Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני לוקח את שני האחים שלי מבית ספר ורואה את זה כל פעם.

קודם כל יש את ההורים שיחנו ממש בקצה של המגרש חניה (זה צמוד לבית ספר ומיועד לו) ויחסמו חצי מהכניסה, יהיו את אלה שיעמדו על הכביש ויעלו את הילדים שלהם ולפני כמה ימים איזה מישהו עמדה וחסמה חצי מהמגרש כדי להעלות את הילד שלה שבמקום לקפוץ מהר לאוטו כדי שהיא תוכל לפנות את הכביש התחיל לנער את המטריה, להוריד ולקפל את המעיל, נכנס באטיות.

ולא מדובר על גן, אלא על ילדים שרובם בכיתה ז'-ט' (יש קטנים יותר מידי פעם).

תמיד אני חושב על זה שאם היה עומד שם שוטר הוא היה מכניס יותר כסף מאשר שוטר עם ממל"ז.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע איפה אתה גר - אבל מהבחינה הזו המוקד של עיריית הוד השרון מאוד יעיל ומשתף פעולה יופי עם המשטרה: כשחסמו לנו את החניה המוקד טילפן למשטרה, המשטרה איתרה את בעלי הרכב והתקשרו אליהם להודיע שיזיזו אותו.

הבעיה היא שזה עובד יופי כשזה רכב פרטי, בליסינג או רכב שכור זה פשוט מביא אותם לחברת הליסינג/השכרה.

אבל למה אתה מתקשר למוקד העירוני בכלל? גם אנחנו מהוד השרון וכשלנו חוסמים את החניה (יש את השער של הכניסה לבית ושני שערים של חניה מימין ומשמאל, בשמאלית אנחנו בכלל לא משתמשים כחניה אז לפעמים יש שכנים שחונים מולה ורוב הזמן אין עם זה בעיה, אבל הימנית משמשת כחניה ורוב הזמן נמצא בתוכה רכב, אבל משום מה זה לא מפריע לאנשים מדי פעם לחנות מולה :roll:), טלפון למשטרה, וכמו שאמרת - הם מנסים לאתר את בעל הרכב. לא הצליחו לאתר אותו? בא גרר וגורר את הרכב. תאמין לי שאחרי כזה בלאגן יחשבו פעמיים אם לחנות ככה את הרכב.

פורסם
בזמן האחרון אני לוקח את שני האחים שלי מבית ספר ורואה את זה כל פעם.

קודם כל יש את ההורים שיחנו ממש בקצה של המגרש חניה (זה צמוד לבית ספר ומיועד לו) ויחסמו חצי מהכניסה, יהיו את אלה שיעמדו על הכביש ויעלו את הילדים שלהם ולפני כמה ימים איזה מישהו עמדה וחסמה חצי מהמגרש כדי להעלות את הילד שלה שבמקום לקפוץ מהר לאוטו כדי שהיא תוכל לפנות את הכביש התחיל לנער את המטריה, להוריד ולקפל את המעיל, נכנס באטיות.

ולא מדובר על גן, אלא על ילדים שרובם בכיתה ז'-ט' (יש קטנים יותר מידי פעם).

תמיד אני חושב על זה שאם היה עומד שם שוטר הוא היה מכניס יותר כסף מאשר שוטר עם ממל"ז.

לפני כמה שנים באמת עמד שוטר ליד בית הספר היסודי של אחי וגירש את כל האמהות עם הSUVים שהחנו באמצע הכביש מול בית הספר כדי להוריד את הקטן שלהן עד השער בזמן שאוטובוסים שמביאים ילדים לבית הספר בבוקר נטקעו אחריהן בפקק.

לפעמים אני עובר ליד בצהריים ורואה שעדיין חוסמים את כל הרחוב שם, לא יודע אם עדיין יש שם שוטר בבוקר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הכעס שלי נובע בעיקר משום שכל בתי הספר באזור ביתי נמצאים ברחובות ארוכים של כ300-400 מטרים, כאשר לאורך כל הרחוב יש מדרכה אפורה. הבעיה היא שאנשים מתעצלים, ומחנים או באמצע הכביש או על המדרכה הצרה, היכן שילדים אחרים מנסים ללכת. אבל היי, מה אכפת להם, זה לא הילד שלהם. מכעיס כפליים. אני כבר למדתי להימנע מהאזורים הללו, ועוקף אותם. זה אולי ייקח לי יותר ק"מ, אבל זה יחסוך הרבה זמן.

אחד הדברים הכי חצופים שנתקלתי בהם זה כאשר איזו גברת אחת, חסמה את הכניסה לחניית הבניין שלי (בניין של 16 דיירים) והלכה את ה-3 דקות הליכה ברגל עם הבן שלה. אחרי 4-5 דקות שישבתי ברכב מונע מחכה לצאת מהחניה שלי הגיעה הכוכבת. תגובתה: "זה כולה לשתי דקות". כבר אמרתי שאני אדם סבלני? באותו רגע זה הוכח מדעית. פשוט אמרתי לה שלא תעשה את זה שנית, ונסעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אצלי ברחוב אותה הבעיה עם גן ילדים.

