Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS הרס לי את הלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רציני או שואל בציניות? :drinking:

סופר רציני.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מזמן הייתה לי נסיעה ממיאמי לפאלם ביצ' (נסיעה של שעה ורבע על הכביש המהיר ).

נסיעה סופר פשוטה ואין שום צורך בג'י פי א למי שמכיר.

באותו בוקר הייתי אצל חבר במקום שאני לא מכיר בתוך מיאמי ובטיפשותי הפעלתי את הוויז ואמרתי לו

שיקח אותי ליעד.

במקום להוביל אותי לכביש המהיר (95) הוא לקח אותי דרך כל כבישי האגרה שהוא מכיר בפלורידה.

ולא רק שזה היה איטי יותר , נפרדתי גם מ6 דולר סתם כך בגלל טיפשות שלי.

מסקנה- אם אתה באזור שאתה פחות מכיר ובחור להשתמש במערכת הניווט -כנס להגדרות , תבחר את הדרך

המהירה ביותר (ולא הקצרה ביותר), תראה אם אתה מעוניין בכבישי אגרה ותמיד תבחן את כל המסלולים שהוא מציע לך

ותבחר את האופטימלי בשבילך.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
לפי הגיון המסלול הקצר ביותר לא אמור להיות המהיר ביותר ? אף פעם לא הצלחתי להבין את זה ..

תעשה בדיקה, תתכנן מסלול מהצפון לדרום, תראה שהכי ארוך יהיה דרך כביש 6 והכי קצר יהיה כביש 2/4 ( אני מעריך ), מאיפה יקח לך פחות זמן לבצע את הנסיעה הזאת?

כביש 6 - כביש פתוח בלי פקקים/רמזורים/צמתים

כבישים אחרים- בדיוק ההפך.

פורסם

מנסיון הדרך המהירה טובה לדרכים בין עירוניות, הדרך הקצרה עדיפה לחיפוש רחובות צדדיים בעיקר באמצע העיר,

לפני כ 5-6 שנים, בערך בגיל 21, בעבודה של אחרי הצבא, הרבה לפני הWAZE ,

בשימוש תוכנת הNAVIGATOR שהייתה מותקנת במירס הכחול (לא זוכר את הדגם אבל אתם מכירים אותו בוודאי),

לא כ"כ הכרתי את הרצליה בזמנו וניסיתי להגיע לאיזשהו רחוב בפיתוח, התוכנה הייתה מכוונת על ה"דרך המהירה",

מה שקרה זה שהדבר היחידי שהוא ידע לעשות זה להוריד אותי שוב ושוב לכביש החוף ולעלות אותי בחזרה להרצליה וכן הלאה,

לקח לי פעמיים לרדת לשם ולעלות חזרה עד שהבנתי שהGPS מטומטם :loco::drinking::shock2:

מאז למדתי לא לסמוך על התוכנות האלה בצורה עיוורת.

לא נראה לי שמכשירי הניווט הפכו לאינטיליגנטיים יותר מאז, אולי חדשניים יותר אבל לא בעלי בינה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לפי הגיון המסלול הקצר ביותר לא אמור להיות המהיר ביותר ? אף פעם לא הצלחתי להבין את זה ..

מסלול מהיר = מסלול בו תוכל לנסוע במהירות גבוהה = דרכים בינעירוניות.

לדוגמא, אם תרצה להגיע מקצה הצפוני של ראשון לקצה הדרומי , הוא יוציא אותך מהעיר לכביש 4 , על מנת שתוכל לנסוע מהר עד למחוז חפצך בחלק הדרומי.

מסלול קצר = מסלול בו המרחק הגאוגרפי קטן ביחס למסלול המהיר, יחצה את העיר עם מליון ואחת פניות ימינה שמאלה, על מנת לקצר את כמות הקילומטרים לנקודה שביקשת.

לדוגמא, מהקצה הצפוני לקצה הדרומי של ראשלצ, ייקח אותך דרך מרכז העיר , יעביר אותך מליון ואחת רמזורים ושלושים אלף צמתים ופניות ימינה שמאלה בין הרחובות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מסלול מהיר = מסלול בו תוכל לנסוע במהירות גבוהה = דרכים בינעירוניות.

לדוגמא, אם תרצה להגיע מקצה הצפוני של ראשון לקצה הדרומי , הוא יוציא אותך מהעיר לכביש 4 , על מנת שתוכל לנסוע מהר עד למחוז חפצך בחלק הדרומי.

מסלול קצר = מסלול בו המרחק הגאוגרפי קטן ביחס למסלול המהיר, יחצה את העיר עם מליון ואחת פניות ימינה שמאלה, על מנת לקצר את כמות הקילומטרים לנקודה שביקשת.

