Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה שנת 2003 הדגם החדש והפנסים כבר דהוים מבפנים וגם מבחוץ ביררתי לגבי פנסים כאלו חדש מקורים וזה אמון כסף הסתכלתי בebay וראיתי שאין בכלל מקורי ועם כן זה יקר ולא שווה ראיתי פנסי קסנון

אני לא יכול להעלות קישורים אז מי שיכול להסתכל בebay קוראים לזה ככה :

04-05 Impreza Chrome Halo LED Projector Headlights Front Lamps L+R Replacement

ואני דווקא אהבתי את איך שהם נראים ואני ישים להן מנורות רגילות ככה שאני לא יסנוור השאלה עם זה מותר וחוקי

זה יוצא בערך 1000 שקל כולל משלוח

תודה לעוזרים

פורסם

הלכתי ביום שישי לאלי פנסים והוא ניקה לי אתה הפנסים בעזרת משחה וזה עזר אבל הבעיה שרוב הלכלוך הוא מבפנים וזה בעייתי כי אין גישה מלאה לתוך הפנס ניסיתי בעזרת מברג עם מטלית הווה וזה ניקה בקטנה השמח לעצות בנושא. אין לי מספיק הודעות בשביל לעלות תמונות

• תוכן חדש...