Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת לרכב שלמה....

בתכנון שלי...

רדיו דיסק MP3:

DEH-P4650MP דגם

רמקולים 6X9:

TS-A6990S 400watt

רמקולים 6.5:

TS-G1640R 160watt

ומחפש מגבר שיחזיק לי את הרמקולים האחורים ובעתיד לסאב 800 WATT PIONEER

אני אשמח אם תתנו לי חוות דעת על המערכת??

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

אז ככה במקום הפיוניר 4650 הייתי קונה את ה560mp שהוא לא הרבה יותר יקר אבל כן הרבה יותר איכותי

במקום הרמקולים האחוריים 400w שהצעת הייתי הולך על משהו הרבה יותר צנוע באזור ה150-200w

במקום רמקולים רגילים "6.5 מקדימה הייתי הולך על איזה קומפוננט נגיד מורל פולס

ובמקום לקנות מגבר שיגביר את האחוריים והסאב הייתי הולך על מגבר שיגביר את הקומפוננט והסאב ואת האחוריים מחבר ישירות ל-hu

אני מבטיח לך ב100% שתהנה הרבה הרבה יותר ממערכת שמורכבת ככה ואני מבטיח לך ש90% מחברי הפורום יסכימו איתי שכך פחות או יותר אתה צריך להרכיב את המערכת שלך ולא כמו שהצעת

חוץ מזה אם תתן לנו תקציב של כמה פחות או יותר אתה מוכן להשקיע על כל העסק נוכל לעזור לך בצורה יותר טובה

פורסם
אז ככה במקום הפיוניר 4650 הייתי קונה את ה560mp שהוא לא הרבה יותר יקר אבל כן הרבה יותר איכותי

במקום הרמקולים האחוריים 400w שהצעת הייתי הולך על משהו הרבה יותר צנוע באזור ה150-200w

ובמקום לקנות מגבר שיגביר את האחוריים והסאב הייתי הולך על מגבר שיגביר את הקומפוננט והסאב ואת האחוריים מחבר ישירות ל-hu

אני מבטיח לך ב100% שתהנה הרבה הרבה יותר ממערכת שמורכבת ככה ואני מבטיח לך ש90% מחברי הפורום יסכימו איתי שכך פחות או יותר אתה צריך להרכיב את המערכת שלך ולא כמו שהצעת

חוץ מזה אם תתן לנו תקציב של כמה פחות או יותר אתה מוכן להשקיע על כל העסק נוכל לעזור לך בצורה יותר טובה

אני מסכים
פורסם

**(עריכה: הייתי בטוח שהוא כתב ש "הסאב ואת האחוריים מחבר ישירות ל-HU")**

מתן אתה יכול להסביר לי איך אתה מסכים עם הרעיון הלא אפקטיבי הזה?!?!

איך אפשר להנות ב 100% מערכת שהסאב שלה מחובר לרדיו דיסק? זה הדבר הכי הזוי ששמעתי.

אכן אפשר לבנות את המערכת בצורה שונה, אבל יש דברים שצריך לחקת בחשבון לפני החישובים כמו מה מטרת המערכת (SPL OR SQ?) והכי חשוב התקציב.

דבר שחשוב לציין:

ציטוט מעבר הפורום:

כמעט 100% מכל מוצרי הפרימייר שנמכרים בארץ הם מיבוא מקבילי של פיוניר , כלומר לא מהיבואן המורשה עוזי רדיו.

ואכן , מרביתם הנם גם מכשירים Refurbished. אין זה אומר שהם לא יעבדו כמו שצריך או שתהיה בעייה קוסמטית כלשהי אך זה מידע שחשוב לצרכן לדעת.

המחיר יהיה בד"כ יותר אטרקטיבי ממחירי עוזי רדיו אך צריך לקחת בחשבון שיש לפעמים בעיות שירות קשות עם אלו שעוסקים ביבוא מקביל ובמידה ויש צורך בחלק מקורי שרק לעוזי רדיו יש לצפות לשחיטה במחירי התיקון.

ועוד משהוא שדגמי הפרמייר הם עם בקרת איכות של פיונייר שאין לה קשר ליצור הסדיר !

בקשר לאחוריים -" עומרי" אם הוא מחפש עוצמה גבוהה ? ויש הרבה שלא בונים מערכת SQ עם במת קדמית מושלמת יש גם כאלו שמעדיפים עוצמה גבוה, ובשביל זה עדיף ללכת על אחוריים = חזקים.

אני אישית הייתי מעדיף במה קדמית ואחוריים חלשים יותר אבל אין זה בגדר "המלצה" חד משמעית עם 100 אחוז הנאה!

בקשר לקדמיים לא חסר קומפוננטים זולים וטובים , וההבדל בין רמקול רגיל לקומפוננט הוא יחסית גדול ולכן שווה לקנות או להשקיע בקומפוננט.

מבחינת הגברה - אם אתה מחפש איכות - מאוד מומלץ להגביר את הקדמיים דבר ראשון!

דבר שני להגביר את הסאב ואת האחוריים לרדיו דיסק.

אם אה מחפש עוצמה - שילכו לחפש הקדמיים תגביר קודם את האחוריים ואז את הסאב, אם יהיה משהוא פנוי אז לקדמיים אם לא לרדיו דיסק.

אני מקווה שהסברתי לך טוב את שני הצדדים של המטבע ויהיה לך יותר קל לבחור סוג מערכת, את מרכיבה וסוג בנייתה.

פורסם

טוב אז דבר ראשון יפה ששמת לב לטעות שלך לגבי הסאב וופר

דבר שני כבר דיברתי עם אוחיון בפרטי והוא כמו שאני הבנתי מתכוון לבנות את המערכת שלו לאט לאט ז"א להתחיל מהבסיס וכשיהיה יותר כסף להתקדם הלאה ולכן אני לא ממליץ לו לקנות רמקולים אחוריים חזקים ואיכותיים מכיוון שבהמשך יבוא סאב...

• תוכן חדש...