Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד של טושיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 1200$ מארצות הברית, בעל אחריות בין לאומית.

והשימושים העיקריים הם משחקים וצפייה בסרטים.

ונתקלתי במחשב הבא Toshiba Qosmio X70-ABT3G22

בעל מפרט טכני גבוה

אך השאלה, האם הוא בעל אחריות בין לאומית,ואיך האיכות והאמינות של טושיבה.

תודה:lol:

פורסם

ב 1000+- דולר יש לי את ה Lenovo IdeaPad Y510P

מעבד I5

2 כרטיסי מסך בתצורת SLI של 750GT

6/8 גיגה זכרון

1TB כרטיס קשיח משולב SSD של 8GB

אפשרות לניתוק הכרטיס מסך וחיבור צורב במקומו (עדיף צורב נייד)

מסך FHD 15.6

בקיצור - מחשבים דומים, אני כרגע עם המחשב של לנובו ומרוצה ממנו מאוד, האיכות חומרים + עבודה שוטפת והמסך מעולים.

על פניו, נראה כי הטושיבה עדיף במקרה זה כיוון שהוא עם 770M מאוד חזק, פחות בעיות של SLI, ומסך גדול יותר.

לדעתי שווה במחיר הזה, וגם אם אתה לוקח מעבד I7 בתוספת תשלום, מקבל 8GB לפי מה שאני רואה שם ואפילו יכול להוסיף SSD באיזור התקציב שלך.

תמיד היתה לי חיבה למחשבי ה QOSMIO בגלל המחירים המאוד אטרקטיבים שלהם בארה"ב (לא בישראל - פי 2) והתמורה.

(את שלי קניתי בארץ במחיר מאוד זול אז לא היה לי מקום למחשבה נוספת).

Opel Adam S 2017

פורסם

1. יום שישי הבא זה black frieday, תחפש אז מציאות.

2. מה הנתונים שאתה מחפש? לפי המפרט באתר של טושיבה יש מחשבים יותר טובים בפחות כסף

3. טושיבה מחשבים טובים ויש להם שרות טוב בארץ בפתח תקוה

יותר טוב:

http://www.bestbuy.com/site/17-3-laptop-8gb-memory-1tb-hard-drive-1tb-hard-drive/1993096.p?id=1219068211540&skuId=1993096&st=categoryid$abcat0502000&cp=5&lp=13

אייל

פורסם

דווקא בנייד שבקישור הכרטיס מסך פחות טוב מטושיבה (770m)

ואם אני לא טועה בטושיבה יש 12gb ראם.

אני מחפש מחשב שיריץ משחקים באיכות הגבוה ביותר

פורסם
1. יום שישי הבא זה black frieday, תחפש אז מציאות.

2. מה הנתונים שאתה מחפש? לפי המפרט באתר של טושיבה יש מחשבים יותר טובים בפחות כסף

3. טושיבה מחשבים טובים ויש להם שרות טוב בארץ בפתח תקוה

יותר טוב:

http://www.bestbuy.com/site/17-3-laptop-8gb-memory-1tb-hard-drive-1tb-hard-drive/1993096.p?id=1219068211540&skuId=1993096&st=categoryid$abcat0502000&cp=5&lp=13

המחשב כאן אמנם חזק אבל הכרטיס מסך חלש הרבה יותר

לדעתי במחיר שהוא מצא יש מתחרים ממש בודדים ושווה לקנות במחיר כזה - בשקלים מדובר בכ 4000+ ש"ח שזה מחיר מאוד טוב למחשב נייד בסדר גודל איכות כזו.

לפותח השרשור - יש לך אופציה של בחירת הרכיבים וממה שאני רואה אתה יכול להוסיף זכרון, ו 8 שמגיעים עם הטושיבה זה מספיק מאוד לדעתי. (שים לב שאתה בוחר 8)

Opel Adam S 2017

פורסם

שמתי לב שבאמת יש לו מתחרים בודדים (מי הם?)

שמתי לב ,שיש אנשים ברחבי הרשת, שמתלוננים ש לטושיבה יש בעיית התחממות.

שמעתם משהו על זה?.

פורסם

מתחרים לא מכיר כ"כ אבל יש לך את המחשב הנ"ל, את ה LENOVO שכתבתי למעלה, את ה ALIANWARE

לגבי התחממות - הלנובו גם על שולחן לא מתחמם כלל במשחקים, המקס' שהגעתי הוא 60 מעלות, אבל אני תמיד שם אותו על משטח קירור גבוה יחסית מהשולחן.

זה גם תלוי איפה נמצא פתח האוורור, לרוב המחשבים שאני מכיר זה בתחתית מה שעושה את זה לא אפקטיבי כמעט (כמו רוב מחשבי ה HP שהיו לי).

Opel Adam S 2017

פורסם

מנסיון של 4 שנים עם השירות של "מפעיל" - היבואן הרשמי של טושיבה - ועם לפחות 50 ניידים, השירות מעולה.

הרבה יותר טוב מזה של HP למשל.

פורסם

דווקא אם נכנסים לפייסבוק של HP יש הרבה אנשים שמשבחים אותם.

וגם לי היה נסיון די טוב איתם. (אבל כרגע אין להם מה להציע לי).

ובאמת שאני מתלבט בין טושיבה קוזמיו לבין ה ASUS

LotusElise דרך אגב זה הדגם שאני רוצה:

http://www.jr.com/asus/pe/ASU_G750JWDB71/

לא בדיוק זול לעומת אמזון וכו

• תוכן חדש...