Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו, אתה פשוט עושה מעצמך צחוק.

בבקשה תמתן את התגובות שלך כי בצורה בה אתה כותב אף אחד לא יכול לקחת את מה שאתה אומר ברצינות.

וזה לא משנה כרגע מה אני חושב על המוצא של כל רכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
8) אמרתי לך אני סמוי של טויוטה. :-D

ואני לא מכיר את BIGWEELS אבל כנראה שהבחור יודע להעריך יפניות.

על איזה רכב אתה נוסע?

בקיצור ולעניין, גם אם ישלמו לי 500 אלף דולר אני לא אקנה לא קוראינית ולא גרמנית, תתפוצצו. היפנים יודעים לייצר מכוניות שמחזיקות לעד, לא כמו העגלות העלובות שלכם שאולי מאיצות ל100 מהר וסוגרות יפה אבל כל שני וחמישי במוסך. אין מוסכניק\מלמד מכונאות שלא יורד על הגרמניות ועל הצרפתיות. ממש פרי העדן. עכשיו אתה מוזמן לפתוח לי את הישבן ולהיעלם לי, רק תיזהר יותר מדי עם הקיק דאונים בסדר? אולי המנוע רגיש.

הבנת?

ב12 שנים, ל-א ה-ו-ח-ל-ף שום דבר ברכב. ש-ו-ם ד-ב-ר פרט לטיפולים שוטפים.

אגב, מה אתה מתנפל עליי בכלל ? לך תתנפל על אלו שקונים קורולה 2010 ולא מפסיקים להאיץ כמו חמורים ולשים לה פנסי קסנון ולדים. מה תגיד להם ?

תמשיך לבלבל את המוח,

בנתיים הצרפתיות השתפרו מאוד באמינות, מאז שהעיפו את הAL4/DP0 בחלק מהמכוניות לטובת גירים רציפים וגירים רובוטיים נורמליים ושיפרו את האלקטרוניקה הם ברמה אחרת.

יצא לי לדבר עם נהג מונית שיש לו פלואנס DCI ידנית. 380 אלף ק"מ! רוצה לשמוע משהו? הוא רק עושה טיפולים שוטפים! לא החליף מנוע ולא גיר! (קלאץ' סביר להניח שהוחלף פעם או פעמיים עם ק"מ כזה).

בצבא יש אקסנטים וריו עם 350-400 אלף ק"מ שנוסעים על מנוע וגיר מקוריים, ניפצתי לך את האשלייה? נרגעת?

צודק. אין על היפניות מכוניות עם נשמה. כל הרכבים מאירופה חוץ מרכבי יוקרה לא מגיעים לרמה של היפניות..

וגם הערך נשמר. :arrow:

בטח שלא, שכן היפניות הן שיא הנוחות, הבטיחות, הן הכי מאובזרות, הכי מתנהגות שיש, יש להן את היצע המנועים והגירים הכי מתקדמים והכי חסכוניים בעולם!!! :roll:

תעשה לי טובה. היפנים לוקחים את כל הטכנולוגיות של האירופאים ועושים אותן אמינות יותר. כשהאירופאיות נוסעות כבר שנים על גיר רובוטיים, היפניים היו תקועים עד לא מזמן ברוב הרכבים עם האוטומט 4 הילוכים שלהם. רק עכשיו הואילו להביא את האימפרזה עם גיר רציף, את הקורולה עם גיר רציף ואת המאזדה עם גיר אוטומטי של 6 הילוכים. :roll:

אגב, הקליאו שלי ירדה בשנה 10% במחירון. איך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תמשיך לבלבל את המוח,

בנתיים הצרפתיות השתפרו מאוד באמינות, מאז שהעיפו את הAL4/DP0 בחלק מהמכוניות לטובת גירים רציפים וגירים רובוטיים נורמליים ושיפרו את האלקטרוניקה הם ברמה אחרת.

