Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר שלי נהג חדש והוא ניכנס ברחוב חד סיטרי לפי החוק וחנה איפה שצריך אחרי 3 שעות מן הסתם יכול להיות שאפשר לשכוח שזה רחוב חד סטרי אני יודע שאסור לשכוח ולא זה חוקי ונסע בכיוון השני והגיע לצומת עכשיו בצומת שהיתה לא היה תמרור אין כניסה הוא יצא מהצומת ועצרה אותו משטרה מכוון שהוא נסע ברחוב חד סיטרי בניגוד לתנועה.

והוא חתם על הטופס ועל וקיבל 500 שקל ו6 נקודות.

עכשיו יש לי שאלה.

יש השפעה של הנקודות או עבירה על זה שהוא נהג חדש ?

יש אפשרות לערער או משהו כזה בגלל שלא היה תמרור אין כניסה או משהו כזה ?

תודה רבה למי שעוזר לי.

פורסם

העברה הזאת לא נחשבת כחמורה פרטים כאן.

לגבי ערעור, האם הבנתי אותך נכון והטענה היא שבקצה השני של הכביש לא היה תמרור אין כניסה?

אז כאן נשאלת השאלה מה רשום בדברי הנהג כאשר חתם.

אם לא אמר דבר, יכול לערער.

אך אם אמר משהו בסגנון כפי שציינת פה, "נכנסתי לרחוב לפני שלוש שעות ושכחתי שזה רחוב חד סיטרי ויצאתי מאותו כיוון שנכנסתי", הרי שבדבריו הפליל את עצמו.

כדאי שתעלה לפה סריקה של הדו"ח (במחיקת פרטים מזהים), ייתכן ותוכל לקבל עצות מועילות.

פורסם

אני הבנתי על מה הוא מדבר אבל יש שתי תקנות לנושא.

הראשונה מדברת על אי ציות לתמרור אין כניסה והשוטר רושם אותו כאשר הוא רואה במו עיניו את אי הציות לתמרור והשניה היא על נסיעה נגד כיוון התנועה ונרשמת כאשר השוטר רואה רכב שנוסע נגד הכיוון כאשר בתחילת הרכב מוצב תמרור 618 ואין קשר לתמרור אין כניסה שמוצב בסופו של הרחוב.

לפי תיאור פותח השרשור, חברו קיבל קנס על נסיעה נגד הכיוון ולא על אי ציות לתמרור אין כניסה.

בכל מקרה, שתי העבירות נושאות בחובן את אותו הקנס והנקודות (500 ש"ח ו-6 נקודות).

נ.ב, אפשר את התמונה ביותר גדול?

• תוכן חדש...