Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,לאחר בירור במספר מקומות בארץ הפנסי ערפל למאזדה 3 2008 עולים כ1000 שקלים לפני עבודה(עוד 200ש"ח),קומם אותי לדעת שמנצלים את אלו שרוצים להוסיף יופי לרכב,אז חיפשתי באינטרנט,

אלו הפנסי ערפל יש כמה מוכרים שמציעים אותם במחירים ממש זולים(100 ש"ח ליחידה)

http://www.aliexpress.com/wholesale?...20131026052635

הקטע הוא למצוא את הצמת חשמל שמחברת את פנסי הערפל,אני מאמין שאני ימצא בחברה את הצמת חשמל הזאת,אבל יש מישהו בטוח יודע להגיד לי מאיפה אני משיג את הצמה מהאיביי או משהו?

ומאיפה אני יכול להשיג את המפסק או המתג שמפעיל את הפנסים?

m7kj.jpg
פורסם

הזמן האחרון גם אני חיפשתי את התוספת הזו לרכב, במידה והכל מצליח לך תדאג לצלם את העבודה :)

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

הקטע הוא למצוא את הצמת חשמל שמחברת את פנסי הערפל,אני מאמין שאני ימצא בחברה את הצמת חשמל הזאת,אבל יש מישהו בטוח יודע להגיד לי מאיפה אני משיג את הצמה מהאיביי או משהו?

ומאיפה אני יכול להשיג את המפסק או המתג שמפעיל את הפנסים?

לא צריך לקנות צמה, זה בא מובנה באוטו, כשתוציא את הכיסויי ערפל בטמבון תראה שיש כבר חיווט מלא.

ולגבי מתג מקורי זה בא עם ידית אורות.

1043844_10200512797922518_1295445953_n.jpg

פורסם
לא צריך לקנות צמה, זה בא מובנה באוטו, כשתוציא את הכיסויי ערפל בטמבון תראה שיש כבר חיווט מלא.

ולגבי מתג מקורי זה בא עם ידית אורות.

אני אשמח לדעת מאיפה רוכשים את הידית הזאת

הזמן האחרון גם אני חיפשתי את התוספת הזו לרכב, במידה והכל מצליח לך תדאג לצלם את העבודה :smile:

בטוח שיצולם ויפורסם הפרוייקט

m7kj.jpg
פורסם

לא הבנת, חביבי.

הכל כבר יש לך באוטו. ידית, חיווט...

אתה רק צריך לפרק את הכסויים ולתקוע את הפנסים החדשים בתקע הקיים.

ללכת לדואר להביא את זה יקח לך יותר זמן...

רק קח בחשבון שאם אתה מפעיל אותם (ביום "נדיר" בו אין בארצנו הגשומה ערפל), אתה צפוי ל"תוספת מחיר" לא קטנה מצד משטרת ישראל ושליחיה החביבים.

קח בחשבון #2- המכס עלול להתאהב בהם ולהשאיר אותם אצלו בתואנה של תקינה ומשרד התחבורע

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לא הבנת, חביבי.

הכל כבר יש לך באוטו. ידית, חיווט...

אתה רק צריך לפרק את הכסויים ולתקוע את הפנסים החדשים בתקע הקיים.

ללכת לדואר להביא את זה יקח לך יותר זמן...

רק קח בחשבון שאם אתה מפעיל אותם (ביום "נדיר" בו אין בארצנו הגשומה ערפל), אתה צפוי ל"תוספת מחיר" לא קטנה מצד משטרת ישראל ושליחיה החביבים.

קח בחשבון #2- המכס עלול להתאהב בהם ולהשאיר אותם אצלו בתואנה של תקינה ומשרד התחבורע

אני כנראה ילך על האופציה השנייה של החלפת ידית וחיבור הפנסים במקום ליצור חיווט אחר,את הערכה שהזמנתי אני ימכור,אצלי ברכב יש ידית רגילה עם סמל של הדלקת פנסי ערפל אחוריים ולא כמו הידית שtair הראה,אני חייב ידית כזאת מי עוזר לי למצוא אחת?

m7kj.jpg
פורסם
אני כנראה ילך על האופציה השנייה של החלפת ידית וחיבור הפנסים במקום ליצור חיווט אחר,את הערכה שהזמנתי אני ימכור,אצלי ברכב יש ידית רגילה עם סמל של הדלקת פנסי ערפל אחוריים ולא כמו הידית שtair הראה,אני חייב ידית כזאת מי עוזר לי למצוא אחת?

כנ"ל אצלי, הידית היא רגילה.

מה שמה של הידית באנגלית?, חפשתי ב - EBAY אבל לא מצאתי .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אצלי באקטיב 08 יש ידית בדיוק כמו שתאיר הראה.

מה זה מדליק בדיוק? לא יודע. האוטו שלוש שנים אצלי, והאמת? לא ניסיתי:oops:

פורסם

המחירים של הידית ב - EBay ממש בשמיים.

אנסה לחפש את הידית מפירוק בארץ.

אני אמור לבקש מהם ידית של דגם ה2.0 ?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אהלן,

אלי אקספרס הוא אתר סיני, אני לא יודע עד כמה הייתי עליו במוצרי אלקטרוניקה.

יצא לי להזמין משם כמה דברים (שלא קשורים לחשמל) והסחורה סינית וזולה. לשיקולך.

בכל מקרה בהצלחה עם הפרויקט הזה.

פורסם
אצלי באקטיב 08 יש ידית בדיוק כמו שתאיר הראה.

מה זה מדליק בדיוק? לא יודע. האוטו שלוש שנים אצלי, והאמת? לא ניסיתי:oops:

אתה בטוח? הידית הזאת לא הגיעה בשום דגם של ה3 הישנה לארץ, יש שוני בינייהן, ואם אין לך פנסי ערפל קדמיים זה לא ידליק כלום.

e2r1.jpg

ולמי שרצה קישור בבקשה.

פורסם

למען "הדורות הבאים", בדור שבא אחריו של המאזדה 3 (2010+) יש כבר חיווט מוכן, רק שקע תקע פשוט, מה שכן, יש צורך להחליף את הידית אורות כי בדגמים הפשוטים אין אופציה של פנסי ערפל.

פורסם

יש לי את הידית העליונה בתמונה. אצלם אותה ברגע שאהיה באוטו.

מה שכן- לאור הבטחון בו אתה כותב- את הרכב קניתי מבאדג'ט (ליסינג) . אולי במסגרת ההתעללות שעבר שם, הוחלפה הידית מסיבה כלשיא בידית לא מקורית. (פנסי ערפל, בכל מקרה, אין. רק הכיסויים המכוערים בפגוש הקדמי).

• תוכן חדש...