יצא לי לדבר עם נהג מונית שיש לו פלואנס DCI ידנית. 380 אלף ק"מ! רוצה לשמוע משהו? הוא רק עושה טיפולים שוטפים! לא החליף מנוע ולא גיר! (קלאץ' סביר להניח שהוחלף פעם או פעמיים עם ק"מ כזה).

בצבא יש אקסנטים וריו עם 350-400 אלף ק"מ שנוסעים על מנוע וגיר מקוריים, ניפצתי לך את האשלייה? נרגעת?

בטח שלא, שכן היפניות הן שיא הנוחות, הבטיחות, הן הכי מאובזרות, הכי מתנהגות שיש, יש להן את היצע המנועים והגירים הכי מתקדמים והכי חסכוניים בעולם!!! :roll:

תעשה לי טובה. היפנים לוקחים את כל הטכנולוגיות של האירופאים ועושים אותן אמינות יותר. כשהאירופאיות נוסעות כבר שנים על גיר רובוטיים, היפניים היו תקועים עד לא מזמן ברוב הרכבים עם האוטומט 4 הילוכים שלהם. רק עכשיו הואילו להביא את האימפרזה עם גיר רציף, את הקורולה עם גיר רציף ואת המאזדה עם גיר אוטומטי של 6 הילוכים. :roll:

מאיפה הפלצת את זה שיש לטיוטה 4 הילוכים? העיקר הן שרדו יותר טוב מאירופאיות זה מה שחשוב.

ואם היפנים לוקחים את ה''טכנולוגיה'' של האירופאים למה היפניות לא מתקלקלות כמו האירופאיות?

ותשווה למשל יאריס ליד הקליאו שלך מאותן שנים, ותראה את ההבדלים במחיר. על זה נאמר ''צרפתייה קניתי על הכסף בכיתי''

פורסם
תמשיך לבלבל את המוח,

דור, מנוע וגיר שמחזיקים מיליון ק"מ (ביטוי) לא מעיד על האמינות של הרכב. מה עם רדיאטור? מנורות?פיוזים?חשמל?נזילות?איבוד כח?

וגם אם היפנים מעתיקים ותהיה בטוח שאני לא מאמין בזה, הם לפחות עושים את זה בצורה טובה מאוד. אתה יודע מה ההבד בין היפנים לגרמנים?שהיפני ישחרר את המוצר רק אחרי שהוא מוכן לא ב100 אחוז אלא ב200 מיליון אחוז. אולי הבדלי תרבות, לא העניין שלי, העיקר שהתוצאה טובה יותר. ברוב המקרים כי תמיד יש יוצאי מן הכלל, אבל התוצאה עדיפה. נוחות צרפתית ואווירה אדירה גרמנית בתוך הרכב?נו אז מה? תהיה בטוח שלא כל לקוח נכנס לרכב ומתחיל לגעת בפלסטיקים ואחר כך לבוא הביתה ולומר "הפלסטיקים לא נראים לי איכותיים כל כך". (אצל הגרמניות היו הרבה פאקים בדגמים הישנים אם אתה רוצה לדעת).

יכול להיות שהקוריאניות אמינות, אבל עדיין כל שנה היפניות יוצאות ראשונות בסקר האמינות. (לא רק טויוטה, אלא היפניות עצמן).

שלא נדבר שרוב הדגמים שלהם מספקים ביצועים מצויינים לא פחות מהגרמניות.

אני לא מכיר את המשתמש שמעליי.

ואתם מוזמנים לצחוק כמה שבא לכם. בסך הכל אמרתי שהיונדאי הזו היא פחית שימור כמו שאמרתי את זה על קיה וכמו אני אומר את זה על אלטו וכמו שאני אומר בעצם על כל רכב קטן מדי. אתם באמת חושבים שהוא יסתדר יותר טוב ממשפחתית מחוץ לעיר?אתם טועים. לילה טוב ושבת שלום.

תיסע באוריס החדשה, הוכתרה גם כמהנה לנהיגה ואף ניצחה את הגולף טורבו 1.2

ואני לא היחיד שמשמיץ את הרכבים של יונדאי.

