Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד עד 2000 ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, המחשב ישמש אותי בעיקר בבסיס לכן אני צריך משהו פשוט כדי לראות סרטים ואולי משחקים לא כבדים. אשמח להמלצות גם מאיפה לקנות מאיזור ירושלים ואיך אני מחבר אותו לאינטרנט. עדיפות למחשב כמה שיותר זול, 2000 זה המקסימום. תודה.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

לגבי המחשב- אשאיר זאת לאחרים. בגדול לדעתי לא כ"כ משנה איזה מחשב תקנה, פשוט תחפש מחשב מחברה ידועה עם מפרט טוב ככל האפשר במסגרת התקציב, וכמה שיותר שנות אחריות. (וכמובן לקרוא ביקורות אחרי שיש לך כמה מחשבים מועמדים)

אינטרנט- הפיתרון הפשוט וללא עלויות זה להשתמש במודם של הפלאפון(להפוך אותו לראוטר).

האופצייה השנייה זה לקנות מודם סלולרי ולעשות לו חבילת גלישה, אבל אז כבר מדובר בסביבות 100 ש"ח לחודש.

פורסם

הבעיה בשימוש באינטרנט של הפלאפון שהחבילה ממש קטנה ונגמרת מהר. כמה המהירות גלישה של המודם ב100 שקל?

פורסם

יש חברות סלולאר שמציאות סים לגלישה, בנפחים של 5GB.

לגבי המחשב, מעבדים החדשים של אינטל, עם מינימום 4GB כי 2 זה לא תמיד מספיק.

ודיסק קשיח לפי השימושים שלך,

Lenovo מחשבים אמינים מאוד,

ASUS וDELL רובם מגיעים עם 3 שנים אחריות, אבל DELL לא ייכנס בתקציב רק ASUS,

כמה דיסק קשיח אתה צריך ? הכל נע במינימום 320-500 ג"ב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

החנות המומלצת - KSP.

מבחינת עלות - ממליץ לך לנסות למתוח את התקציב לסביבות 2400 ש"ח. במחיר זה יש לך את ה-Dell Inspiron 15 3521 ואת ה-Asus K550C - מחשבים עם מפרט דומה מאד - מעבד i3-3217U, זכרון 4 ג"ב, מסך "15.6 ברזולוציה 1366X768, דיסק קשיח 500 ג"ב וכמובן כל הפריפריה הדרושה. שניהם עם אחריות 3 שנים. לאסוס יתרון של שירות עד הבית, לדל יותר חיבורי USB.

גילוי נאות - הפוסט מכתב מ-Dell מסוג זה שקיבלתי מתנה (מהמשפחה) לפני כ-10 ימים, את ה-Asus ההורים שלי קנו היום ובחרו בו בגלל השירות עד הבית.

יש מחשבים דומים עם מעבדים יותר חלשים (סדרות פנטיום ואפילו סלרון) שעולים סביב 2000 ש"ח, לדעתי עדיף להשקיע את הסכום הנוסף ולרכוש מחשב שיעמוד בדרישות שנה-שנתיים יותר.

לגבי חיבור אינטרנט - אין לך ברירה, עליך לעשות מו"מ מול הוט ובזק ומול חברות ה-ISP ולמצוא את השליוב המתאים לך. חברות התשתית די קשוחות אבל ה-ISP's מאוד גמישים וכל אחד משיג מהם משהו אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי דיסק קשיח 300 זה מספיק בהחלט. האמת היא אני גם חשבתי על ksp קניתי משם לא מזמן מסך מחשב והשירות היה מצויין. אני לא חושב שיש טעם למתוח את התקציב כי באמת שאני צריך מחשב פשוט רק שיהיה אמין ועם מפרט טוב למחיר. אני לא הולך להריץ עליו דברים כבדים. אני יעדיף למשל מסך גדול על חשבון המעבד

פורסם

המחשבה שלי היתה דומה לגבי ההורים שלי, החשב ישמש לגלישה ומיילים. אבל, מצד שני, עד כמה שראיתי למחשבים הזולים היתה אחריות של שנה בלבד, ונושא האחריות (+שרות עד הבית) היה הגורם שהכריע את הבחירה באסוס עם i3. צריך להוסיף שמדובר באנשים ש-400 ש"ח למוצר שישרת אותם כמה שנים (המחשב הקודם מת בגיל 8) הם הוצאה לא בעייתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למשתמש סקייפ + פייסבוק שמעוניין להשקיע כמה שפחות.

מה דעתכם על שימוש בטאבלט עם מצלמה קדמית במקום נייד ?

פורסם

מה זה כמה שפחות?

כמה שפחות זה להשתמש בסמארטפון שעושה את שני אלה בצורה סבירה

טאבלט אנדרוייד זו גם אופציה

מחשב משומש כמו שאני ואחרים מוכרים זו אופציה מעולה כי זה נותן חווית שימוש אינטרנט מלאה (לא יעזור, לכתוב פוסטים על טאבלט זה פחות נוח)

שיקולים שלך כמה זה "כמה שפחות"

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הייתי בKSP והם המליצו לי על המחשבים האלה

http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=19710&txt_search=27799&buy=&minprice=0&maxprice=0

http://ksp.co.il/?uin=20246

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12688

אשמח לחוות דעת מה הכי מומלץ והאם יש מקום שאפשר לרכוש בזול יותר (למשל המחשב של סמסונג בקישור ששמתי זול יותר מKSP ב190 שקל).

תודה

פורסם

את הלנובו הזה והאסוס הזה אני מוכר בחנות שאני עובד בה,

שני מחשבים מצויינים !

ההבדל שלנובו מגיע עם שנה אחריות, ואסוס עם 3.

כמו שאמרתי בהתחלה, הם מאוד אמינים.

אגב השירות של לנובו מצויין !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...