Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דור, גם לי יש קליאו 1.2 בלי טורבו.

היא מספיקה אבל אושריקו עוד יכול להתווכח על ההאצה שלה.

אז פשוט ציינתי שאם לוקחים את הגרסה הבכירה, היא מתעלה על הטויוטה כמעט בכל פרמטר בלי שום ספק.

למרות שלא, אני לא 100% משוכנע שהקליאו שלי יכולה להאיץ יותר מהר מקורולה חדשה (אבל לא בדקתי, אני נוהג כמו סבתא על וואליום).

הקלאיו 1.2 החדשה יכולה לאיץ ולפתוח יותר מהר מהקורולה החדשה, אבל בסגירות בסביבות ה 60 קמ''ש הקורולה תסגור את הקליאו..

הכל כמובן קשור פה למשקל הרכב ולמנועים.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דור, גם לי יש קליאו 1.2 בלי טורבו.

היא מספיקה אבל אושריקו עוד יכול להתווכח על ההאצה שלה.

אז פשוט ציינתי שאם לוקחים את הגרסה הבכירה, היא מתעלה על הטויוטה כמעט בכל פרמטר בלי שום ספק.

למרות שלא, אני לא 100% משוכנע שהקליאו שלי יכולה להאיץ יותר מהר מקורולה חדשה (אבל לא בדקתי, אני נוהג כמו סבתא על וואליום).

יש לו קורולה מסוף שנות ה90'. במקרה הטוב נשארו באורווה היום 90-95 כ"ס.

קורולה חדשה עם מנוע 1.6 ו132 כ"ס, לא בטוח שהקליאו תיקח בגרסה הבסיסית שלנו, אבל לא כזאת עגלה, בסך הכול הפרש של שניה.

הקלאיו 1.2 החדשה יכולה לאיץ ולפתוח יותר מהר מהקורולה החדשה, אבל בסגירות בסביבות ה 60 קמ''ש הקורולה תסגור את הקליאו..

הכל כמובן קשור פה למשקל הרכב ולמנועים.

אני דיברתי על הדגם הישן כפי שציינתי.

ולפעמים שווה לחכות עוד שניה בהאצה ולשלם פחות על דלק ופחות לשבור את הגב :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם זה הגרסה הבסיסית שלנו מול הטויוטה הישנה שלו, אין ספק שהקליאו לוקחת בלי בעיה.

כן יוסי ? אתה בטוח? גיר הידני מאיץ ב10 שניות ומגיע ל200. אתה בטוח? סע על קורולה 98 ידנית ותעדכן אותי.

פורסם
יש לו קורולה מסוף שנות ה90'. במקרה הטוב נשארו באורווה היום 90-95 כ"ס.

קורולה חדשה עם מנוע 1.6 ו132 כ"ס, לא בטוח שהקליאו תיקח בגרסה הבסיסית שלנו, אבל לא כזאת עגלה, בסך הכול הפרש של שניה.

אני דיברתי על הדגם הישן כפי שציינתי.

ולפעמים שווה לחכות עוד שניה בהאצה ולשלם פחות על דלק ופחות לשבור את הגב :)

אני מאיץ ל100 בגיר ידני ו195. אתה יכול לעשות את זה? ולא משנה מה תגיד, הפח האשפה הקטן הזה לא שווה אגורה. מאזדה 2 עדיפה. בעצם כל יפנית. תשאל גם את המוסכניקים, אם הקוריאניות באמת "אמינות". בטח שאמינות, לטווח של האחריות ואולי קצת מעבר. אחרי עידן האקנסט והגטס תראה לי קוריאנית שתשרוד הרבה שנים מב לי להחליף את כל הרכב. לשבור את הגב? אני מסיע מיליון חברים ברכב הזה וכל פעם הם מתפלאים כמה הוא נוח. רכב יפני שנת 99. אז תפסיק לבלבל את השכל. פעם כתבת שגטס נוחה, קרש על גלגלים.

ואתם ממש מצחיקים אותי חושבים שאכפת לי מטויוטה קורולה, ממש אני חולם עליה בלילות.

ומעניין איך זה שיש לי 4 שנים רשיון ואני מעולם לא ניסיתי לעשות 0-100 ואתם לא מפסיקים לדבר על זה... אני המוזר?

וכן אני סמוי של טויוטה, שמחים ?

פורסם

איפה אתה גר?

אם אתה מעז, בוא ניפגש ונבדוק את הנושא עם מצלמות כדי לתעד ונעלה את הסרטון לפורום.

מחר בצהריים-ערב אני בחיפה, בשבת אני בראשל"צ, אז זה די מכסה חצי מהארץ.

