Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תמדדו את כמות הקרינה הנפלטת ממנורות פלואורצנטיוח (מה שמכריחים אתכם לקנות כי אין משהו אחר), לא הייתם מוטרדים מכמות הקרינה של מיטה חשמלית.

(סדר גודל של פי 100 מהמספרים שהוצגו בתוכנית)

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנא ציין איזו קרינה?

אנא ציין מהו המרחק הממוצע בין נורת פלורסנט לבן אנוש, ממוצע הזמן בה הוא נחשף ל"קרינה" וההספק המחושב באותו המרחק.

אנא ציין מהם תקני הבטיחות לאותו "סוג של קרינה"

לזרוק סתם כותרות מפחידות, זה כל "רפי גינת" יכול לעשות!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נתוני פליטת הקרינה של נורות פלורסנט רלוונטים רק למרחק של מקסימום 30 ס"מ.

רוב נורות הפלורסנט ממוקמות הרבה מעבר לכך.

אם למישהוא יש נורת פלורסנט קרובה יותר, בא נגיד במנורה שולחנית, מומלץ להחליף לנורת ליבון רגילה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם תמדדו את כמות הקרינה הנפלטת ממנורות פלואורצנטיוח (מה שמכריחים אתכם לקנות כי אין משהו אחר), לא הייתם מוטרדים מכמות הקרינה של מיטה חשמלית.

(סדר גודל של פי 100 מהמספרים שהוצגו בתוכנית)

אין משהו אחר?

קניתי ממש לא מזמן טונות של נורות ליבון במגוון הספקים (100, 75, 60, 40) ושמתי אותם במחסן. גם לעוד 5 שנים הם יספיקו.

בנוגע למיטות יש לי מיטה של ד"ר גב חדשה בת חודשיים והיא לא מוציאה קרינה.

פורסם

שלח לרפי גינת.

ממליץ לך לעבור להתגורר במערה במונגוליה שם יחסית אין קרינה אבל יש סיכוי שיטרוף אותך דוב.

אגב... אל תאמין לכל מה שכתוב באינטרנט! לא לטבלת הקרינה ולא למי ששולח אותך למונגוליה, כי פשוט אין שם דובים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא רק שיש דב מונגולי, סתם דב חום רגיל שחי במונגוליה, הרבה יותר מגניב הוא כלב "הדב הטיבטי" שנחשב לכלב האימתני ביותר.

tumblr_m4wgqwhRKL1qlsr3bo1_500.jpg

פורסם

מגניב! אחלה דוב.

פורסם

אם למישהוא יש נורת פלורסנט קרובה יותר, בא נגיד במנורה שולחנית, מומלץ להחליף לנורת ליבון רגילה.

מסך המחשב שלך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי מיטה מתכווננת של סימונס ועכשיו אני קצת מפחד :oops:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מסך המחשב שלך?

על זה בדיוק אני מדבר, מבחינת רוב האנשים יש קרינה אחת והיא מאוד מסוכנת.

הקרינה שמדברים עליה בהקשר של הנורות הפלורסנטיות היא UV, דבר שמסונן ע"י המקטבים שבפאנל.

פורסם
על זה בדיוק אני מדבר, מבחינת רוב האנשים יש קרינה אחת והיא מאוד מסוכנת.

הקרינה שמדברים עליה בהקשר של הנורות הפלורסנטיות היא UV, דבר שמסונן ע"י המקטבים שבפאנל.

והאהילים סופגים את מעט ה-UV שנפלט מהפלורסנטים הסטנדרטיים\CFL, לאחר סינון של רוב הקרינה על ידי השכבה הפלורסנטית ומעטה הנורה.

באופן כללי המילה "קרינה" היא מתכון להיסטריה ציבורית, כאשר חלק גדול ממקורות הקרינה כלל אינם מזיקים. אני אוהב את החכמולוגים שזועקים חמס על אנטנות סלולריות (שספק רב אם גורמות נזק בריאותי), אבל יוצאים לשיזוף עד כויה, מתכון בדוק למחלות, כולל ממאירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המסטיף הטיבטי, בנוסף להיותו עצבני ואגרסיבי, שוקל כ 80 ק"ג ומגיע לגובה (בשכמות) של כ 80 ס"מ.

תוסיף לעניין את הפרווה המאוד עבותה שלו ויש לך מפלצת גדולה ומפחידה.

הרוסים משתמשים בהם ככלבי שמירה בבתי כלא "מקסימום סקיוריטי", האסירים יודעים שהנוהל בדומה לנוהל של מיסטר ברנס הוא "RELEASE THE HOUNDS" ומי שלא מתפנה בזמן, נאכל.

אתה סולח לי שאני לא מצרף וידאו, כל מה שמצאתי זה סרטונים מגעילים של קרבות וטריפות.

פורסם

אז מה קורה אם אני 1.97 מטר, והרבה פעמים יוצא לראש שלי להתקל בגופי תאורה. :shock2:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...