Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני חושב שמאזדה 3 הכי מפנקת פה

לא ברור לי מה עפים על המזדה 3 החדשה. קראתי שיש לה לא מעט בעיות תפעול ושהמנוע לא חגיגה. בחוות דעת של

cars.com מישהו רשם שצריך להחליף שמן סינטתי כל 5K.

פורסם

עדיין, מישהו פה מחזיק את האוקטביה החדשה?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אני נוסע באסטרה ברלינה כ-4 חודשים ומרוצה מביצועי המנוע והגיר. תא המטען גדול אך היא פחות מרווחת בהשוואה למתחרות בקטגוריה. משייטת בנוחות ומאיצה יפה כשצריך. מי שלא זקוק לתא מטען גדול -ההאצ'בק נראית טוב יותר.

כל בעלי הפוקוס שאני מכיר מקטרים על הגיר.

פורסם

גם אני חשבתי לקחת את הקורולה / פוקוס/ מזדה וכ"ד ולאחר בדיקה מקיפה החלטתי ללכת על הקיה פורטה החדשה.

מרווח פנים ותא מטען עצומים, הרכב בסה"כ מאובזר מאד ולא חסר לו שום דבר,נוח מאד ובעיקר מרווח במושב הנהג כששום דבר

לא מפריע לברכיים כמו בפוקוס לדוגמא.

פתחי מיזוג לילדים במושב האחורי והמון המון מקום לרגליים.

המנוע מספק בהחלט ובעיקר תיבת ההילוכים זריזה ומורידה הילוכים בכל מצב בלי שום השהיות .

קיבלתי את הרכב שלי מהעבודה כרכב שכור ואני יכול להחליף אותו בכל רגע נתון למה שמתחשק לי בגבולות הקטגוריה אבל הוא באמת הפתיע אותי לטובה ובאמת שאין לי חשק להחליף אותה בקרוב...

ממליץ בחום לבדוק את האופציה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אני נוסע באסטרה ברלינה כ-4 חודשים ומרוצה מביצועי המנוע והגיר. תא המטען גדול אך היא פחות מרווחת בהשוואה למתחרות בקטגוריה. משייטת בנוחות ומאיצה יפה כשצריך. מי שלא זקוק לתא מטען גדול -ההאצ'בק נראית טוב יותר.

כל בעלי הפוקוס שאני מכיר מקטרים על הגיר.

אתה נוסע על ברלינה סטיישן? - ליסינג? של איזו חברה אם מותר לשאול? (שלמה? קל אוטו?...)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• תוכן חדש...