יש לנו חניה לדיירים, אז מה שההורים עושים זה פשוט עוצרים בין החניות וככה למעשה לא נכנסים לחניות פרטיות אז גם חוסמים 6 רכבים במכה

הרכב שלי מוכר ע"י השכנים אז מכירים אותי כשאני חוסם את הרכבים ה"זרים"

ואז כשמתחילות הצפירות הצעקות והקללות

אני גם אומר בעצמי אני שניה הולך פה לגן וחוזר, בדיוק כמוך

ברגע שמאיימים, אני מחכה לרגע שיצאו מהכלים ומקווה שיתנו את המהלך הראשון ומברך ב"אם צריך אני אחנך אותך בפני הילדים שלך"

אבל זה רק השעשוע שלי עם עצמי.

מי שבא לחסום אני חוסם גם אותו עם אותו התירוץ.

לא כזה מעניין אותי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ואו, פשוט ואו.

פרנקוס, ההודעה שלך גורמת לי לרצות לבכות.

ברצינות. כמה מפגרים \ לא מתחשבים \ חראות \ מחק את המיותר צריכים להיוןת אנשים, כדי שיהיה צורך בקמפיין כזה?

מה יהיה השלב הבא? אני מנחש שתוך כמה שנים יהיה כאן קמפיין שעדיף לא לחרבן ברחובות, כי אנחנו צעד מזה שאנשים יעשו את זה במקום להתאפק עד לבית, ורמת התרוצים תהייה אותה הרמה.

ליד הבית שלי, אגב, יש אבאל'ה ואמאל'ה חמודים כאלו, עם ג'יפ שאני מאחל להם שיתרסקו איתו לתוך איזה קיר. החמודים האלו כל בוקר מחנים את הג'יפ שלהם על מדרכה שבתוך כיכר עם נתיב אחד (כלומר, חוסמים את רוב שדה הראיה של מי שנכנס לכיכר משני רחובות שונים), ובזמן הזה מוציאים את המתוקים שלהם מהג'יפ, כדי לקחת אותם לגן. במקום אחר יש הורים שחונים קבוע על מעבר חציה ליד בית הספר שנמצא שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ואו, פשוט ואו.

פרנקוס, ההודעה שלך גורמת לי לרצות לבכות.

ברצינות. כמה מפגרים \ לא מתחשבים \ חראות \ מחק את המיותר צריכים להיוןת אנשים, כדי שיהיה צורך בקמפיין כזה?

לפני שאתם מתפרקים, יש פרוייקט ארצי שבו מתבצעת תורנות יומית על ידי ההורים של בית הספר, כך שיש הורים תורנים שממתינים ליד המדרכה מדי בוקר, ההורים שמביאים את הילדים לבית הספר עוצרים במפרץ החניה, המתנדבים עוזרים לילדים לרדת מהרכב שמים תיק, וההורים נוסעים. ההורים לא צריכים להחנות, לעזור לילדים לרדת, וללוות את הילדים עד השער.

לפני שאתם קופצים, בוכים או מסיקים מסקנות - תבררו. אתם עלולים לצאת חומוס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גרמת לי לגגל. עד כמה שאני מבין, חלק מהמטרות של הפרויקט זה להלחם בתופעות שאנחנו מתארים כאן.

הרעיון עצמו נחמד מאוד. אלא שאם אנשים לא היו בהמות ורואים רק את עצמם, כנראה שלא היו חושבים על פרויקט כזה כאן מלכתחילה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בחיפה התחילו עם קמפיין שנקרא "נשק וסע".

יש פרסומות ברדיו ושלטים עם "מתחם נשק וסע" כדי שההורים יגיעו, יורידו את הילד ויעופו לקיבינימאט.

גם בכפר סבא

attachment.php?attachmentid=364750&stc=1&d=1387382434

IMG_1872.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה עצוב שכל דבר שיכול להיות מוגדר כאפור במדינה הזאת ולא מעוגן בחוק שחור על גבי לבן פשוט זוכה לחוסר התייחסות על ידי חלק ניכר מהאוכלוסיה.

לא מספיק שיש פס אדום ולבן? לא מספיק שאתה עוצר באמצע כיכר? זה חייב הסבר ואיום אישי כדי שיפסיקו תופעות כאלה.

זה עצוב, זה פשוט עצוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
בחיפה התחילו עם קמפיין שנקרא "נשק וסע".

יש פרסומות ברדיו ושלטים עם "מתחם נשק וסע" כדי שההורים יגיעו, יורידו את הילד ויעופו לקיבינימאט.

בעיר שלי, יותר מתקדמים:lol:

יש תורנות הורים אשר נקראת, "תורנות הגעה בטוחה" (חלק מההורים קוראים לה "תורנות השפלה בטוחה").

3 הורים כל בוקר, עם אפודים זוהרים אשר תפקידם לפתוח את דלתות הרכבים (בד"כ ג'יפים).

של ההורים העצלנים, וללוות את הנסיכים הקטנים למדרכה.

זאת כביכול, בשביל למנוע פקקים מול ביה"ס .

עריכה:

כרגע ראיתי את ההודעה של דיסקו.

מסתבר שזה פטנט ארצי, (תורנות ההגעה/השפלה בטוחה).

פורסם
עושים את זה גם בארה"ב, עדיף שיהיו הורים בתורנות ואז יהיה סדר כלשהו לפחות.

הכי עדיף, שיקומו 5 דקות קודם ויילוו את הצאצאים ברגל לביה"ס.

• תוכן חדש...