Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו b3 אימפרזה מנוע 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שמצאתי רכב (כנראה) לאשתי בתקווה שהעסקה תצא לפועל.(יונדאי i30 cw) מחפש רכב בשבילי שיחליף את הפרטנר שברשותי

קיבלתי הצעה לרכוש סוברו אימפרזהb3 שנת 2009 יד שנייה מנוע 1500 עם 91000 ק"מ.

אינני מכיר את הרכב .הרכב הוא של בעל המוסך שבו אני מטפל ברכבי שנים . הוא הציע את הרכב ב 40000 ש"ח (המחירון 52000) כאשר הוא יעזור בכל נושא הטיפולים שכן הם מומחים לסוברו.

הרכב אמור לשמש כרכב שני בביית וישמש בעיקר לנסיעות שלי לעבודה ( באר שבע-דימונה ונסיעות עירוניות ומידי פעם לעתים רחוקות נסיעה למרכז הארץ.)

מישהו יכול לעזור ולשפוך אור בנושא? האם כדאי להתקרב לרכב זה? האם יש "מחלות" ידועות? אשמח לכל אינפורמציה אפשרית.

בברכה

שי

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

מנוע ה1500 קצת עצל. 14 שניות מ0-100 שזה דיי הרבה ביחס לקטגוריה משפחתית יפנית. 105 כ"ס.

גם האבזור הבסיסי לא מדהים, נוחות בינונית בצמיגים בגודל סטנדרטי. בתיבה האוטומטית 4 הילוכים בלבד.

אם כבר עדיף גרסה ידנית ולא אוטומטית. ומציע לבדוק עוד רכבים בקטגוריה הזו כי יש בהחלט מקבילות שיתנו יותר ( לא ציינת

מה המאפיינים החשובים לך מלבד נסיעה בינעירונית ).

פורסם

רכב שתיין ועצל - המלצה שלי - לוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום

מחפש רכב בעיקר לנסיעות לעבודה כמובן שצריך לשים דגש על בטיחות (מפזר את שלושת ילדי לגנים בבקרים).

אני מודע לכך שהוא לא חסכוני בדלק (צריכה כמו של יונדאי 1:10 לערך),השאלה היא אם התחזוקה יחסית זולה ואם יש תקלות ידועות. לא מחפשת רכב עם ביצועים מדהימים. מחפש בעיקר רכב שיהיה מינימום תקלות אחזקה זולה ובטוח לנסיעה.

פורסם

היונדאי עדיפה בכל אספקט אפשרי.

אם זה בתחום של ביצועים, חזקה יותר ומהירה יותר, צריכת הדלק טובה יותר מהסובארו, בטיחות עדיפה, לא ספרטנית כמו הסובארו, מאובזרת כראוי, וגם לא פחות אמינה מהסובארו, ותחזוקה זולה למדי.

לא סתם הB3 לא הצליחה בארץ בתור רכב משפחתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קניתי לאשתי I30 CW .נהנה מכל רגע. בשבילי מחפש רכב שני במשפחה שאמור לשמש ברוב הזמן אותי.

ההצעה שקיבלתי אמנם נראית מפתה אבל ,מחיר זה לא הכל כנראה. אשמח לשמוע על משהו חלופי בסביבות 20-30K .

פורסם

ב40 אלף ש"ח למה שלא תיקח משהו חסכוני יותר? אתה נוסע די הרבה מחוץ לעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

עגלה, בזבזן ותא מטען קטן. אם כבר B3 אז רק את ה-2.0 ליטר. עדין תאט מטען פצפון אבל לפחות האוטו מצליח לזוז

פורסם

חברים

אחרי שיחה עימכם ואחרי עוד לא מעט התייעצויות החלטתי שאני יורד מהאפשרות לרכוש b-3

עכשיו נתחיל לחפש שוב

אני מחזיק כרגע פרטנר דיזל 2001 שנושקת לכיוון 400000 ק"מ סוחבת נהדר אבל אין ספור תקלות והחלטתי להחליפה.

בהנחה שתימכר בסביבות 8000 אוכל להוסיף בערך עוד 20000. לרכב אחר.

אני נוסע די הרבה בסביבות 25k-30k בשנה בביית יש רכב עיקרי יונדאי ןi-30cw 2010

מחפש רעיונות לרכב שני ( לא חייב מסחרי) שאוכל לנסוע ללא חשש של צריכת דלק ,אחזקה מינימלית ומקום לשלושה כסאות ילדים מאחור. יכול להיות ידני (רצוי) או אוטומט. האם יש פרמטרים נוספים לקחת בחשבון? האם יש לכם רעיונות לרכב מתאים?

פורסם

תתחיל לחפש מגאן דור שני DCI וסקודה אוקטביה TDI.

ייקח זמן למצוא אחת במצב סביר, ותצטרך כסף ליישר קו כדי להעמיד את האוטו על הרגליים בצורה טובה, אבל תהנה מצריכת דלק מעולה, מרווח פנים מעולה, בטיחות מצוינת במגאן וטובה באוקטביה, נוחות נסיעה וכו'.

• תוכן חדש...