אני מכיר מקומות מבודדים שבהם אפשר לבדוק את זה.

ההתערבות:

אם אתה מפסיד, אתה מפסיק לכתוב כל שתי דקות שהקורולה היא הרכב הכי מדהים בעולם ומקבל את העובדה שאתה נוהג על רכב שיש לו אולי 70% מהכוח שהיה לו כשהוא היה חדש.

אם אתה מנצח אני לא מתווכח איתך על כלום בחודשים הקרובים.

המצלמה שלי בטעינה ומחכה שתגיד איפה ומתי.

פורסם

אושריקו איזה שטויות אתה מדבר על האמינות?

עכשיו כבר נכנסו ה I25 לצבא והם ובנתיים ללא שום בעיות,הקאיה ריו דור קודם ללא בעיות,למה פתאום שהדגמים החדשים יעשו בעיות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אושריקו איזה שטויות אתה מדבר על האמינות?

עכשיו כבר נכנסו ה I25 לצבא והם ובנתיים ללא שום בעיות,הקאיה ריו דור קודם ללא בעיות,למה פתאום שהדגמים החדשים יעשו בעיות?

כי טויוטה, ובעיקר קורולה, זה פאר היצירה, רכב מדהים, שאין לו מתחרים, והוא טוב יותר מכל רכב בקטגוריה המשפחתית.

כמובן שהסיפורים על בוצה בדגמים הטורקיים הם סתם הנפצה, כי הרי זו קורולה. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כי טויוטה, ובעיקר קורולה, זה פאר היצירה, רכב מדהים, שאין לו מתחרים, והוא טוב יותר מכל רכב בקטגוריה המשפחתית.

כמובן שהסיפורים על בוצה בדגמים הטורקיים הם סתם הנפצה, כי הרי זו קורולה. :roll:

חבוב אתה קצת מתבלבל.

אולי הקורולה היא המשפחתית הכי טובה אבל פאר היצירה?

אתה קצת מתבלבל בין קורולה לפאביה.

כמובן שהשמועות על רכבי לימון היא סתם הנפצה, מי שפרסם את זה רצה לשדרג לפאביה חדשה יותר בהנחה :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איפה אתה גר?

אם אתה מעז, בוא ניפגש ונבדוק את הנושא עם מצלמות כדי לתעד ונעלה את הסרטון לפורום.

מחר בצהריים-ערב אני בחיפה, בשבת אני בראשל"צ, אז זה די מכסה חצי מהארץ.

אני מכיר מקומות מבודדים שבהם אפשר לבדוק את זה.

ההתערבות:

אם אתה מפסיד, אתה מפסיק לכתוב כל שתי דקות שהקורולה היא הרכב הכי מדהים בעולם ומקבל את העובדה שאתה נוהג על רכב שיש לו אולי 70% מהכוח שהיה לו כשהוא היה חדש.

אם אתה מנצח אני לא מתווכח איתך על כלום בחודשים הקרובים.

המצלמה שלי בטעינה ומחכה שתגיד איפה ומתי.

אתה סתם מגזים. אני לא אומר שאני לא נוהג על רכב שירד לו הכח. יותר מזה, ברכב שאני נוהג האוטו נתקע בעליות בסל"ד ובמהירות אבל יש בעיה כי לא כולם יודעים לאבחן דברים על דגם מסויים. אני מדבר איתך על אותו רכב ששמור ונוסע טוב (כמו זה שפתח לפני כמה חודשים על שהוא מכר כזה דגם עם 280 אלף ק"מ והמנוע סחב מצויין).

וכן הגיר הידני שלה מאוד מאוד זריז, אולי משעמם ואין אחיזה אבל מבחינת "קו ישר" היא מהירה מאוד לא משנה מה תגיד. 9 וחצי שניות ל10 זה מטוס בעיניי ברכב משפחתי ממוצע-+.

מעבר לביצועים, זה הדגם הכי מוצלח והכי טוב של טויוטה קורולה לאורך כל הדורות שלה. מי שיודע-מסכים.

פורסם
אני מאיץ ל100 בגיר ידני ו195.

...

ומעניין איך זה שיש לי 4 שנים רשיון ואני מעולם לא ניסיתי לעשות 0-100 ואתם לא מפסיקים לדבר על זה... אני המוזר?

:roll: רד מהעץ.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

למיטב זכרוני אושריקן הקורולה שלך אוטומטית.

אז אולי תפסיק לז*** לנו את השכל על הקורולה הזאת כבר?! "ידנית" "ידנית", אין לך ידנית, תתמודד.

באים ומציעים לך אתגר, שתוכל להתגאות עם עם הקורולה הארורה הזאת, פעם אחת מדברים איתך "על אמת" ואתה בורח עם הזנב בין הרגליים.

