Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

moon time או עבודה בעיניים בערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה תמיד יוצא לי לראות את זה שאני לא מעביר אחרי שנגמר צינור לילה.

למי שלא זוכר זה המשך של הסדרה שהיתה בעבר "מצלצלים" עם אותו קונספט של אולפן בהונגריה ולעלות כמה שיותר מהר לשידור עם חידות מעפנות.

אז פעם אחת היה למצוא שם של חיה בתשחץ שיש את האותיות _ור_ל_ - התשובה היתה זורילה - wtf???

עכשיו גם נתנו תפזורת של 16 אותיות וצריך לממוא מאכל עם 4 אותיות שמופיעות בתפזורת - התשובה היתה קבאש.

מה זה השטויות האלה? עד מתי ייבדו על אנשים שיש להם נדודי שינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תוכנית מפגרות, זה כבר לא הגיוני, הן מדברות שם ללא הפסקה, שמים בחורות נעות בשעות נוחות. היו ימים שהייתי מעביר את השעות האלה רק מלצפות בטמטום הזה... כסף כסף כסף.

פורסם

מצחיק האמת יש לנו כמה חברה בבסיס שניסו להתקשר כמה פעמים אחרי שחשבו שידעו את התשובה אבל הפסיקו אחרי שלחשבון שלהם התווסף עוד 50-100 שקל רק מהניסיונות לעלות לשידור. ברור שהם לא הצליחו

פורסם
שמים בחורות נעות .

נכון.

גם אני שמתי לב שהן כל הזמן נעות באולפן מפינה לפינה וגם מדברות עם הרבה תנועות ידיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

להפסיק לצחוק לא הצלחתי. לצחוק, להפסיק לא הצלחתי! הצלחתי להפסיק לצחוק? לא!

הסרטון פשוט מעולה :-)

בנוגע לתכנית עצמה, אני לא מבין איך דברים כאלו חוקיים. ידוע שמטרת התכניות האלו הן עושק מכוון, למה מאשרים עליה של דבר כזה לאוויר?

פורסם
להפסיק לצחוק לא הצלחתי. לצחוק, להפסיק לא הצלחתי! הצלחתי להפסיק לצחוק? לא!

הסרטון פשוט מעולה :-)

בנוגע לתכנית עצמה, אני לא מבין איך דברים כאלו חוקיים. ידוע שמטרת התכניות האלו הן עושק מכוון, למה מאשרים עליה של דבר כזה לאוויר?

בסופו של יום אנשים (פראיירים) עולים לשידור וזה הדבר היחיד שנותן לזה לגיטימציה.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

• תוכן חדש...