לדוגמא, מהקצה הצפוני לקצה הדרומי של ראשלצ, ייקח אותך דרך מרכז העיר , יעביר אותך מליון ואחת רמזורים ושלושים אלף צמתים ופניות ימינה שמאלה בין הרחובות.

+1 סגרת לי את הפינה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מפחיד לחשוב שנהגים אשכרה לא מסוגלים להתמודד עם כביש תקין, רק כי הוא קצת מפותל, חשוך ובעלייה.:shock:

מסוגל, רק זה לא היה מתוכנן פתאום, נסיעה כזאת בעליה שלא נגמרת ועיקולים של 360 מעלות. פעם ראשונה אני על הכביש הזה.

נראה שלא חסרות כאן הגזמות.

שום רכב לא שופך שם מנוע.

אני מכיר היטב את חיפה ואת הכביש האמור. נראה שמה שלא יהיה, לא לוקח שעה וחצי להגיע מאור עקיבא לשום מקום בחיפה גם דרך הכביש ההוא.

בכמה הארכת את הדרך איני יודע כי לא רשמת לאיזה איזור בחיפה נסעת?

צודק, זה היה נראה לי ארוך. בדקתי עכשיו, שעה ו-10 דקות, רחוב ההסתדרות.

פשוט שמעתי את הרכב מתאמץ, אבל סוחב. הייתה לי בעבר (לפני חודש) טרנטה שנת 92 עם 300_אלף ק''מ וחשבתי לעצמי: מה היה קורה אז_(לא נעים להיתקע שם)?

תודה.

פורסם
  1. אינך יודע ליהנות מכביש טוב כאשר אתה מגיע לאחד כזה.
  2. לא תאמין, אפילו רכב חלשלוש עם כ-40 כ"ס ו-903 סמ"ק שאוטוטו עובר לסטטוס אספנות צלח את הכביש הזה בהצלחה יתרה ולא שפך מנוע.
  3. תלמד כיצד להגדיר למכשיר הניווט שלך לקחת אותך מהדרך המהירה ביותר.
  4. קיבלת את כביש בית אורן באמצע הלילה כשאתה לבד שם על מגש של כסף ויש לך טענות. אני לא רוצה לדעת מה תעשה כשבר רפאלי תבוא אליך עירומה, תחייך ותקרוץ לך במבט שטוף זימה.

וואי חבל שלא ראיתי את השרשור אתמול. זה בדיוק מה שבאתי לכתוב. הבחור קיבל את בית אורן ריק, באמצע הלילה ולבד. על מה יש להתבכיין פה?

"הפילו אותי אל תוך ב.מ.וו M3 באמצע הנורבורגרינג, והרגשתי את הרכב ממש מתאמץ."

אני לא חושב שיש הרבה מה להוסיף מעבר ל-2 התגובות הנ"ל.

She put Johnson between Bonnie and Clyde! That was really offensive of her...:roll:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
  1. קיבלת את כביש בית אורן באמצע הלילה כשאתה לבד שם על מגש של כסף ויש לך טענות. אני לא רוצה לדעת מה תעשה כשבר רפאלי תבוא אליך עירומה, תחייך ותקרוץ לך במבט שטוף זימה.

כזו פגישה עם בר רפאלי?!

אולי בחלום... זו הדרך היחידה שלו להפגש איתה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מסוגל, רק זה לא היה מתוכנן פתאום, נסיעה כזאת בעליה שלא נגמרת ועיקולים של 360 מעלות. פעם ראשונה אני על הכביש הזה.

עיקול 360 מעלות? בחיי שכזה עוד לא ראיתי! :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני תמיד שם את הGPS על המסלול המהיר ביותר ואין בעיות.

איו לי ממש ניסיון עם IGO אלא waze אז לא יודע איך זה אצלך שם.

פורסם

אני אחזור על העצה שאני נותן לכל מי שמתכוון לנווט בחו"ל: תמיד כדאי להציץ במפה לפני שמפעילים את ה-GPS. לתוכנות האלה יש כל מיני שגעונות לא ברורים.

ד"א - כאר גרתי ליד האוניברסיטה בדקתי את המרחק בנסיעה דרך פרויד ודרך 721 עד מחלף עתלית, ההפרש הסתכם בפחות מקילומטר. ביציאה מבר יהודה הייתי בוחר בנסיעה דרך יוקנעם ונהנה מהכביש המשובח של ואדי מילך, או סובל קצת מהרמזורים של העיר התחתית ויוצא דרך שד'' ההגנה לכביש 2. שום סיכוי שמישהו היה מצליח להעלות אותי לכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...