כי בעבר הפלסטיקה שלהם הייתה מזעזעת ואלו היו רכבי צעצוע. מה לעשות, תתמודד עם זה.

פורסם

מה אכפת לי מה היה בעבר?

מאיפה אתה יודע מה היה בעבר של טויוטה, לפני שהביאו אותם לארץ? אולי גם אצלהם איכות הפלסטיקה לא הייתה וואו?

אתה כזה פאנבוי נוראי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

היפנים מוצאים לאחר מיליון אחוז? שנה שעברה טיוטה חגגה בריקולים,

לא כולם צריכים ויכולים לקנות רכב חדש בעלות של 120K,אני נוסע כול יום כמעט 50 בין עירוני בפנדה במהירות של 100 בערך ואני נוסע לבד,אני באמת צריך משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בארץ ישראל הקדושה גם נהג צעיר וחדש, שזה עתה הוציא רישיון והולך לטייל עם הרכב בעיר, וקונה אותו בשביל לנסוע לבית הספר, לעבודה וליציאות, חייב משפחתומטית אלפששמאות!

פורסם
אתה סתם מגזים. אני לא אומר שאני לא נוהג על רכב שירד לו הכח. יותר מזה, ברכב שאני נוהג האוטו נתקע בעליות בסל"ד ובמהירות אבל יש בעיה כי לא כולם יודעים לאבחן דברים על דגם מסויים. אני מדבר איתך על אותו רכב ששמור ונוסע טוב (כמו זה שפתח לפני כמה חודשים על שהוא מכר כזה דגם עם 280 אלף ק"מ והמנוע סחב מצויין).

וכן הגיר הידני שלה מאוד מאוד זריז, אולי משעמם ואין אחיזה אבל מבחינת "קו ישר" היא מהירה מאוד לא משנה מה תגיד. 9 וחצי שניות ל10 זה מטוס בעיניי ברכב משפחתי ממוצע-+.

מעבר לביצועים, זה הדגם הכי מוצלח והכי טוב של טויוטה קורולה לאורך כל הדורות שלה. מי שיודע-מסכים.

תשמע אתה חתיכת יצור שחיי בסרט, הקורולה של סוף שנות ה-90 היא מהמשפחתיות היות צפופות שקיימות ולמען האמת חוץ משילוב מנוע גיר יעיל אין בה כמעט כלום, למה אנשים משלמים עליה מחיר מופקע בתור משומשת במקום לקנות מכונית צעירה יותר? בדיוק בגלל מוזרים כמוך.

להורים שלי יש קוריאנית I30 כבר כמה שנים ונושקת ל-160 ק"מ, כן הרכב נוסע לא מעט. והוא הפגין אמינות מצוינת לאורך כל התקופה, והיה אמין יותר מיפניות אחרות שקדמו לו (סובארו אימפרזה (בהיותה בת 4 בערך התפוצץ הרדיאטור חימום פנימי ודלף לרכב ובנוסף הרכב היה מתחמם לעיתים) והונדה סיוויק (טיפול כל 10 אלף ק"מ וחיישן חמצן שמת מוקדם יחסית ועלות יקרה למדי) ).

אתה טוען שאם הוריי היו קונים קורולה מאותן שנים היא הייתה אמינה יותר מה-I30 ? איך זה בדיוק בא לידי ביטוי? הרכב לוקח את עצמו לבד לטיפולים שגרתיים? (שאגב עושים כל 20 אלף ביונדאי ובקורולה כל 15 למיטב זכרוני)

חבל שהם לא קנו קורולה 08 במקום ה-I30, חבל שלא נתקעו עם גיר רובטי זבל, חבל שלא ויתרו על ה-ESP וה-6 כריות אויר וה-5 כוכבי בטיחות של ה-I30 לטובת פאר היצירה קורולה רובטית נעים להכיר עם חלונות ידניים מאחור ללא ESP וללא 6 כריות אויר ועוד אבזור חביב ונחמד שיש ביונדאי.

