Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שאני בטוח שאני לא מחדש כלום, אבל הייתי חייב לשתף בחווייה שהייתה לי עם חברה שלי במסעדת דוניה רוסה.

הכל התחיל לפני כחודשיים כשהחברה, שחזרה לא מזמן מטיול בדרום אמריקה לא הפסיקה לחפור לי על "כמה היא רוצה לחזור לשם" ו"כמה בשר מדהים היא אכלה שם". יום ההולדת שלה התקרב ובא וחשבתי לאן אפשר לקחת אותה. שיטוט זריז בפורום (שהוא בסיס הנתונים הגדול ביותר על הפלנטה ככל הנראה) העלה את השרשור הזה ויותר ספציפית את ההודעה הזאת. מה שהזכיר לי שכבר ממש מזמן אני מאוד רוצה להגיע לבקר בעין הוד ולטעום מהבשר שקיבל כאן כבר אין ספור תשבוחות.

ה"פ זריזה לאורי, הבעלים, שהתפתחה לשיחה קצרצרה אך מעניינת על יינות ארצנו וקבענו לקבוע, יום לפני האירוע התשרתי לוודא שאכן ההזמנה שלי התקבלה והחלה ההמתנה.

ביום שישי בצהריים הגענו לעין הוד לטיול קצר בכפר האומנים (המאוד אומנותי יש לציין) ומבלי שהחברה ידעה על התכנון הזדוני שלי הובלתי אותה לסיבוב קצר מסביב למסעדה לספוג קצת את הריחות ולהכניס את בלוטות החשק להילוך גבוה. תוך כדי הסיבוב היא דאגה לציין בפניי ש"וואו!! איזה ריח..." וכמובן איך אפשר בלי "אני רוצה לחזור לדרום אמריקה!" (כן, סבבה, שמענו כבר).

אחרי הטיול הקטן בכפר הקטן והחמוד (מאוד מומלץ לחובבי הפיסול, הציור והצילום) נכנסנו למסעדה כי "נשבר הז' מכל ה"רוצה לחזור, רוצה לחזור" שלך, אז יאללה, הנה, זה נראה דרום אמריקאי". את פנינו קיבלו חבר'ה נורא נחמדים ומסבירי פנים, שקראו לאורי, שקיבל אותנו בחיוך רחב והוביל אותנו לשולחן חביב במרפסת. מאוחר יותר הוא אפילו הצטרף אלינו והעביר לנו כמה דקות בשיחה מאוד נחמדה על יין ומכוניות בזמן שלגמנו לנו מיין הבית (המצויין) שמכין להם יקב כלשהו מדרום הארץ שאת שמו שכחתי לצערי.

אחרי שאורי התפנה לדברים אחרים (שאני דיי בטוח שהיו חשובים יותר מלשעשע אותנו) הגיעה מלצרית לקחת את ההזמנה, פייר? לא יכלתי לבקש מלצרית טובה יותר, מקצועית, בעלת ידע על המנות, הייתה שם כשהיינו צריכים ולא הייתה כשלא היינו צריכים.

מאחר ומדובר ביומולדת, החלטנו שאנחנו הולכים על מה שנראה הכי טעים ולא מעניין המחיר, להפתעתנו המחירים היו הרבה פחות מפחידים ממה שחשבנו ונמוכים יותר ממסעדות בשריות אחרות, על אחת כמה וכמה אלה ה"אוטנתיות".

בסופו של דבר הוחלט על "גריל קרניבורים": מין מנגל כזה שעליו שוכב נתח אסאדו בגודל של ילד בן טיפש-עשרה ממוצע, 400 גר' של סטייק פלדה (הבשר, לא הברזל) מחולקים לשניים, שני סטייקים מה קוראים אותם אנטרניה (גם הם מרכיבים יחד 400 גר') ושני צוריסיסים מגודלים. מה אגיד ומה אומר, הסטייקים היו מדהימים, אני לא יודע מה זה מה, כי למרות היותי חובב בשר, אני לא אוהב להתיידע לאוכל שלי בשמו, הצ'וריסים היו העסיסיים ביותר ששפתיי פגשו אי פעם והאסאדו, אח... האסאדו... מסת בשר שהחזירה מעט מלחמה אבל נכנעה בסופו של דבר ופשוט נמסה בפה שלנו.

אחרי שאת נפח האוויר בריאות שלנו החליפו הקיבות המתנפחות שלנו החלטנו שהספיק, על הרגיל אגב, נשאר עוד קרוב לקילוגרם שלם של בשר שארזנו ולקחנו הבייתה. אותו בשר הספיק לעוד ארוחת צהריים מלאה ועוד קצת. בדרך לאוטו, בזמן שדידינו מפוטמים ומרוצים מאין כמונו, אורי, שטייל עם הבן שלו באותו הזמן קרא לנו ונפרד מאיתנו בלחיצת יד חמה וחברית. הוא סיים ב"אני חושב שעוד נתראה", אני חושב שהוא צודק.

