Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים לא מנגבים טוב את הלכלוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה מגבים פשוטים, תעבור איתם את החורף והקיץ לשנה, ואחרי זה תחליף לעוד פשוטים, יעלה לך 50 שקל לזוג פשוט.

במקום לשלם 200 על זוג יקר, שיחזיקו לך לכל היותר גם כן שנה, אל תשכח זה גומי שיושב בחום וקור כל הזמן, לא מכיר מגבים שמחזיקים יותר מהזמן הנ"ל ובמידה וכן, גם לא שווים את ההפרש פי 4 במחיר.

Opel Adam S 2017

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שנתיים קיבלתי מקוריים בחינם מהמוסך. לפני שנה החלפתי לבוש שכרגע לדעתי קצת ירדו מיעילותם.

דבר שיכול לשפר קצת תפקוד מגבים - להרים מידי פעם את המגב ולעבור עם שמרטוט רטוב על כל הגומי. אתם תראו איך בשניה השמרטוט נהיה שחור מרוב הלכלוך שמצטבר, ובמשך הזמן פוגע בביצועים.

אני מבצע את זה בזמן שטיפת הרכב, המגב נשמר לפחות 3 שנים.

פורסם

אם מישהו מעוניין, בעבודה הקודמת שלי נמכרים זוג מגבים פשוט של VISION ב-29 ש"ח. ישנם גם מגבי סיליקון שנמכרים ב-39 ש"ח ליחידה ומגיעים עם כל המתאמים האפשריים. אשמח לשלוח בפרטי (איזור חיפה).

דעתי בנושא היא להחליף מגבים מידי שנה, לווא דווקא ליקרים. כך אני מבצע בכל אופן.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

קודם כל, בהחלט הגומי של המגבים נוטה להתכלכך חבל על הזמן, שנגעתי בהם כמה פעמים היה לי שחור כמו שנוגעים בחלקי רכב שונים. דבר שני, אני נכוויתי עם מגבים של 70 שקל של בוש לפני כשנה כשרכשתי מהום סנטר והם נהרסו תוך שבוע. יכול להיות שהיה דפק הוא שהוא היה יבש, אבל יותר באסה שזה הולך במחיר כזה ובעל שם טוב כביכול מאשר מגבים סיניים שעולים 20-30 שקלים ומבחינת הניקוי עצמו עושים עבודה טובה. לגבי אורך החיים יש ויש. בכל תחנות דלק המקסימום של המגבים יהיו 30 שקל, תעשו חישוב, 4 מגבים(2 לזוג) יעלו פחות מ70 שקל אפילו.

בתחנת דלק YELLOW אני ראיתי גם מגבים מסיליקון כביכול ב30 שקל והרגילים ב20.

פורסם

המגבים הפשוטים של בוש ממש לא שווים את הכסף שלהם, אני גם נכוויתי כבר מספר פעמים! הם ממש גרועים ברמה מחרידה!!

המגבים מהסדרות הבחירות יותר של BOSCH כמו SPOILER או bosch aerotwin הם כבר ליגה אחרת.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש לי מגבים של בוש שעלו לי מעל 200 ש"ח, כבר אחרי חצי שנה הם בושי ניגבו והשאירו סימנים.

ניקוי בסמרטוט היה עוזר בקושי לכמה ימים, שבוע שעבר מצאתי טריק ניפלא ופשוט שחידש את המגבים לחלוטין (המגבים אצלי לא יבשים ובמצב טוב), הטריק הוא ניגוב של הקצה הלהב עם פלסטלינה לרכב, זה מוריד את הג'יפה ומחליק אותו .

אם יש לך תנסה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אצלי המגבים של בוש aerotwin (נקנו אצל היבואן בראשון לציון במחיר 200 ש"ח)כבר שנתיים ורק עכשיו מתחילים להשאיר סימנים וצריך להפעיל אותם מס' פעמים, אני מאמין שניתן למצא אותם ב-EBAY במחיר יותר זול.

בעבר היתי קונה מגבים זולים ב-30 ש"ח אבל הייתי אם סיטרואן ZX ושמה יש רק מגב אחד בחלון הקדמי אז קיבלתי 2 מגבים במחיר אחד.:lol:

פורסם

זה בידיוק מה שקניתי גם באותו המקום, לצערי אצלי הם אפילו לא החזיקו שנה והתחילו לזייף.

כרגע בינתיים הם חזרו לעבוד :-).

פעם הבאה קונה במוסך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין מה להנעל דווקא על בוש, מגבים פשוטים ב40 ש"ח מחזיקים יופי את החורף הישראלי, מנסיון שלי הזמנתי מאיביי בוש מקורי ואחרי חורף אחד כבר התחיל לזייף.

במחיר של הבוש הייתי קונה 2 סטים של מגבים פשוטים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מכוון לפשוטים אבל כאלה שעושים את העבודה. אין לאף אחד ניסיון עם black flame? מה שמוכרים עכשיו באוטודיפו

פורסם

כנראה שיונדאי חוסכים בוולוסטר, כי הפח אשפה הזה שנקרא מגבים החזיקו בלחץ שנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כנראה שיונדאי חוסכים בוולוסטר, כי הפח אשפה הזה שנקרא מגבים החזיקו בלחץ שנה.

בדיוק כמו שהם חוסכים בגומי.... (צמיגים) :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...