Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

קיבלתי בדואר קנס על סך 30 יורו בזמן שהותי באוסטריה הבעיה היא שהם שלחו לי את הפרטים בגרמנית.

השאלה שלי היא האם לנסות ולפענח את הכתוב או שזה לא קביל?

חוץ מזה חברת ההשכרה חייבה אותי ב25 יורו רק על המשלוח של המכתב.

פורסם

סתם מסקרנות, כמה זמן לקח למכתב להגיע מאז שחזרת?

25 יורו זו עמלה שלוקחת חברת ההשכרה עבור "הטיפול" והתיווך לקבלת הדו"ח,

הייתי בטוח שזה פחות מ-20 יורו, באיזו חברת השכרה מדובר?

so far so good so what

פורסם

לפענח בוודאי שכדאי

אתה יכול להעזר בgoogle translate

כמו כן מומלץ גם לשלם, במיוחד שהסכום לא גבוה , ולא להסתכן אם אי פעם תכנס לגוש האירופי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

סיפור של 250 ש"ח? לא שווה שום התעסקות. שאל את ידדנו פרנקוס כמה עולה תרגום של מסמך כזה.

במקומך הייתי מחפש איזה דובר גרמנית שימצא לי את אתר התרשלומים של הרשות הרלוונטית באוסטריה ומשלם את הקנס. אם אין כזה - יוצר קשר עם שגרירות אוסטריה בת"א. אני מניח שהם כבר מנוסים באלפי קנסות כשלך וידריכו אותך בזריזות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בשם הסקרנות ואם לא אכפת לך -

מה הייתה בסופו של דבר לאחר תרגום העילה לדו"ח?

8 קמ״ש מעל המותר בכביש של 50 כלומר 58 קמ״ש כלומר אוסטרים ז***ת :)

פורסם

מצטער נועם, אילו היית מתכונן לטיול היית יודע שבאירופה מקפידים על קוצו של יוד בנושאי מהירות. יש מקומות בהם הסטיה המותרת היא 1 קמ"ש ויש מקומות שמגיעים עד 4-5. ה-10 קמ"ש שמקובלים אצלנו בצורה חצי רשמית לא מקובלים בשום מקום באירופה.

באוסטריה נתקלתי בניידת שעסקה באכיפת איתות ימינה ביציאה ממעגל תנועה. כן, אותי איתות שבארץ מתווכחים כיצד יש לבצעו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באוסטריה נתקלתי בניידת שעסקה באכיפת איתות ימינה ביציאה ממעגל תנועה. כן, אותי איתות שבארץ מתווכחים כיצד יש לבצעו.

הלוואי והמצב היה כך בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI

צודק.

תענוג שם במעגלי תנועה (ובכלל בכבישים), באמת שמתי לב שכל אחד ברגע שמגיע ליציאה שמתאימה לו מאותת ימינה ויוצא.

so far so good so what

• תוכן חדש...