Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אני חייל משוחרר , והוצאתי את כול המענק שחרור שלי ועוד מה שהספקתי לחסוך במהלך השירות כדי לרכוש רכב דייהטסו סיריון מפרבייט קאר ברחובות, נאמר לי שיש לי אחריות של שנתיים על המנוע , וזה גם רשום באתר של המקום, וסמכתי על הרישום, לרוע מזלי אחרי חודש הלך לי המנוע , כשהגעתי לדרוש מנוע חילופי לא עזרה כול בקשה שלי, ההורים הגיעו אליו עם דמעות וכלום לא עזר, הבן אדם פשוט רמאי והונה אותי , אני עכשיו בתהליך של תביעה נגד המקום , אני נכוותי מאוד מהמקום אני מקווה מאוד שכול מי שחושב לרכוש רכב מהבחור פשוט לא להתקרב , לא הכרתי את הפורום שלכם עד שחבר שלי אמר לי להיכנס כאן ולבדוק וראיתי שיש עוד מספר אנשים שהתלוננו עליו. זה הרכב הראשון שלי וכנראה זה השכר לימוד שלי , ברור שלא אכנס למגרש בחיים שלי.

פורסם

ללכת עם הורים עם דמעות לא עוזר,לאנשים האלו אין רגשות.

תיגש למגרש אם 5 חברים בגודל וברוחב של מקרר אמנה 500 קוב,אז יבינו את כוונתך.

החברים כמובן צריכים לדבר איתו ובלי אלימות,החברים שלך הם אנשים רגישים וחביבים כידוע לכולנו.

זו הדרך.

פורסם

החברים כמובן צריכים לדבר איתו ובלי אלימות,החברים שלך הם אנשים רגישים וחביבים כידוע לכולנו.

זו הדרך.

אתה באמת היית עושה את זה??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זו הדרך.

אני לא בטוח שלכל החברים בפורום יש חברים "בגודל וברוחב של מקרר אמנה 500 קוב", בטח לא 5 כאלה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מה הסיבה שהלך המנוע?

האם בוצע לרכב בדיקה לפני קניה? אם כן במכון שאתה בחרת? או שבעל המכון המליץ לך? מכון באיזור רחובות?

תן קצת יותר פרטים.

פורסם

אני חושב שהבחור שקנה רכב עם מיילים במקום קילומטרים הזכיר אותך באחת התגובות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
חיובי.

לא יודע עד כמה פתרונות כאלה טובים,לך תדע מי זה באמת בעל העסק ובמה הוא מקשור,הכי טוב לתבוע וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...