לא באמת חשבתם שאני אחפור כל כך הרבה ולא אתן לכם אפילו תמונה אחת, נכון? אז הנה:

לפני:

?ui=2&ik=606b07a761&view=att&th=141d18a948c0c899&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hmz23kbv0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8_2-M7qSeg2JlGuqBEIQYQ&sadet=1382822496551&sads=vNSvm_89IBhXXXR9YRhWYTojpAY&sadssc=1

?ui=2&ik=606b07a761&view=att&th=141d18a948c0c899&attid=0.5&disp=inline&realattid=f_hmz23kdm4&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8_2-M7qSeg2JlGuqBEIQYQ&sadet=1382822528144&sads=F2l18sC-BOV4OWzPh4ydD_mo-c8

?ui=2&ik=606b07a761&view=att&th=141d18a948c0c899&attid=0.11&disp=inline&realattid=f_hmz23kev10&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8_2-M7qSeg2JlGuqBEIQYQ&sadet=1382822580739&sads=upJW0sUDhDPIcd-vhYyAjIcquoE

?ui=2&ik=606b07a761&view=att&th=141d18a948c0c899&attid=0.10&disp=inline&realattid=f_hmz23kep9&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8_2-M7qSeg2JlGuqBEIQYQ&sadet=1382822604599&sads=GSwVsBfAUnXPgo4LTp42Loez8xI

?ui=2&ik=606b07a761&view=att&th=141d18a948c0c899&attid=0.9&disp=inline&realattid=f_hmz23keh8&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8_2-M7qSeg2JlGuqBEIQYQ&sadet=1382822630988&sads=YV60cCeMT1i5lFYzJ_TfJc78ZGM

תוך כדי:

IMG_20131018_144704.jpg

?ui=2&ik=606b07a761&view=att&th=141d18a948c0c899&attid=0.12&disp=inline&realattid=f_hmz23kf211&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8_2-M7qSeg2JlGuqBEIQYQ&sadet=1382822685851&sads=bgkoKbuY4YOriX-qxXy4zVYbufQ

אחרי: (מעולם לא ראיתי אותה כל כך מאושרת)

IMG_20131018_165636.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התמונה של "תוך כדי"-

וואו.

ברגע זה חתמת את הביקור שלי במסעדה בקרוב. נתקלתי לאחרונה ביותר מדי מקומות שיש להם בשר מאוד איכותי- ולא יודעים איך לטפל בו בגרוש.

פורסם

גם אני לא רואה, אבל אם לשפוט על פי התמונה האחרונה כנראה רואים את חברינו מגניב קצת סם אונס ליין בזמן שהחברה בנוחיות. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה רק אני, או שגם אצלכם התמונה הראשונה לא עולה?

גם אני לא רואה, אבל אם לשפוט על פי התמונה האחרונה כנראה רואים את חברינו מגניב קצת סם אונס ליין בזמן שהחברה בנוחיות. ;)

הנה תמונות ה"לפני" שוב

*מנהלים - אם אפשר יהיה להוסיף את התמונות להודעה המקורית, אני אודה לכם מאוד.

sxjz.jpg

ql8i.jpg

wy0l.jpg

xkdb.jpg

rdhq.jpg

55ea.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בתור אחד שחי על בשר כמעת ביום יום וקונה רק נתחים שלמים אין לי בעיה להודות שמהתמונות האלו באמת יש חשק ללכת למקום שיודע מה לעשות עם הפרה, להגיש כמו שצריך ולשרת כמו שניתן להבין מהחוויה שהועלתה פה

לא יודע איך לא הייתי שם עד היום :splat: אבקר שם בקרוב :beerchug:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • ספונסר פורום
פורסם

......

מנהלים בבקשה למחוק.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני גם יכול להצטרף להמלצה על המסעדה, אישתי ואנוכי (בצירוף ילדודס) מאוד נהננו, זה מתחיל מהדרך היפה שמובילה לעין הוד עם הנוף המהמם, ממשיך בכפר עצמו שהוא פסטורלי ובאמת מעניין, וכמובן גולת הכותרת המסעדה עם האוירה האותנטית, השירות המצויין, הבשר שעשוי בצורה ואיכות ללא פשרות וכמובן הדובדבן שזה אורי- אחלה בחור, נעים, מעניין וכבונוס חובב רכב.

ממליץ בחום, אני יודע שאנחנו בהחלט נחזור לשם בהקדם.

אגב, אם אורי קורא את זה, אתם עובדים עם FEDEX ?

נשברה לנו צנצנת ריבת החלב מיד עם הנחיתה.... :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...