Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק ב-17track. קרוב לודאי שאכן נשלח ב-20.6

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי שרשום "נישלח מהולד" אומר שזה התאריך שבו המטוס שהגיע מסין עם החבילות הגיעה להולנד ומישם החבילה יוצאת לארץ.

לכן פער הזמנים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עידכונים.

אחרי כ 10-15 הזמנות של דברים קטנים, רובם הגיעו פרט לאיזה 5-6 חבילות.

פתחתי פניה ב EBAY.

אתמול קיבלתי פתק, הודעה שניה (ראוי לציין שמעולם לא קיבלתי הודעה ראשונה). הופתעתי, כי עד היום קיבלתי תמיד סמס, למה הפעם פתק?

הגעתי הבוקר לדואר ומה אני מקבל? את כל ה 5-6 חבילות שלא הגיעו בשקית ניילון לבנה ושקופה שכתוב עליה משהוא בסנון שלך:

"לוקח יקר, דבר הדואר בשקית זו ניזוק בעת המשלוח. חברות הדואר בעולם עושים את כל המאמצים בשביל לטפל בדואר בעדינות, אך לפעמים קורא חרא כמו שקרה לך. קבל את התנצלותינו".

עכשיו לא זכור לי שהזמנתי משהוא שביר. מעניין אם באמת משהוא נשבר או שזו השקית היחידה שהייתה להם בשביל לדחוף לשם את כל החבילות שלי.

עוד לא פתחתי, לא רוצה לעשות בלאגן בעבודה. אפתח כשאהיה בבית בערב.

פורסם

פעם האחרונה שקיבלתי שקית כזו קיבלתי את החבילה בחלקים כאילו גררו אותה ממטוס.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למישהו מכם יש הסבר לשינוי בסטטוס?

The item is on transport to the country of destination

אחר כך הוא ביקר במכס:

The item was received from Holland on 27/06/2016, was released from customs and is being forwarded for sorting

והיום שוב:

The item is on transport to the country of destination

יש מצב הוא הוחזר לשולח? ההזמנה היא של סמארטפון X800 מגירבסט(מזל נאחס להזמנה ראשונה באתר).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין שום סיבה לחשוד שהוא הוחזר לשולח. אולי דרך על נחש וחזר כמה צעדים אחורה :roll:

כבר ראיתי מקרים שמעקב המשלוחים של דואר ישראל חוזר על עקבותיו. ס-ב-ל-נ-ו-ת.

:turn-l:
פורסם
ממתין בסבלנות לדואר רשום פנים ארצי שנשלח ב31.5.

מענין אותי כמה ערים הוא כבר עבר...

*תרועת חצוצרות*

הדואר הגיע! 35 ימים לקח להם להעביר קרטון במשקל 150 גרם מקדימה לרמלה.

החבילה שהזמנתי מאמזון צרפת ב22 לחודש לקח 5 להגיע לארץ הקודש, המרדף הקליל עם השליח דואר שלא טורח לצלצל לפני שהוא עומד בכניסה לבית לקח יומיים נוספים, סה"כ שבוע :lol:

פורסם

[emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]

ב4.7 (אחהצ! זה יומיים וחצי) הזמנתי בebay סט רפידות ממוכר בריטי. נשלח בroyalmail רשום עם מעקב.

עכשיו מצאתי את זה בתיבה. זה יותר מהיר מאקספרס.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם

כנראה שברת שיא בישראל על משלוח בינלאומי רגיל רשום.

ברכות!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רפידות של אופנוע הן די קטנות. נכנס בדיוק בתיבה.

לשמחתי לא נעצר במכס. בהצהרה נכתב " motorcycle parts" וגם הערך קצת... לא ריאלי [emoji13]

5408fbc30c89eff1aac01e71b8388ff3.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם

רפידות ? לברקסים ? :shock:

אם זה היה נעצר , היית עובר מדורי גיהנום בשביל לשחרר היית צריך להביא אישור ממוסך שזה מתאים ולבקש אישור ממשרד התחבורה ,

מדהים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...