח בחודש כפול 36 חודשים יוצא 10600, ככה שהשקעה של 9000 ש"ח במערכת גז תתחיל להחזיר את עצמה רק בעוד 3 שנים, כנראה אצל הבעלים הבא של הרכב.

מצד שני - צריך לתת למתקין להתעסק במערכות דלק של הרכב. ואוטו יפני אומנם אמין, אבל הוא יהיה אמין בדיוק עד הרגע שיתחילו להתעסק איתו ולשבור בו דברים, ואם תיפול על מתקין לא מקצועי, או שסתם לא קם על הצד הנכון של המיטה באותו בוקר, אז יהיו לך תקלות נוספות ברכב בגלל ההתקנה.

אז במקרה שלי זה לא שווה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חשבתי על זה.

יש לי קורולה 1.6 עם צריכת דלק של 1:13 בממוצע.

אני נוסע כ500-600 ק"מ בשבוע, יוצא 220-230 ש"ח בשבוע על דלק, נעגל את זה ל250, יוצא כ1000 ש"ח בחודש.

אם אני מתקין מערכת גז, בהנחה וגז עולה חצי מבנזין (עדיין, עד שהממשלה לא הכניסה FU אחד גדול ולא העלתה מיסים), אבל עדיין משתמשים בבנזין במידה מסויימת, וגם צריכת דלק בשימוש בגז תהיה כ10-15% יותר, אז יוצא באיזור 700 ש"ח בחודש במקום 1000.

חיסכון של 300 ש"ח בחודש כפול 36 חודשים יוצא 10600, ככה שהשקעה של 9000 ש"ח במערכת גז תתחיל להחזיר את עצמה רק בעוד 3 שנים, כנראה אצל הבעלים הבא של הרכב.

מצד שני - צריך לתת למתקין להתעסק במערכות דלק של הרכב. ואוטו יפני אומנם אמין, אבל הוא יהיה אמין בדיוק עד הרגע שיתחילו להתעסק איתו ולשבור בו דברים, ואם תיפול על מתקין לא מקצועי, או שסתם לא קם על הצד הנכון של המיטה באותו בוקר, אז יהיו לך תקלות נוספות ברכב בגלל ההתקנה.

אז במקרה שלי זה לא שווה.

ברור שלא, אתה נוסע מעט מדי, ברכב די חסכוני.

מערכת גז לא אמורה לעלות 9000 שקל, היא עולה 5.5 אלף.

האשכול הזה יותר מבוגר מ30 אחוז מהרכבים שיש היום על הכביש

• תוכן חדש...