בקיצור אתה קשקשן ורמת ההבנה שלך ברכבים שואפת לאפס, אני קורא את התגובות שלך המון וכל פעם זה מטריד מחדש. תפתח את הראש ותחזור אלינו עוד כמה שנים.

אגב לקטלג רכב רק לפי ארץ המוצא שלו זו בורות, ארץ המוצא לא מעידה דבר וחצי דבר על מהות הרכב ועל היכולת שלו. דין פולו כדין מרצדס S CLASS ? רק כשתיהן גרמניות?

האם דינה של טיוטה אייגו כדינה של לקסוס LS כי שתיהן יפניות?

ועוד שאלה אליך אדון קורולה, מה היית קונה טיוטה אייגו או פג'ו 107 או סיטרואן C1 ? . מי מהם תיהיה אמינה יותר? הטיוטה בגלל הסמל :lol: ?

פורסם
ועוד שאלה אליך אדון קורולה, מה היית קונה טיוטה אייגו או פג'ו 107 או סיטרואן C1 ? . מי מהם תיהיה אמינה יותר? הטיוטה בגלל הסמל :lol: ?

טוב אתה! :lol:

פורסם

"אושריקו" ו-"dorsht" אולי כבר מספיק עם הריבים האלה של מה יותר טוב - היפנים או הקוריאנים או הצרפתים?.. תהיו בטוחים שאף אחד מהם לא נופל מהשני היום וכולם כבר דומים. בלבלתם את השכל כבר עם הקורולה/רנו שלכם. אף אחת מהן לא קשורה ליונדאי I10 שעליה מדובר בשרשור.

אושריקו - היפנים יודעים לייצר רכבים. מסכים איתך. אבל זה לא אומר שהאירופאים פחות טובים או האמריקאים או הקוריאנים. יש דגמים יפניים שהם לא טובים בלשון המעטה, ויש רכבים שהם גם לא יפניים שהם לא טובים בלשון המעטה. אני גם מסכים איתך שבדרך כלל היפנים מראים אמינות גבוהה מאוד ותמיד הם בראש סקרי האמינות, זאת עובדה שכל העולם מודע אליה ואין מה להתווכח על זה. האם זה אומר שהם הכי טובים? לא ממש. וד"א די כבר עם הקורולה. מכונית בסדר גמור, אבל אין צורך להזכיר אותה בכל שרשור.

dorsht - לא יודע מה יש לך נגד היפנים, אבל אני כבר הבנתי מה הסיפור שלך עם הצרפתים והקוריאנים. התופעה הזו מוכרת גם אצל אושריקו עם הטויוטה שלו. אתה כתבת את הדבר הבא:

אתה באמת מאמין בשטות הזאת? אולי היפניות לא שיא הנוחות, אבל הן לא רעות. לקסוס ד"א נחשבות לאחת המכוניות השקטות והנוחות ביותר. גם הדגמים העממיים של היפניות מציעות יופי של נוחות והן לא נופלות מהאירופאיות. גם סטנדרט הבטיחות שלהם גבוה מאוד. בטח שלא נופל מהסטנדרט האירופאי או הקוריאני. מאובזרות לא פחות טוב (לפעמים גם יותר טוב). הן גם מתנהגות לא רע. לפעמים הם גם טובות יותר מהאירופאיות, ובטח שמהקוריאניות. מאזדה מפתיע כל פעם מחדש מאז 2003 בכל הרכבים שלה עם התנהגות כביש מצוינת בכל הרכבים ובין הטובות ביותר (אם לא הטובה ביותר) בקטגוריות שבהן הדגמים שלהם מתחרים. סובארו GT86/BRZ, מיאטה - נחשבות למכונות נהיגה מצוינות. בעיקר המיאטה שנחשבת לאחת המכוניות הכי מהנות לנהיגה שנים על גבי שנים. אינפיניטי גם כן מוציאה מכוניות עם קריצה ספורטיבית, וזה עוד לפני שאני מכניס את המכוניות הספורטיביות של ממש כמו הסופרה, הסקייליין GTR R34, ניסאן GTR, מאזדה RX7/RX8, מיצובישי איבו, אימפרזה STI ועוד...

