Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר קריאה מרובה בפורום הבנתי שדהייטסו סיריון והונדה ג'אז יוכלות להתאים לתקציב ולדרישות שלי.

כמובן כמו כולם אני רוצה אוטו חסכוני, לא יקר ואמין.

כרגע ההתלבטות שלי היא בין דהייטסו סיריון 2007 להונדה ג'אז 2005.

מה לדעתכם עדיף?

האם מחירי הביטוח והטיפולים בהונדה משמעותית יותר גבוהים מאשר בסיריון?

תודה.

פורסם

על איזה תקציב אנחנו מדברים.

אני מניח שאת מכוונת לרכב אוטומטי?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

התקציב שלי הוא 35-38K והגיר חייב להיות אוטומט.

המחיר בין 2 הרכבים כרגע יחסית זניח (הפרש של כ2000 שח לטובת הסיריון)

לג'אז יש קילומטרז יותר גבוה מאשר לסיריון, אבל היא מידיים פרטיות.

פורסם

הג'אז קצת יותר מעניינת והייתי הולך עליה, אם היא במצב טוב וניתן להוציא היסטורית טיפולים.

פורסם

ההתיחסות שלך לא נכונה אם את משווה בין 2 רכבים ספציפיים יכול להיות שהאחד שחוט לחלוטין והאחר לא, יש פה תסביך קטן כי מי אמר שהונדה בת אוטוטו 9 תהיה אמינה יותר מהסיריון שהצעירה ממנה בשנתיים, בכל מקרה מדובר ברכבים שהזדקנו ואם אני מנחש את התקציב שלך תוכלי לרכוש אירופאית משנתון מאוד מתקדם לעומת מה שאת חיפשת, בכל מקרה באם ההשוואה היא לא בין 2 אקזמפלים אלא בין דגמים אז תפרטי דרישות ואפשר יהיה להכווין אותך, אם ההשוואה היא בין 2 האקזמפליפ לכי על השמור מביניהם בכפוף לתוצאות הבדיקה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני מוכן לשים כסף שהיא לא בקטע של ארופאיות.

אם הבחירה היא בהונדה או הסיריון, הייתי הולך על ההונדה, בהנחה שמה שכתבתי למעלה מתקיים (הסטוריות טיפולים). כמובן גם לעשות סיבוב על הרכב ובדיקה.

פורסם

אני נהגת חדשה כך שאני מחפשת רכב שעלות התחזוקה שלו תהיה מינימלית והבנתי שעם האירופאיות צריך הרבה מזל בקטע הזה.

האוטו ישמש אותי בעיקר בנסיעות לעבודה(תל אביב) ולכן אני צריכה שהוא יהיה חסכוני בדלק.

בהתבסס על נתונים מאתר kml.co.il הצריכה של ג'אז יותר טובה מהסיריון, מצד שני זה רכב בשנתון נמוך יותר.

במקרה הספציפי הזה הסיריון היא יד 2 שהיתה בליסינג והג'אז יד 2 פרטי.

אני אשמח לקבל המלצות גם על רכבים אחרים.

פורסם

הסריון אחלה אוטו,אמין,זריז יחסית החיסרון שלו לעומת הגאז זה תא מטען קטן יותר ומאחור פחות מרווח,אם זה מתאים הסריון טובה.

רכב מיני גם מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תא המטען פחות מטריד אותי. הלכתי לראות את הג'אז והאמת שלא אהבתי כל כך את הנסיעה בו. לא ירדתי ממנו סופית, אבל אני בהחלט אשמח לשמוע הצעות לרכבים אחרים.

לגבי אם מיני מתאים... סליחה על הבורות, סיריון היא לא מסוג מיני? :-)

פורסם

סיריון היא סופר מיני, כמו גם ג'אז.

מיני זו הקטגוריה הקטנה ביותר, כאשר סופר מיני היא קטגוריה אחת מעליה בגודל.

כמה דוגמאות לרכבי מיני - פיאט פנדה, I10, סוזוקי אלטו, פז'ו 107...

אם לא חשוב לך גדל הרכב וגודל תא המטען, התקציב שלך יקנה לך רכב מיני משמעותית חדש יותר מהרכבים שדיברת עליהם.

אל תשכחי שכאשר מנסים לצפות כמה כסף יהיה צריך להוציא על תיקונים, הגיל של הרכב לא פחות ואף יותר חשוב מאשר היותו אירופאי/קוראני/יפני.

פורסם

כרגע העדיפות שלי היא לפיאט פונטו 2006 דגם DYNAMIC שמאוד נדיר בלוח יד 2.

מישהי מוכרת כרגע רכב כזה ב 20K עם ק"מ סביר ולי זה נשמע מאוד מוזר. יש דרך לדעת אם היה שימוש במי ברז במקום נוזל קירור לפני שעושים בדיקה במכון?

ראיתי יונדאי I10 2009 במחיר די טוב אם משווים את זה לסיריון 2007.

גם הגטס שראיתי היא מאותה שנה עם ק"מ נמוך. כמובן ששתיהן יד 2 מליסינג.

לא ראיתי הרבה דיעות על ה I10 בפורום. האם זה רכב שכדאי לרכוש?

פורסם

קשה לדעת אם היה שימוש במי ברז, כי אפשר פשוט להחליף לנוזל קירור כשמפרסמים מודעת מכירה.

אפשר אולי לראות קורוזיה בראש מנוע, או בפתחי הרדיאטור.

האם I10 זה רכב שכדאי לרכוש? שאלה טובה.

אם צפויות לך הרבה נסיעות בין עירוניות, לא בטוח שמיני זה מה שאת רוצה.

פורסם

הנסיעות הן בעיקר לתל אביב. אני לא בטוחה שאפשר לקרוא לזה נסיעה בין עירונית עם כמויות הפקקים שיש בבוקר. נסיעה בין עירונית תהיה בעיקר בסופי שבוע.

• תוכן חדש...