Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בטח אתם רואים/ראיתם את הכתבה על המיטות המתכווננות,מה אתם אומרים על זה? ישנים על מיטה כזו? תרכשו בעתיד מיטה כזו?

נושא הקרינה הוא נושא שלא הרבה אנשים יודעים עליו, ובטוח שלא יודעים כמה קרינה יש להם בחדר ממוצרים כמו ראוטר,מחשב,טלוויזיה ועוד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי את ה-10 הדקות הראשונות ולא יכלתי להמשיך עקב כמויות הבולשיט העצומות שזרקו שם בתחקיר.

הכל ע"מ להפחיד והכל בשביל הרייטינג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם הם עוד היו מחפשים עבריינים אמיתיים, היום זה סתם חרטא כמו שאר התוכניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מילא חרטא, אבל לשקר בצורה כזאת בתחקיר שאמור להיות אובייקטיבי?, הם קבעו בנחרצות קביעות מדעיות שעדיין יש וויכוח גדול לגביהם ע"י גדולי המדענים.

גם ככה לא ממש ייחסתי אמינות מרובה לתחקירים שלהם, היום אני יודע שהם חד וחלק משקרים.

פורסם

הדבר היחיד ששמתי לב אליו בתחקיר הזה, זה שבקושי היו פרסומות. כנראה ככה זה כשהמנחה של התוכנית הוא גם הבוס :p

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז זהו, שכבר לא צריך הפסקת פרסומות. דוחפים לך את הפרסומות בתוך התוכנית. היה להם איזה פרק על חיידקים בבשר, שכל 3 דקות בממוצע רפי גינת מזכיר לטובה שם של מוצר מתחרה.

אני כבר לא יודע אם פעם התכנית הזו באמת היתה איכותית יותר או שפשוט אני הייתי צעיר וטיפש יותר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע אם להגיד לכם שהכל אצלו זה חרטא,שקר או שאר ירקות. אם נניח הם בדקו שבמיטה יש 20 וכמה מיליגאוס,אז יש קרינה יותר מהמותר וקרינה זה בכלל דבר מסוכן.אז נכון שיש בכל מוצר חשמלי קרינה,כמה קרינה יש?! מה התקן אומר? הכל צריך להיות יחסי.

ולגבי העבריינים,היום גם בני נוער בני 14-15 עושים נזקים וונדליזם,גניבות ושדידת קשישים אז כנראה הבינו שזה כבר הנורמה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי מיטה מתכווננת, אפשר איזה עידכון לטובת מי שלא ראה את רפי גינת דופק על השולחן?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מסתבר שתוך שבוע אתה מת!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

סתם צוחקים, שלא תעלב לי עכשיו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא יודע אם להגיד לכם שהכל אצלו זה חרטא,שקר או שאר ירקות. אם נניח הם בדקו שבמיטה יש 20 וכמה מיליגאוס,אז יש קרינה יותר מהמותר וקרינה זה בכלל דבר מסוכן.אז נכון שיש בכל מוצר חשמלי קרינה,כמה קרינה יש?! מה התקן אומר? הכל צריך להיות יחסי.

ולגבי העבריינים,היום גם בני נוער בני 14-15 עושים נזקים וונדליזם,גניבות ושדידת קשישים אז כנראה הבינו שזה כבר הנורמה.

שאלה קטנה, אתה יודע מה זה בכלל קרינה?, מה לגבי ההבדלים בין קרינה מייננת ובלתי מייננת?, הספקטרום האלקטרומגנטי?

בדיוק זאת הנקודה שלי.

פורסם

תאמין לי, לכל חבר פורום פה יש גם פוסט דוקטורט וגם פוסט טראומה בכל הנוגע לקרינות מייננות ובילתי מייננות (כל עוד זה מגיע ממיקרו של אתיופים בעפולה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא פוסט דוקטורט, רק צריך לדעת לא לצעוק "אימא'לה קרינה" בכל פעם, ואולי גם לקרוא קצת על הנושא, כל המידע קיים בעברית בוויקיפדיה.

פורסם

יכול להיות שהוא בדק מיטות בדירות שנמצאות בשכנות לדירות של אטיופים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מסתבר שתוך שבוע אתה מת!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

סתם צוחקים, שלא תעלב לי עכשיו.

היה נחמד להיות חלק מהפורום :shock:

האם מי שישן קרוב לקיר מרוויח עוד כמה ימים?

תכלס, כל החיים עשיתי הכל כדי לא להטעין טלפון ליד המיטה, וגם לא לשים פלאפון קרוב מידי למיטה, ועכשיו יש לי את המיטה הזאת שדואגת ליינן אותי כהוגן בשביל כל השנים בהן עשיתי דיאטה גאוסית.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...