Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכתב שנשלח מתא ב4.7 הגיע ליעדו בראשון לציון ב1.8

בזחילה היה מגיע יותר מהר

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם

העיקר הסמל של הדואר זה צבי נראה לי הם צריכים להחליף אותו בצב.

האיטיות שלהם זה משהו לא יאמן.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
הזמנתי דגם של אוטובוס בעלות של סביב ה20 יורו.

מ5.7 כתוב את ההודעה הזאת, הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון.

התקשרתי ל171 בדואר והם לא יודעים למה זה תקוע הם בכלל טוענים שזה לא שוחרר מהמכס.

אמרו לי להתקשר מחר למכס לברר.

זה משהו הזוי דגם של אוטובוס ב20 יורו תקוע כאילו הזמנתי אוטובוס אמיתי. :lol:

מחר אתקשר למכס נראה מה התשובה שלהם.

הזמנתי סלולארי והיום קפצה אותה הודעה - הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון.

נראה לי שעד שאקבל אותו כבר אפשר יהיה לתקשר בטלפתיה ולא באמצעות טלפונים.

פורסם

אין טעם, אם בכלל יענו לך, יתנו לך תשובה לא רלוונטית, ינפנפו אותך ויגידו לך לבדוק עם הדואר.

פשוט תמתין בסבלנות, פעם האחרונה שזה קרה לי, לקח כמעט חודש עד שהחבילה הגיעה לסניף שלי.

ואה, לחבילה לקח 4 ימים להגיע מאנגליה לארץ, וחודש מת"א לאיזור כפר סבא.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תמונה מאתמול- תור בדואר בראשון לציון סניף קניון הבאר (זה מרכז המסירה)

כמעט 100 איש לפני, פקיד אחד שלוקח את הזמן בצורה קיצונית. מעל 2-3 דקות לכל לקוח רק כדי למסור את החבילות.

WhatsApp Image 2016-08-01 at 1.18.36 PM.jpg

פורסם

קיבלתי לבסוף את החבילה.

הם שינו לה את המספר לYY ברגע שזה הגיע לארץ כי לא היה לי מספר מעקב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אזהרה: אינני משפטן.

במקרה שבו המכס מזהה מקרה בו השולח מצהיר הצהרה שקרית על שווי החבילה, הוא אמור לחלט אותה. לחילופין, הוא יכול להציע לנמען לשלם כופר ולקבל את החבילה בכ"ז. הנמען איננו חייב לקבל את ההצעה, ובמקרה שלא, החבילה מוחרמת/מוחזרת/לא יודע מה (בעייה של השולח).

מכיוון שהחבילה נמסרה לך בלי לקבל את הסכמתך לתשלום הכופר, לדעתי הבלתי משפטית, לא ניתן יהיה לבוא אליך בדרישות מאוחרות יותר.

• על פי סעיף 39(ב) לפקודת המכס, המתייחס לייבוא באמצעות הדואר, די בכך שהטובין אינם תואמים את הפרטים הכתובים בהצהרת הייבוא או בתווית של חבילת הדואר כדי שניתן יהיה לתופסם, גם אם ההצהרה הכוזבת נמסרה ללא ידיעת הנמען.
  • במקרה של הצהרה כוזבת, רשות המסים רשאית לחלט את הטובין או להטיל קנס על היבואן (מזמין החבילה) בגובה כפל המסים בנוסף לתשלום מסי יבוא כתנאי לקבלת הטובין.
  • יודגש, כי מזמין החבילה הוא שאחראי על תוכן ההצהרה כלפי המכס. אשר על כן מומלץ, במיוחד למי שרוכש טובין באמצעות האינטרנט, לוודא עם ספק הטובין כי ההצהרה על גבי החבילה תואמת את הטובין המצויים בחבילה וכן, את נכונות הפרטים המופיעים לגבי עסקת הרכישה, לרבות מחיר הטובין.

לא לקחתי סיכון וכאב ראש- קפצתי לסניף הדואר ושילמתי את המכס, לדעתי אנשים צריכים לשים לב כי אם לא ידרשו לשלם בדואר ויזרקו את שובר התשלום יש לי הרגשה שבעוד כמה חודשים/שנים ימצאו מיכתב המתיראה על חוב לרשות המיסים ואז כאב הראש יתחיל, פשוט לשלם בכל מיקרה וללישכוח מזה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בלנדר נשלח מבריטניה ב-19 ביולי, הפתק הגיע היום והחבילה נאספה.

שבועיים, לא רע לדואר לא רשום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תופעה מוזרה במעקב של דואר שליחים.

עד לא מזמן זה היה עובד בערך כך:

ברגע שהחבילה משתחררת מהמכס הסטאטוס במעקב היה "התקבל במוקד מיון ארצי".

בדר"כ באותו יום אחה"צ או ביום שאחרי החבילה הייתה נשלחת למוקד בבני ברק (שמשרת גם את תל אביב ורמת גן) והסטאטוס היה משתנה ל"נותב לתל אביב".

שוב באותו יום או יום אחרי החבילה הייתה מגיעה למוקד בבני ברק והסטאטוס היה משתנה ל"התקבל במוקד מיון תל אביב".

כך שאם החבילה הייתה דחופה לי הייתי עובר שם ולוקח אותה במקום לחכות לשליח שלפעמים לוקח לו כמה ימים למסור.

בחודשיים האחרונים משהו השתבש. מספר שעות לאחר יציאת החבילה למיון תל אביב הסטאטוס מתעדכן שוב ל"התקבל במוקד ארצי" ולא מתעדכן יותר עד למסירה.

כאשר אני מתקשר למוקד בבני ברק לברר הם אומרים שהחבילה עוד לא הגיעה אליהם. כך עוברים מספר ימים שעד שפתאום החבילה מגיעה עם שליח והסטאטוס במעקב משתנה ל"נמסר".

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

• תוכן חדש...