Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום נסעתי עם חבר להתקין ברכב שלו קומפוננטים של מורל MAXIMO.

נסענו למקום (לא חשוב שמות) והתחילו בהתקנה בזמן שאנחנו המתנו בספה סמוך לרכב.

לאחר זמן מה אני עובר ליד הרכב וקולט רמקול מפורק לחתיכות. בהתחלה חשבתי שזה רמקול של איזושהי התקנה אחרת ואני מנסה לאתר את הרמקול המקורי של הרכב (יונדאי וולוסטר) ולא מוצא. אני שואל את המתקין "איפה הרמקולים שפירקת מהרכב?" והוא עונה לי: "הרמקולים הקורועים שאתה רואה פה, זה הרמקולים שפירקתי." עכשיו אני כמובן ישר התעצבנתי איך עושים דבר כזה בלי לומר מראש?? הם עוד אומרים לי בשיא החוצפה "תמיד אנחנו עושים ככה זאת פעם ראשונה שנתקלו במישהו שהיה אכפת לו" מה ואם זה רכב ליסינג והכול צריך להחזיר איך שהיה? נו באמת בכוונה הלכתי למקום מוכר וגדול (זה מרכז התקנות ענק, שוב לא חשוב שמות).

בכל מקרה אני וחבר שלי מאוד התבאסנו על העניין הזה ורציתי לדעת אם זה מקובל שעושים דבר כזה בלי ליידע את הלקוח.

תודה

פורסם

הרסו את הרמקול המקורי?

זה ממש לא דבר שנהוג לעשות.

בכל הפעמים שהתקנתי מערכות ברכב שלי, המתקין הביא לי את הרמקולים המקוריים.

והם כמובן היו שלמים ועובדים בידיוק כמו שהם היו לפני ההתקנה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ממש לא משהו שאמור לקרות, לדעתי עם זה חשוב לך וקריטי לך ( כי עם לא אז אני פשוט חושב שעם כמה שזה לא בסדר עדיף לא להיכנס לזה ) אתה יכול להיכנס בחנות על זה ולקבל פיצויים.

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

כמו שחשבתי, הם גרמו לי להאמין שאני אפילו טועה...

הם נתנו לחבר שלי רמקולים יד שניה כפיצוי אבל עדיין זה ממש אבל ממש חוצפה שעושים דבר כזה ועוד מרכז התקנות ענק.

אנשים שימו לב לזה כאילו מה בגלל שלא היה להם הגבהות אז צריך לחתוך את הרמקול? ועוד לא להודיע לפני ללקוח? זה פשוט ביזיון.

ו PrinceT

הוא קרע אותו לגזרים איזה לקח לעצמו אתה חושב שחסר לו שם זה עסק ענק מרכז התקנות שמתעסק עם מותגים מובילים.

ואל תשווה המקסימו הרבה יותר טובים מכל רמקולים מקוריים שיצא לי לפגוש.

פורסם

אין שום סיבה הגיונית לקרוע את הרמקול

בין אם יש לו הגבהות ובין אם לא.

במידה והוא צריך להשתמש בהגבהות של הרמקול המקורי כי אין לא הגבהות בחנות, הוא צריך לשאול אותך לפני ולהסביר לך את המצב

משם זה אמור להיות שיקול שלך אם לחכות עם ההתקנה או להרוס את הרמקול המקורי.

הבנתי נכון? הוא הרס את הרמקול כדי להשתמש בהגבהות המקוריות?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
אין שום סיבה הגיונית לקרוע את הרמקול

בין אם יש לו הגבהות ובין אם לא.

במידה והוא צריך להשתמש בהגבהות של הרמקול המקורי כי אין לא הגבהות בחנות, הוא צריך לשאול אותך לפני ולהסביר לך את המצב

משם זה אמור להיות שיקול שלך אם לחכות עם ההתקנה או להרוס את הרמקול המקורי.

הבנתי נכון? הוא הרס את הרמקול כדי להשתמש בהגבהות המקוריות?

צודק.

וכן, הבנת נכון.

פורסם

ניראה לי שיש כאן אנשים שחיים באוטופיה. תסלחו לי אבל זה המצב ברוב המקומות, משתמשים ברמקול המקורי כהגבהה במיוחד כשמדובר בצורה בעייתית. גם בוולוסטר הצורה היא מעט בעייתית. הרמקול מגיע בזווית כלפי הנהג כך שאם מפרקים את הרמקול המקורי נעלמת הזווית כלפי הנהג. לא ניראה לי שהרבה מקומות התעסקו עם הדבר הזה. מצרף תמונות להמחשה.

וולוסטר.jpg

וולוסטר 2.jpg

וולוסטר 3.jpg

פורסם

צודק בהחלט זה דבר נהוג.

אתם מתייחסים להגבהות כאילו כל מתקין שומר כאלה בסטוקים,ממש לא וצריך לחתוך לפעמים לכל רכב.

יש רכבים שזה באמת סרט וגם ככה אין מקום בין הדיפון ולהכניס עוד הגבהה זה בכלל בלגאן.

למה אתה צריך את הרמקולים המקוריים?

שתמכור את הרכב תחליף למקורי? אז המתקין חסך לך עם בניה של הגבהות לפחות 150 ש"ח,שתמכור את הרכב קח את ה150 ש"ח האלו ותקנה את הרמקולים הכי מצ'וקמקים שתמצא ותשים.

