Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקן האירופאי מציג רף אחיד לכל נורות הקסנון - 35W.

למה יש 55W?

בדיוק מאותה הסיבה שיש וקס ב 10 אש"ח, כי אפשר ויש מי שיקנה.

קח 35W כמו בתקן ותנהג בלב שקט שאתה לא עושה ניתוח להסרת משקפיים לנהג שמולך.

מה הקשר של ניתוח להסרת משקפיים, הקיטים של 55W אינם מסנוורים יותר מאשר כל קיט אחר.

עוצמת האור מהנורה אינה שונה באופן דרסטי מקיט של 35W (עד 20% יותר עוצמה ולא ליניארית לעליה של 57% בהספק).

http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?products_id=242

הייתרון העיקרי שלהם (לדעתי) זה שהם בדר"כ error free.

פורסם

טוב שאתה שואל, בדיוק אתמול בדקתי את זה.

הפנס קר לחלוטין.

לעומת זאת, כאשר הפנס הכיל נורת הלוגן רגילה הוא התחמם לא מעט (אך לא באופן קיצוני).

אגב פנסי הערפל העושים שימוש בנורת הלוגן רותחים, אך הם עשויים זכוכית כך שזו לא בעיה.

פורסם
קובי הבלאסטים שלהם טובים?

ומה עלות המשלוח ארצה?

המוצאים שלהם מאד איכותיים,

הם נותנים שנתיים אחריות.

משלוח לארץ נדמה לי שזה 7&

קובי

:-)

פורסם

אני צריך קיט שיתאים לתושבות של נורות 9006 לפי מה שאני מבין לרפלקטורים עדיף להשתמש בנורות d2r.

הבנתי שקיימות בשוק נורות d2r שעברו הסבה בחלק של הבסיס לנורת 9006. בכל האתרים שציינתם לא מצאתי d2r מוסב כזה והנורות היחידות שמצאתי עולות בערך פי שלוש מכל הקיט. ( וזה עוד בלי להוסיף את המתאם של החיווט שאני צריך לנורה כזו).

האם הd2r באמת כל כך משמעותי ברמת האי סינוור לעומת הנורות שבאות בקיטים?

פורסם
חוץ מכל הקטע של הגרמניה והכסף הסיפור הזה תואם אחד לאחד במקרה שלי, הבאתי קסנון סיני ב 180 שקל, 6000K.

ברוך השם עד היום שזה שנה וקצת הוא עושה את עבודתו כמו שצריך ועובר טסט כמו קינג ואין שום בעיות איתו.

קטע שהצבתי אותו מול קסנון שיושב במרצדס S350 Long 2012 והוא זהה אחד לאחד.

אז אני אומר שאפשר לחסוך את כל המזומנים המיותרים פה ולהזמין מאחלה מוכר ב EBAY.

אפשר קישור ?

תודה.

פורסם

טוב אז הזמנתי את ה-VVME SLIM 35W 4300K לאחר קריאה בפורומים בחו"ל והתגובות החיוביות עולות בהרבה על השליליות.

נראה קיט די טוב.

נקווה שיגיע ללא בעיות מיוחדות, ונקווה שישב יפה על האוטו והכי חשוב שישפר את תנאי התאורה שלי.

אין צורך בחתימה....

פורסם

לידיעה, זהו אתר איכותי מאוד, בעל שנים רבות של וותק , כולל משלוחים לארץ בחינם בדרך כלל, תלוי בתקופה.

שירות לקוחות איכותי וטוב.

http://www.autolamps-online.com

כמו כן, הם מוכרים נורות, באלאסטים וכו' של פיליפס מקורי, שניתן להשוות באתר של פיליפס ולבדוק האם קיים כזה דבר.

המחירים בהתאם , אך אלו מוצרים סופר איכותיים של פיליפס ומקוריים.

• תוכן חדש...