Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטי אדומה,אתה יכול להיות רגוע את המיטה שלי קנו לי ב2006 ככה שאם במידה ויש קרינה אז אצלי היא לא מאתמול.

אין לי דוקטורט בנושאי הקרינה אני מתנצל מראש.

קצת יודע לגבי הקרינה,ואם אומרים שיש סף מינימום ורוב המיטות חורגות מזה (רחוק גם מהאופטימום) אז יש כאן בעיה. ואני לא יודע אם בדקו את המיטות בעפולה. אז באמת שלא צריך להיות גאון גדול בנושאי קרינה.

בנוסף אמרו שלעמינח היה מעט קרינה עד 0 ככה שאולי יתמזל מזלי.

לפותח השרשור מיטה מחברת עמינח עם מנגנון הרמת רגליים וראש ושכבת ויסקו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קרינה אחת, קרינה זה דבר גדול מאוד, וכל דבר (כולל גוף האדם) מייצר קרינה.

סוג הקרינה נמדדת בתדירות (הרץ), יש קרינה מסוכנת מאוד (אלפה בטה גמה, X) ויש כאלו שלא מסוכנות בכלל (האור הנראה למשל) ויש תדירות שלגבהם עדיין מתקיים וויכוח, בתחקיר נאמר באיזה תדר המדידות מתבצעות?

פורסם

גם גלי אור יכולים להיות מסוכנים, למשל לראות את קים קרדשיאן בעירום עשוי לגרם לנזק בלתי הפיך בעצב הראיה.

בסוף כולם מתים, במוקדם או במאוחר.

עם קוליפורמים, בלי קוליפורמים, רק רפי גינת ישרוד לנצח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
סתומה אבל סקסית.

אוקסימורון.

כמו: כלבוטק, תוכנית תחקירים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב, מיצינו את הקרינה.

אפשר תמונות של קים קרדשיאן?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא.

אבל הנה תמונה של קרינה.

893045_1.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

החלטתי שקים קרדשיאן זה נועז מידי לפורום, אז לרגל בואה להופעה בקרוב, קבלו בתשואות רבות ובמחיאות כפיים את המפלצת שטרפה את סינדי לאופר וגנבה לה את הזהות!!!

WTF?:shock:

abc_cyndi_lauper_jef_130111_wg.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב אחרי צפייה בתכנית כנראה שאפשר אצלי לישון בשקט.

המיטות אצלנו בבית הם של הולנדיה :-D אבל נקנו ב-2009 :roll:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

5 שנים בצבא עבדתי עם אנטנות, נתבים, ממירים, מכשירי קשר ומה לא, ככה שנראה לי שזה הדבר האחרון שיגרום לי למות (ויש עוד המון כמוני).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
5 שנים בצבא עבדתי עם אנטנות, נתבים, ממירים, מכשירי קשר ומה לא, ככה שנראה לי שזה הדבר האחרון שיגרום לי למות (ויש עוד המון כמוני).

אתה דומה ל-Hellboy?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...