למה אתם חיים בסרט שמתקין ירצה לקחת רמקולים מקוריים? מה יש לו כבר לעשות איתם?

יוסי בתמונות אלו הגבהות שאתה יצרת?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ניראה לי שיש כאן אנשים שחיים באוטופיה. תסלחו לי אבל זה המצב ברוב המקומות, משתמשים ברמקול המקורי כהגבהה במיוחד כשמדובר בצורה בעייתית. גם בוולוסטר הצורה היא מעט בעייתית. הרמקול מגיע בזווית כלפי הנהג כך שאם מפרקים את הרמקול המקורי נעלמת הזווית כלפי הנהג. לא ניראה לי שהרבה מקומות התעסקו עם הדבר הזה. מצרף תמונות להמחשה.

זה שעושים את זה, זה הופך את זה לבסדר? למה שבעל מקום לא יהיה לו הגבה משלו למה לחתוך את הרמקול המקורי? וכמו שאמרתי אם זה רכב ליסינג מה אותו בן אדם יעשה שהוא מחזיר את הרכב?

והכי חשוב - לפחות אומרים לפניי הם לא אמרו שום דבר פשוט קרעו את הרמקול לגזרים מה היה קורה אם הוא היה בא ללקוח "תשמע בכדי להתקין את הרמקול אני צריך את ההגבה של הרמקול המקורי וזה מצריך בזה שאני אקרע אותו." זה בדיוק 3 שניות לומר את זה כאילו זה עד כדי כך קשה?

צודק בהחלט זה דבר נהוג.

אתם מתייחסים להגבהות כאילו כל מתקין שומר כאלה בסטוקים,ממש לא וצריך לחתוך לפעמים לכל רכב.

יש רכבים שזה באמת סרט וגם ככה אין מקום בין הדיפון ולהכניס עוד הגבהה זה בכלל בלגאן.

למה אתה צריך את הרמקולים המקוריים?

שתמכור את הרכב תחליף למקורי? אז המתקין חסך לך עם בניה של הגבהות לפחות 150 ש"ח,שתמכור את הרכב קח את ה150 ש"ח האלו ותקנה את הרמקולים הכי מצ'וקמקים שתמצא ותשים.

למה אתם חיים בסרט שמתקין ירצה לקחת רמקולים מקוריים? מה יש לו כבר לעשות איתם?

יוסי בתמונות אלו הגבהות שאתה יצרת?

לא משנה למה אני צריך את הרמקולים המקוריים יש אלף ואחת סיבות מה שמשנה זה שלא מודיעים לפני.

צריך להערך לזה מראש אם זה רכב שצריך לחתוך לו רמקול מקורי בכדי לקחת את ההגבה אז לרכוש כמה יחידות של הגבהות שמתאמות לרכב ואז לדרוש מחיר טיפה יותר גבוהה אבל למה להרוס את הרמקול המקורי? ועוד בלי ליידע את הלקוח?

פורסם

אם ככה אתה מגיב לרמקול חתוך, אני רוצה לראות איך תגיב למתקין שחותך לך צמה מקורית במקום לחתוך את מתאם הISO לפני שאתה בכלל מספיק להבין מה קורה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קיצר אתה סתם מתבכיין, וכמו שאמרתי אתה יכול לקנות בכסף שחסכת בהגבהות רמקולים שיעשו את העבודה יותר מהרמקול המקורי, וגם אם זה רכב ליסינג אף אחד לא מסתכל על זה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
קיצר אתה סתם מתבכיין, וכמו שאמרתי אתה יכול לקנות בכסף שחסכת בהגבהות רמקולים שיעשו את העבודה יותר מהרמקול המקורי, וגם אם זה רכב ליסינג אף אחד לא מסתכל על זה.

מה סתם מתבכיין מה אתה לא מתבייש ? וחתיכת פלסטיק לא עולה כמו רמקול ואני לא יודע אם אתה מכיר את הוולוסטר או לא אבל הרמקולים שם דיי איכותיים יחסית למקוריים.

אף אחד לא סתם מתבכיין זה לא קשור אליי אני לא זה שהפסיד מזה או משהו כזה פשוט מעצבן אותי זה הכול...

פורסם

אין הגבהות מפלסטיק,אף אחד לא מייצר הגבהות מפלסטיק(למיטב ידיעתי) ועושים מעץ,וזה לוקח זמן וזמן זה כסף,היית מעדיף שהמתקין יחייב אותך על העבודה הזו?

מה הבעיה לקנות 2 רמקולים קוקסיאלים פשוטים ב100 ש"ח ולשים שאתה מוכר את הרכב?

אם אתה כ"כ מתעקש לך לפירוקיה תקנה זוג רמקולים מקוריים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק,

יש הגבהות מפלסטיק והן אפילו נמכרות באוטודיפו.

לטעמי,פותח השרשור נדהם מהתוצאה של שימוש או קריעת "בתוליהם" של הרמקולים המקוריים ללא שעידכנוהו ועל כך יצא קיצפו.

וליוסי אלפיין יש דמיון פורה עם ידיים שריריות שמייצרות דברים מדהימים יש מאין שאפילו ואן גוך היה מתקנא.

ליאור

• תוכן חדש...