גם המנועים והגירים לא רעים והם מתקדמים לא פחות מהאירופאים, צא כבר מהסרט שהאירופאים המציאו את הטכנולוגיה. יפניות מככבות עם המנועים ההיברידיים שלהם, גירים אמינים מאוד ויעילים לא פחות מהדו מצמד של האירופאים שעדיין סובל מבעיות על ימין ועל שמאל, המנוע הרוטורי (כמו שיש ב-RX8) ועוד. גם בעניין החיסכון הם טובים למדי.

"היפנים לוקחים את כל הטכנולוגיות של האירופאים ועושים אותן אמינות יותר"? באמת?! תפסיק כבר לדבר שטויות. תודה.

ואתה עוד אומר לאושריקו לא לחיות בעבר...

היפנים מייצרים אחלה רכבים, אמינות אצלם זה דבר חשוב והעובדה היא שתמיד הם נמצאים גבוה בסקרי אמינות. כל מי שקופץ כאן עם הריקולים של טויוטה והונדה צריך להבין שריקול לא מעיד על בעיות אמינות. כולה כשל בייצור שהיצרן לוקח על עצמו לתקן אותה. זאת מעלה, לא חיסרון. האירופאים מייצרים רכבים לא פחות טובים ונכון להיום כך גם הקוריאנים. למשל הסיד של קיה יכול להתמודד בכבוד לעומת הרבה רכבים מתחרים ממותגים עם מוניטין טוב בהרבה. תפסיקו כבר לבלבל את המוח על יפני יותר טוב, קוריאני יותר טוב או צרפתי יותר טוב. מתי כבר תבינו שאף אחד ממכם לא צודק?

אגב לקטלג רכב רק לפי ארץ המוצא שלו זו בורות, ארץ המוצא לא מעידה דבר וחצי דבר על מהות הרכב ועל היכולת שלו. דין פולו כדין מרצדס S CLASS ? רק כשתיהן גרמניות?

:mm_yeah:

*אגב רק אני לא הבנתי איך משרשור על יונדאי I10 פשוטה וחסרת יומרות זה הגיע לשרשור שרבים בו על "מה יותר טוב? צרפתים או יפנים"? כל שרשור אותם אנשים דוחפים את הרנו ואת הקורולה (חוץ מזה שימו לב שהרבה פעמים אנשים אחרים סתם מציתים את אושריקו עם הקורולה ואז קמים נגדו כשהוא נחלץ להגנתה). מספיק לריב כמו ילדים קטנים כבר...

פורסם

אני לא דחפתי שום דבר, זה הוא שכתב שהקורולה שלו טובה יותר מהמכוניות הקטנות (ואני יודע שזה נשמע עכשיו כמו ילד בן 5 שאומר "לא אני התחלתי, הוא התחיל"),

ואתה יודע מה, לא רוצה רנו או יונדאי? סבבה. סוזוקי סוויפט טובה יותר בביצועים, ספלאש טובה יותר בביצועים גם כן, סקודה פאביה ופולו טובות יותר. אוקיי? רגוע עכשיו?

היה כאן דיבור על רכבים משפחתיים וסופר מיני, אתה החלטת ללכת יותר מדי צעדים קדימה והכנסת מכוניות מחטיבות יוקרה של היצרנים העממיים (כמו לקסוס) או מכוניות ספורטיביות למיניהן שכבודן במקומן מונח (STI, מיאטה וכדומה). מה הקשר?

דיברתי על המשפחתיות היפניות, שלצערי היו תקועות עד לא מזמן עם גירים של שנות ה-90, עם 4 יחסי העברה.

