Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים קניתי ניסאן נוט עם 82000 ק"מ .לפי דוח חברה הרכב עבר טיפול אחרון ב79000 ק"מ .לא קיבלתי ספר טיפולים של הרכב ולכן אני מעוניין לדעת אם אפשר להוריד אותו ממקום מסויים כי אני לא מצאתי בשום מקום ואני לא מתכוון להמשיך לטפל בחברה .

פורסם

ספר שבו רשומים כל הטיפולים שהאוטו צריך לעבור בכל כמה קילומטר, או שכבר אין דבר כזה :?:

כאילו איך אני יכל לדעת איזה טיפול אני צריך לעשות ב90000 או 100000 ק"מ

• ספונסר פורום
פורסם

אם הרכב טופל במוסך מורשה של היבואן אז תוכל לפנות אל כל אחד מהמוסכים המורשים ברשת והטיפולים יופיעו להם במחשב במפורט. אם לא, אז יש לפנות למוכר ולבקש ממנו הפניה למוסך שטיפל ברכב כדי להוציא ממנו את היסטוריית הטיפולים.

פורסם

אני חושב שהכוונה של הכותב היא לספר שמקבלים עם הרכב בעת הקנייה שלו,

שבו מפורט התפעול של המערכות ברכב וגם מרווחי טיפולים ופירוט של הטיפולים בכל מס' ק"מ.

אני חושב שתוכל להזמין ספר כזה מסוכנות הרכב.

so far so good so what

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
יש לי ניסאן נוט שנת 2010 , כל כמה ק"מ / זמן צריך להחליף שמן מנוע ?

בהתאם למצב המנוע ואופי השימוש ברכב שקול לבצע החלפת שמן מנוע כול 15K או שנה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...