וכן נהגתי על קורולה ידנית, מה אני אגיד לך, הפרארי קליפורניה שנהגתי עליה באיטליה צריכה להתבייש :roll:

אתה עושה מעצמך בדיחה בכול אות שאתה כותב, רד מהעץ שעלית עליו, תתבגר וצא מהסרט של היפניות האלה כבר, אתה והחבר הטוב החדש שלך BigWheels חיים בסרט משל עצמכם, שזה נחמד ויפה ומותר, אבל באמת שקדחתם את המוח כבר.

פעם אחת בוא ותוכיח לכולם כמה הקורולה האגדית שלך חזקה ומהירה, ותתן בראש לפרנקוס, אם אתה חושב תצליח.

ואל תבלבל לנו את המוח על "בעיות סחיבה" כי יש מוסכניקים "שלא מבינים", הרכב עתיק! אין מוסכניק בעולם שלא מכיר איך לטפל ולאבחן תקלות ברכב כזה, הוא נפוץ מספייק! זה לא איזה מנוע TSI עם 2 טורבואים וטכנולוגיה מיוחדת עם גיר 2 קלאצ'ים משוכלל, בקושי 4 בוכנות עם גיר 4 הילוכים מתקופת האבן.

עריכה:

עכשיו אחרי שזה נאמר אני בטוח שתמשיך לשגל לנו את המוח על היפניות הקדושות שלך, ועל הקורולה שהיא בכלל יצירת קודש של אלוהים, אבל רק מבינים רציניים יודעים את זה, ורק הדגם של 98-99 :roll:

אחד החופרים ביותר שהיו בפורום מאז הקמתו.

פורסם

8) אמרתי לך אני סמוי של טויוטה. :-D

ואני לא מכיר את BIGWEELS אבל כנראה שהבחור יודע להעריך יפניות.

על איזה רכב אתה נוסע?

בקיצור ולעניין, גם אם ישלמו לי 500 אלף דולר אני לא אקנה לא קוראינית ולא גרמנית, תתפוצצו. היפנים יודעים לייצר מכוניות שמחזיקות לעד, לא כמו העגלות העלובות שלכם שאולי מאיצות ל100 מהר וסוגרות יפה אבל כל שני וחמישי במוסך. אין מוסכניק\מלמד מכונאות שלא יורד על הגרמניות ועל הצרפתיות. ממש פרי העדן. עכשיו אתה מוזמן לפתוח לי את הישבן ולהיעלם לי, רק תיזהר יותר מדי עם הקיק דאונים בסדר? אולי המנוע רגיש.

הבנת?

ב12 שנים, ל-א ה-ו-ח-ל-ף שום דבר ברכב. ש-ו-ם ד-ב-ר פרט לטיפולים שוטפים.

אגב, מה אתה מתנפל עליי בכלל ? לך תתנפל על אלו שקונים קורולה 2010 ולא מפסיקים להאיץ כמו חמורים ולשים לה פנסי קסנון ולדים. מה תגיד להם ?

פורסם
8) אמרתי לך אני סמוי של טויוטה. :-D

ואני לא מכיר את BIGWEELS אבל כנראה שהבחור יודע להעריך יפניות.

על איזה רכב אתה נוסע?

בקיצור ולעניין, גם אם ישלמו לי 500 אלף דולר אני לא אקנה לא קוראינית ולא גרמנית, תתפוצצו. היפנים יודעים לייצר מכוניות שמחזיקות לעד, לא כמו העגלות העלובות שלכם שאולי מאיצות ל100 מהר וסוגרות יפה אבל כל שני וחמישי במוסך. אין מוסכניק\מלמד מכונאות שלא יורד על הגרמניות ועל הצרפתיות. ממש פרי העדן. עכשיו אתה מוזמן לפתוח לי את הישבן ולהיעלם לי, רק תיזהר יותר מדי עם הקיק דאונים בסדר? אולי המנוע רגיש.

הבנת?

ב12 שנים, ל-א ה-ו-ח-ל-ף שום דבר ברכב. ש-ו-ם ד-ב-ר פרט לטיפולים שוטפים.

אגב, מה אתה מתנפל עליי בכלל ? לך תתנפל על אלו שקונים קורולה 2010 ולא מפסיקים להאיץ כמו חמורים ולשים לה פנסי קסנון ולדים. מה תגיד להם ?

צודק. אין על היפניות מכוניות עם נשמה. כל הרכבים מאירופה חוץ מרכבי יוקרה לא מגיעים לרמה של היפניות..

וגם הערך נשמר. :arrow:

• תוכן חדש...