אגב, לאירופאים יש גיר רובוטי אמין ומוצלח, הוא נקרא EDC, והוא נמצא באחד מהרכבים הפחות אהודים עליך כנראה (רנו).

והDSG6 גם כן מראה אמינות גבוהה, ה7 פחות.

בכל מקרה, מאזדה? תעשה לי טובה. התנהגות זה לא הכול. מה עם צריכת דלק? בטיחות? מרווח? נוחות נסיעה? ביצועים?

1.6 עם 105 כ"ס זה חלש. קח את זה מול קורולה שבזמנו הציעה 110 כ"ס ואחר כך 124 כ"ס. קח את זה מול SX4 שבמודלים המאוחרים הציעה בסביבות 120 כ"ס, קח את זה מול C4/308 עם 120 כ"ס. חלש. סיד, i30 ופורטה עם 122-126 כ"ס בדור הקודם ובדור הנוכחי 132-140 כ"ס (כל דגם משהו אחר, לא זוכר בדיוק)

נכון, היום המצב טוב יותר, מנוע 1.5 אמנם, אך 120 כ"ס. זה עדיין מנוע חלש ביחס להיצע המנועים שיש לקונצרן VAG או ביחס לDCI של רנו שנמכר כאן במחיר מצחיק.

צריכת הדלק של המאזדה 3 מהדורות היוצאים ב1.6 גבוהה יחסית לקטגוריה.

גם האבזור היה די עלוב.

על סעיף האמינות אני לא אתלונן, אך יש מכוניות לא פחות אמינות.

פורסם
תשמע אתה חתיכת יצור שחיי בסרט, הקורולה של סוף שנות ה-90 היא מהמשפחתיות היות צפופות שקיימות ולמען האמת חוץ משילוב מנוע גיר יעיל אין בה כמעט כלום, למה אנשים משלמים עליה מחיר מופקע בתור משומשת במקום לקנות מכונית צעירה יותר? בדיוק בגלל מוזרים כמוך.

להורים שלי יש קוריאנית I30 כבר כמה שנים ונושקת ל-160 ק"מ, כן הרכב נוסע לא מעט. והוא הפגין אמינות מצוינת לאורך כל התקופה, והיה אמין יותר מיפניות אחרות שקדמו לו (סובארו אימפרזה (בהיותה בת 4 בערך התפוצץ הרדיאטור חימום פנימי ודלף לרכב ובנוסף הרכב היה מתחמם לעיתים) והונדה סיוויק (טיפול כל 10 אלף ק"מ וחיישן חמצן שמת מוקדם יחסית ועלות יקרה למדי) ).

אתה טוען שאם הוריי היו קונים קורולה מאותן שנים היא הייתה אמינה יותר מה-I30 ? איך זה בדיוק בא לידי ביטוי? הרכב לוקח את עצמו לבד לטיפולים שגרתיים? (שאגב עושים כל 20 אלף ביונדאי ובקורולה כל 15 למיטב זכרוני)

חבל שהם לא קנו קורולה 08 במקום ה-I30, חבל שלא נתקעו עם גיר רובטי זבל, חבל שלא ויתרו על ה-ESP וה-6 כריות אויר וה-5 כוכבי בטיחות של ה-I30 לטובת פאר היצירה קורולה רובטית נעים להכיר עם חלונות ידניים מאחור ללא ESP וללא 6 כריות אויר ועוד אבזור חביב ונחמד שיש ביונדאי.

בקיצור אתה קשקשן ורמת ההבנה שלך ברכבים שואפת לאפס, אני קורא את התגובות שלך המון וכל פעם זה מטריד מחדש. תפתח את הראש ותחזור אלינו עוד כמה שנים.

אני גאה להיות מוזר. בעצם, זה מה שעושה אותי מיוחד. אני לא הייתי קונה שום איגו או פג'ו או סיטרואן. מצטער, לא רואה את עצמי נוהג על רכבים כאלו. בנוסף ברובם הם חלשות, לא משנה מה תגיד ואני לא משווה לרכב אחר, אלא מדבר בכללי.

