Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פורד פוקוס 2009, לפני חודש הרכב עבר טיפול גדול במוסך פורד ברעננה (עד רעננה). היום בעת שתידלקתי את הרכב שמתי לב לטיפטוף מהפייה של האגזוז. אין לי מושג אם מדובר בנזילה או משהו אחר. האם יש למישהוא מושג ממה זה יכול לנבוע?

נ.ב. לא יודע אם זה קשור אבל לאחרונה אני גם שם לב שצריכת הדלק של הרכב עולה, ז"א הק"מ לליטר הולכים ויורדים (1:8 או 1:9). אשמח לעצות/רעיונות מה לעשות, מה לבדוק והיכן יכול להיות הנזק...

תודה לעוזרים!!!

פורסם

כל עוד לא חסר נוזל קירור כמו שכתבו , מדובר בתהליך תקין של מערכת הפליטה בו אחד התוצרים הוא מים - גם בכמות של טיפות ולא רק אדים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לא היו חסרים מי קירור. שמתי לב לזה אחרי נסיעה של 20 דק' בערך. לא היה גשום או קר. מוזר בכל זאת...אבל אם מדובר בסה"כ במים שהם תוצאה של אדים באגזוז אז אני רגוע...תודה!!!

פורסם

גם בלילה יש טל ונשאר קצת מים על האגזוז ואחרי נסיעה תראה נזילת מים קטנה, עקוב אחרי הנוזל קירור ואם הכל תקין אחרי כמה בדיקות אתה יכול להיות רגוע.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
לא היו חסרים מי קירור. שמתי לב לזה אחרי נסיעה של 20 דק' בערך. לא היה גשום או קר. מוזר בכל זאת...אבל אם מדובר בסה"כ במים שהם תוצאה של אדים באגזוז אז אני רגוע...תודה!!!

לאחר 20 דקות נסיעה זה לעולם לא יכול להיות תוצאה של קור ואדים....

פנה למוסך לפני שילך לך הראש

פורסם

מים מהאגזוז זה טבעי לחלוטין כי המים הם תוצר של שריפת התערובת במנוע בצורה טובה ויעילה

אם אין איבוד נוזל קירור אז סע לשלום המפתחות בפנים

• תוכן חדש...