Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף, חנניה רייכמן חוזר לאופנה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מה קורה אם אני 1.97 מטר, והרבה פעמים יוצא לראש שלי להתקל בגופי תאורה. :shock2:

זה לא משהו שיהיה בעיה לסדר עם זה

Guillotine.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא חושב שאצלי יש אפשרות לחיבור השנאי המיוחד הזה,כי המנועים אצלי מחוברים בטור. ( 2 מנועים אחד לראש אחד לרגליים)

בינתיים הוצאתי מהחשמל ליום יומיים ומאז לא יושן טוב בלילה. :-o

אולי בגלל חוסר הקרינה. :-D

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האמת שזה אחד מהשרשורים היותר מאכזבים שהיו בפורום. לרוב חוכמת ההמונים מנצחת וכך יש ריבוי תגובות מהסוג "לא הוכח", רפי גינת כזה וכזה", קרינה יש בכל מקום" וכדומה. התגובות האלה מסוכנות מאד ומטעות את האדם הפשוט לחשוב שהעניין הוא עניין סובייקטיבי.

נסכם את העובודת:

1. בחלק מהמיטות נמדד שדה מגנטי (So called "קרינה") בעוצמה גבוהה עקב הקרבה למקור.

2. מדובר בחשיפה ממושכת כיוון שהמקור פעיל בכל זמן השינה.

3. שדה מגנטי בלתיי מיינן טרם הוכרז כמסרטן ודאי, אלא מוכר כגורם אפשרי לסרטן.

4. קיימת המלצה של ה-FDA להגביל את החשיפה, הן בעוצמה והן במשך החשיפה.

5. קיימת אזהרה חמורה לגבי חשיפת ילדים לקרינה בלתי מייננת.

כל שאר הסיפורים על רפי גינת ועל אתיופים אינם אלא הבל הבלים ונעדו לסמא את עייני הציבור. לדעתי צריך להיות אידיוט מושלם כדי להתעלם מכל אלו ולא לנקוט זהירות מונעת, בעיקר שהפתרון פשוט יחסית- ניתוק המתח כשלא מזיזים את המיטה. מי שמאד מתעצל להזיז מפסק לפני שהוא לוחץ על הכפתור בשלט ישלם ויחליף למערכת מנועים ובקר הכוללים cut off.

פורסם

תקראו לי טרול אבל לפחות יצא שם גנאי לשרשור הזה-מבין השרשורים הכי מאכזבים. אנשים כאן מצפים לפיצוי?! כי לא יגיע הפיצוי בקרוב.

צחוק בצד,

להגיד שקרינה יש בכל מקום,זה כבר פאסה כי זה ידוע לכולנו. אני לא צריך להזכיר שבכל מוצר חשמלי יש קרינה אם זה זעירה ועד זניחה ועד למשהו יותר מבוסס. רפי גינת העלה כאן נושא שבמהלך הבדיקה יתגלו תוצאות עגומות כמו רמות מסויימות של קרינה מהמנועים החשמליים. צריך לעשות אחד ועוד אחד כדי להבין שקרינה מבסיסה היא דבר מזיק. להציג הפצרות שווא מסולפות לא אומר על אומדן הרצינות של ההודעה, אבל יש כאלה שמרוב עובדות עוד עשויים להאמין.

נא לקחת הכל בפרופורציה חברים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...