אני לומד מכונאות רכב, תהיה בטוח שיש פה הרבה שמקשקשים יותר ממני "מנסיון החיים". אולי אתה אחד מהם.

אני בסך הכל אמרתי שהרכב הזה פחית שימורים, לא הזכרתי את הטויוטה ואז קפץ הערס המג'נון (למרות שאני טוב בלהשתיק אותם) והכניס את המילה קורולה (בכיף) עם "ירידה". מצטער חבר, אני אגן על הרכב הזה כמה שבא לי. טויוטה בנתה קורולה איכותית לאורך כל השנים שנתנה להמון לקוחות שקט נפשי, רכב מוצק שבנוי היטב ויכול לשרוד המון זמן (כמובן שיש מקרים יוצאי מן הכלל). את זה אתה ודור ואף אחד לא תוכלו לשנות.

מצד אחד מתלוננים שהופכים טויוטה לפאר יציאה ומצד שני עושים כאן סטיגמות חיוביות על רכבים טרנטות מתפרקות שבקושי אפשר להיכנס לשבת בהן כפאר היצירות, גם במודלים החדשים וגם בישנים. בידקו את עצמכם...

פורסם

הערס המג'נון? :roll: אתה יודע שאתה עכשיו חשוף לתביעה משפטית מצידי, כן?

פורסם
[/b]

אני גאה להיות מוזר. בעצם, זה מה שעושה אותי מיוחד. אני לא הייתי קונה שום איגו או פג'ו או סיטרואן. מצטער, לא רואה את עצמי נוהג על רכבים כאלו. בנוסף ברובם הם חלשות, לא משנה מה תגיד ואני לא משווה לרכב אחר, אלא מדבר בכללי.

אני לומד מכונאות רכב, תהיה בטוח שיש פה הרבה שמקשקשים יותר ממני "מנסיון החיים". אולי אתה אחד מהם.

אני בסך הכל אמרתי שהרכב הזה פחית שימורים, לא הזכרתי את הטויוטה ואז קפץ הערס המג'נון (למרות שאני טוב בלהשתיק אותם) והכניס את המילה קורולה (בכיף) עם "ירידה". מצטער חבר, אני אגן על הרכב הזה כמה שבא לי. טויוטה בנתה קורולה איכותית לאורך כל השנים שנתנה להמון לקוחות שקט נפשי, רכב מוצק שבנוי היטב ויכול לשרוד המון זמן (כמובן שיש מקרים יוצאי מן הכלל). את זה אתה ודור ואף אחד לא תוכלו לשנות.

מצד אחד מתלוננים שהופכים טויוטה לפאר יציאה ומצד שני עושים כאן סטיגמות חיוביות על רכבים טרנטות מתפרקות שבקושי אפשר להיכנס לשבת בהן כפאר היצירות, גם במודלים החדשים וגם בישנים. בידקו את עצמכם...

אתה מתחמק מהשאלה, נגיד שאלה הרכבים היחידים שקיימים מה היית לוקח?

טיוטה בנו קורלה איכותית כל השנים ? כן אתה בטוח בזה? ספר את זה לבעלים של קורלה מ-03 עד 05. ספר את זה לבעלי הקורולות הרובטיות, וספר את זה לבעלי הטיוטה המאושרים שזוכים לריקולים בתדירות גבוהה.

עצוב שאתה לומד מכונאות רכב, תזכיר לי לא לטפל אצלך לעולם.

הפחיות שימורים האלו כמו שאתה קורא להן הם מכוניות לא רעות בכלל (חלק מהן לפחות בקטגוריה) הן תחבורה פשוטה, יעילה,חכמה וחסכונית. אבל יש לך ראש אטום ואם זה לא משפחתית 1600 רוצחת ושולתתתת @#!!@ עושה 0-100 כמו מטוס אז זה לא שווה.

תסלח לי אתה אדם פשוט מגוחך.

פורסם

על איזה טרנטות יש סיגמות חיוביות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...