Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120K יונדאי גטס 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הגיע הזמן לעשות טיפול וקיבלתי שתי הצעות שונות ממוסכים שונים

1650 שח בהילוך שישי רעננה

977 במוסך מוניטין רעננה שנמצא פיזית 100 מטר ממנו.

איך הגיוני הפרש מחירים כאלה ומה הקריטריונים שאני צריך לברר בשביל לבחור איפה לעשות את הטיפול פרט למחיר?

תודה מראש, אור.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא ראיתי את הצעות המחיר,אבל לא אתפלא אם ההצעה היקרה יותר כוללת טיפול טיימינג,שיש לעשות ברכב הזה כל 60K או 3 שנים.

עדיף,אם תוכל להעלות את שתי הצעות המחיר ומה הן כוללות כדי שנוכל לחוות דעה מגובשת יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איך הגיוני הפרש מחירים כאלה ומה הקריטריונים שאני צריך לברר בשביל לבחור איפה לעשות את הטיפול פרט למחיר?

תודה מראש, אור.

סביר להניח שבאמת באחת מההצעות יש טיימינג.

פורסם

לא שמעתי בפירוט שתי ההצעות טיימינג אבל אני אשאל שוב לגבי כל הצעה ואפרט בהמשך, תודה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אם ההצעה היקרה יותר כוללת טיפול טיימינג,שיש לעשות ברכב הזה כל 60K או 3 שנים?

עדיף,אם תוכל להעלות את שתי הצעות המחיר ומה הן כוללות כדי שנוכל לחוות דעה מגובשת יותר.

אני חושב שאפשר יותר מ60K

טבלת טיפולים

http://www.hyundaimotors.co.il/objects/checkoutTable.pdf

פורסם
אני חושב שאפשר יותר מ60K

טבלת טיפולים

http://www.hyundaimotors.co.il/objects/checkoutTable.pdf

חבר יקר,היכן מצויין זמן החלפת תזמון ברכב בנזין ?

היה לי רכב כזה ובחברה אמרו שבמנוע 1600 רצוי מאוד להחליף אחרי 3 שנים או 60,000 ולא למשוך יותר מזה

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב, ביררתי שוב בני המוסכים ולהלן:

3.5 ליטר שמן מנוע, מסנן שמן, מסנן דלק, מסנן מזגן, מסנן אויר, פקק אגן השמן, עצם אגן ובדיקות כלליות.

זה מה שכולל הטיפול בשני המוסכים ולא כולל טיימינג(שאלתי את ההוא מהילוך שישי אם זה כולל טיימינג במחיר והוא אמר שלא עושים טיימינג ב120).

לא שאלתי במוסכים איזה סוג שמן הם משתמשים.

מה אני צריך לבדוק הלאה?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא יצא כלום ממה שאמרת, איזה חלפים הוא סם לך, מקורי, או חלופי, או סיני, איזה שמן מוכר, או שמן ממוחזר.

בשביל לעשות טיימינג אתה צריך היסטורית טיפולים ולראות מתי עשו לאחרונה?

פורסם

טיימינג אני צריך לברר אין לי מושג.

אז בעצם כמעט ענית לי על השאלה - איך אני יודע אם השמן שהמוסך שם לי הוא איכותי? אני לא מכיר פירמות ולא רשום פירמות גם בהמלצות יצרן.

מבחינת חלקים רק לוודא שזה מקורי?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

תודה מראש, אור.

שאתה קונה טלווזיה, יש כזאת ב7000 שקל ויש כזאת ב2000 שקל ,

השימוש בה יהיה אותו שימוש נכון? אותו דבר בדיוק.

הרכיבים שציינו לך בהצעת המחיר של הילוך שישי רעננה , מן הסתם שיהיו מקוריים של יונדאי ולא משהו חליפי.

הסט טיימינג יהיה מיצור מקורי של יצרנית הרכב, השמן - מה שמותאם מבחינת היצרן לרכב הספציפי שלך, כנ"ל לגבי מסננים וכן הלאה.

אני לא זוכר איך זה בהילוך שישי רעננה, אבל בסניף בראשל"צ לעומת זאת , מראים לך את ההבדלים מוחשית - בין מסנן שמן מקורי לבין מה ששמים ברוב המוסכים הרגילים, בין פילטר אויר רגיל לבין פילטר חליפי בחצי מחיר, בין רפידות בלם ודיסק מקוריים לכאלו שאבד עליהן הקלח.

בשורה תחתונה, אתה משלם זול , אתה תקבל זול, אף משוואה שתביא , לא תהיה לשלם בזול ולקבל את היקר. מוסכים עדיין לא נהיו בתי תמחוי וגמ"ח לנזקקים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני לא מחפש לשלם הכי זול, אני מחפש לשלם הוגן ואין בנאדם בארץ שלא יסכים איתי שמחירי חלפים במוסכים מורשים יקרים בצורה לא הוגנת. אז כן יש מרווח ואפשר לקבל, לפחות בארץ, את אותו הדבר בפחות כסף לפעמים כשאתה לא הולך על ה"מורשה".

ובכל מקרה לא ציפיתי להטפת מוסר ולהאדרת מוסכים מורשים מחבר פורום, בסה"כ אני מתייעץ כאן איפה לשים לב ומן הסתם שאני בסופו של דבר אבחר את מה שאני חושב שמספיק איכותי לרכב שלי.

ובקשר ל"מן הסתם שיהיו מקוריים" בהילוך שישי, תתפלא אבל מנסיון שלי עם מורשים אחרים לרכבים אחרים, באותו מחיר קיבלתי גם חלפים תחליפיים ולא מקוריים וככה זה בארץ איפה שאפשר לנסות לדפוק אותך לתת לך משהו זול ביקר יעשו את זה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אני לא מחפש לשלם הכי זול, אני מחפש לשלם הוגן ואין בנאדם בארץ שלא יסכים איתי שמחירי חלפים במוסכים מורשים יקרים בצורה לא הוגנת. אז כן יש מרווח ואפשר לקבל, לפחות בארץ, את אותו הדבר בפחות כסף לפעמים כשאתה לא הולך על ה"מורשה".

ובכל מקרה לא ציפיתי להטפת מוסר ולהאדרת מוסכים מורשים מחבר פורום, בסה"כ אני מתייעץ כאן איפה לשים לב ומן הסתם שאני בסופו של דבר אבחר את מה שאני חושב שמספיק איכותי לרכב שלי.

ובקשר ל"מן הסתם שיהיו מקוריים" בהילוך שישי, תתפלא אבל מנסיון שלי עם מורשים אחרים לרכבים אחרים, באותו מחיר קיבלתי גם חלפים תחליפיים ולא מקוריים וככה זה בארץ איפה שאפשר לנסות לדפוק אותך לתת לך משהו זול ביקר יעשו את זה.

בוא נסגור את זה ככה, לגבי המשוואה של אותו מוסך שציינת מול הילוך שישי רעננה, מכמה שידוע לי , הבחור אינו מורשה יונדאי כבר זמן מה. בדוק את העניין.

לגבי חלקים מקוריים או חליפיים, זו בחירה שלך סה"כ, לא נכנס לך לכיס חלילה.

אם קיבלת הצעת מחיר זולה יותר לחלקים מקוריים ממוסך אחר, אדרבא, לך על זה. אם התנאי אחריות לרכיבים שהוחלפו יהיו גם מהצד השני ולך שווה את החסכון בכסף , זו בחירתך לחלוטין.

באמת שלא מטיף לך, זו המלצתי בלבד.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...