Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק...

אנחנו עם חמישה ילדים אבל שני פרייבטים כי אנחנו גרים ליד ירושלים ועובדים בבאר שבע ובמרכז- כ"א מאיתנו עושה בערך 35 אלף ק"מ בשנה.

בגלל הקילומטרז' הגבוה שאני עושה, חשובה לי קודם כל האמינות וצריכת הדלק, אח"כ הבטיחות והנוחות. בגלל שאני כן נוסעת עם לפחות שלושה מהילדים לא מעט (אבל אחד מקדימה) ואנחנו מטיילים המון באגז' גדול חשוב לי מאוד וגם מרווח פנימי.

בגלל זה הגענו להונדה ג'אז.

בגלל שאנחנו פונים ליד שניה ולא רציתי לקנות אוטו עם קילומטרז' גבוה, לא חיפשתי דיזל אבל אולי שווה לבדוק.

זהו.

אה אני אוהבת לנהוג עם גיר ידני אבל יכולה להתפשר על אוטומטי.

התקציב בערך 60,000

מה אתם אומרים?

והמון תודה

פורסם

לפי התיאור שלך, מגאן או פלואנס דיזל יכולות להתאים בול - מרווחות, נוחות, בטוחות וחסכוניות מאוד (וגם הסיטרואן והפיג'ו).

התיקונים היקרים מורידים את מחיר הרכישה באופן משמעותי, את מקבלת מכונית מתקדמת מאוד, עם מנוע עוצמתי ממש...

צריך לזכור גם שרכבי הדיזל מיועדים לשימוש אינטנסטבי, כך שלא צריך להבהל מקילומטראז' יותר גבוה.

ממליץ לבדוק אחת כזו (ממש לא חייבים לקנות מה שבודקים) ואז לחשוב הלאה.

לא חשוב איזה רכב קונים - לא קונים רכב שלא מבעליו הרשום או מטרייד אין של היבואן ממש. כל מקור אחר הוא מקור לצרות.

(הטרייד אין של קראסו צובר מוניטין די טוב, שווה לבדוק מה יש להם להציע).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הרכב השני הוא הונדה סיוויק והציוד מתחלק בין שתי המכוניות עם חיזוק של גגון אם צריך...

נבדוק את הדיזליות.

מה הצריכה של המגאן?

• תוכן חדש...