Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול למאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

המאזדה2 שלי צריכה לעבור טיפול ומתגובות כאן הבנתי שהמוסכים, גם המורשים, לא מטפלים בשמנים הכי איכותיים. אני מעדיף לקנות שמן איכותי ולתת אותו למוסך שיבצעו את ההחלפה.

אז ככה:

1. איזה צמיגות אני צריך?

2. איזה שמן הכי מומלץ לקנות מבחינת איכות?

ראיתי תגובות טובות על Royal Purple. הוא מתאים לרכב שלי? איזה עוד חברות מומלצות?

3. איזה מוסך ברחובות מומלץ?

אם אני אביא את השמן בעצמי כל מוסך יסכים להחליף לי אותו?

4. הכי חשוב - באיזה חנות ברחובות-נס ציונה אני יכול לקנות שמנים איכותיים במחיר הגיוני?

תודה ענקית :)

קקטוסולר ידנית

• ספונסר פורום
פורסם

1. עד כמה שאני זוכר במאזדה-פורד שמים שמן 5W30. בכל מקרה צריך להיות כתוב לך בספר הרכב.

2. שמן שעומד בהמלצות ובתקנים של היצרן מספיק, בוודאי אם מדובר בשמן מיצרן מוכר.

3. לא כל מוסך יסכים לבצע טיפול עם חלפים שהלקוח מביא בעצמו. יש לזה כמה סיבות שכבר נסקרו בפורום מספר פעמים בדיונים ארוכים. אם הרכב באחריות יצרן אז שים לב שאם תביא שמן בעצמך המוסך יכניס הערה לכרטיס העבודה ואתה עלול להיתקל בבעיה במקרה של חלילה נזק למנוע במסגרת האחריות. לך תוכיח שהשמן שקנית בעצמך עומד בתקנים ולא הוא זה שגרם לתקלה כזאת וכזאת במנוע...

לדעתי אם הרכב חדש ועדיין באחריות כדאי להיכנס למוסך מורשה, לתת לו לעשות את כל העבודה עם השמן שלו ולא להסתבך. השמנים של המוסכים המורשים הם אולי לא מיצרני פרימיום אבל הם עומדים בכל התקנים של היבואן ושל היצרן. מה גם שיש לך היום כמה מוסכים מורשים שנותנים 50% הנחה על כל העבודה והחלפים.

אם אתה מחפש מוסך לא מורשה שיאפשר לך להשתמש בשמן שאתה מביא, נסה אצל מוסך שלדור ברחובות שמתמחה במאזדה. בעבר הוא טיפול לכמה חברי פורום ברכב עם חלפים שהביאו בעצמם, ראה בקישור שצירפתי.

פורסם
1. עד כמה שאני זוכר במאזדה-פורד שמים שמן 5W30. בכל מקרה צריך להיות כתוב לך בספר הרכב.

2. שמן שעומד בהמלצות ובתקנים של היצרן מספיק, בוודאי אם מדובר בשמן מיצרן מוכר.

3. לא כל מוסך יסכים לבצע טיפול עם חלפים שהלקוח מביא בעצמו. יש לזה כמה סיבות שכבר נסקרו בפורום מספר פעמים בדיונים ארוכים. אם הרכב באחריות יצרן אז שים לב שאם תביא שמן בעצמך המוסך יכניס הערה לכרטיס העבודה ואתה עלול להיתקל בבעיה במקרה של חלילה נזק למנוע במסגרת האחריות. לך תוכיח שהשמן שקנית בעצמך עומד בתקנים ולא הוא זה שגרם לתקלה כזאת וכזאת במנוע...

לדעתי אם הרכב חדש ועדיין באחריות כדאי להיכנס למוסך מורשה, לתת לו לעשות את כל העבודה עם השמן שלו ולא להסתבך. השמנים של המוסכים המורשים הם אולי לא מיצרני פרימיום אבל הם עומדים בכל התקנים של היבואן ושל היצרן. מה גם שיש לך היום כמה מוסכים מורשים שנותנים 50% הנחה על כל העבודה והחלפים.

אם אתה מחפש מוסך לא מורשה שיאפשר לך להשתמש בשמן שאתה מביא, נסה אצל מוסך שלדור ברחובות שמתמחה במאזדה. בעבר הוא טיפול לכמה חברי פורום ברכב עם חלפים שהביאו בעצמם, ראה בקישור שצירפתי.

קיבלתי.

הרכב עבר טיפול והחלפת רפידות קדמיות במורשה מאזדה רחובות. אחרי מיקוח גם המחיר התאים, ויצאנו מרוצים!

ממליץ. :)

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...