Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שנמצא על הכביש כבר 13 שנים, נוצרו שריטות על השמשה הקידמית מבחוץ שרואים אותן בעיקר שאני

עם הפנים לכיוון השמש, איך ניתן להסיר אותן או להפחית?

תודה לעוזרים.

פורסם

יש כל מיני שיטות מוזרות באינטרנט - רובן מצריכות אותך לקנות איזשהו קיט, וגם אז לא מבטיחים לך כלום.

אם השריטות לא מהותיות נסה לחיות איתן וזהו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אוקיי, בהנחה שאין לי נסיון ואני לא רוצה בטעות לגרום נזק , יש המלצות על מקום מומלץ באיזור חיפה והקריות שמצבע

את זה?

פורסם

גם רכב חדש יחסית שנשטף באופן קבוע במכונות שטיפה,בנוסף לסווירלס על הרכב יהיה לו גם על שמשות הרכב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הרכב נשטף ב4-5 שנים האחרונות לפחות באופן ידני כי אני מודע למה ששטיפה במכונה עושה.

בכל מקרה, יש למישהו מידע על מקום שעושה את הטיפול? דורשיין או משהו בסגנון?

פורסם

האמת שאמרו לי פעם באיזו צמיגייה ש"המגבים שלך שורטים את השמשה", אבל לא התייחסתי כי ידעתי שהם נוכלים שם, המגבים שלי של אמריקן איגל מאוטודיפו.

עדיין מחפש מקום למי שמכיר...

פורסם
האמת שאמרו לי פעם באיזו צמיגייה ש"המגבים שלך שורטים את השמשה", אבל לא התייחסתי כי ידעתי שהם נוכלים שם, המגבים שלי של אמריקן איגל מאוטודיפו.

עדיין מחפש מקום למי שמכיר...

מגבים לא בדיוק שורטים את השמשה,זה נראה מעין שפשוף כזה לאורך הטווח של הווישר. מאז ומתמיד משתמש בווישירים מקוריים של יונדאי ולא זולים והם באמת מעולים, ולא יותר מידי עושים נזק לשמשה. בנוסף אני גם כל חודש עובר עם פלסטלינה על שמשות הרכב שככה גם הן נקיות יותר וזה פחות חיכוך עם הווישר. שמעבירים יד על פח הרכב יש תחושת חיספוס ואנחנו מבצעים טיפול בעזרת פלסטלינה? כך גם קיים החיספוס הזה על שמשות הרכב. ואתם לא תאמינו כמה זוהמה יש על השמשות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...