Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקוח ממורמר של גרמניה עסיסית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן התערוכה בפרנקפורט (אלעד איך פיספסת את זה? ) מסתבר שלקוח מאוד לא מרוצה ש BMW שרכש M6 החליט להראות מה הוא חושב על הרכב

מצטער זו הפלטפורמה היחידה שמצאתי לסרטון הזה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלינק שלך לא עובד, אז הנה, קבל:

http://www.youtube.com/watch?v=X_G1sDkHVDU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה אני למד מהסרטון הזה?

הבחור עם השיער הארוך די עצבני בעוד חבר שלו די משועשע מהעניין.

הבחור עם השיער הארוך קנה את הרכב תמורת 120K יורו וסובל מכל מיני ויברציות ברכב שמרכזי השירות של ב.מ.וו לא מצליחים לפתור, דבר שהכעיס אותו מאוד.

הבחור עם השיער הארוך רוצה לאותת לב.מ.וו שכנראה הוא כועס ומכיוון שיש לו הרבה כסף החליט לשבור את הרכב במקום פשוט למכור אותו.

הבחור עם השיער הארוך כנראה לא יקנה שוב ב.מ.וו ויהפך ללקוח של מרצדס המתחרה.

הבחור עם השיער הארוך אינו נראה אסיאתי, דבר שמאוד מפתיע אותי שכן האסיאתים לרוב חובבי "שופוני כסף" מהסוג הזה.

אה כן, הבחור עם השיער הארוך אולי קיבל דו"ח על כך שיצר המולה ולכלך את הכביש....

וברצינות, אף פעם לא הבנתי את דרך הפעולה המטופשת הזאת, בין אם שברת את כל חסכונותייך לרכישת הרכב ובין אם שוויו לא מדגדג לך את קצה הבוהן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רק אני שמתי לב רק למה שעובר שם ברחוב מאחורי הBMW?

כמויות מסחריות של אודי, מרצדס וBMW כאילו שזה הרכב העממי שם :shock:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אותי הדהימו שלושה דברים:

1. גם כשה-M6 הזאת מכוסחת היא עדיין מדהימה.

2. גם כשגרמני הורס רכב עם גרזן, הוא עדיין מחליט ללבוש חליפה ועניבה.

3. גם כשגרמני מחליט להרוס רכב עם גרזן, הוא עדיין מסתובב עם מטאטא (!) בתא המטען.

פורסם

אני לא אגיד עממי אבל ברוב גרמניה, הרכבים על הכביש הם רכבים מתוצרת מקומית החל מפולקסוואגן וכלה בפאר תוצרת מרצדס/ב.מ.וו/אוודי.

באופן לא מפתיע, גם בגרמניה נחשבת הסידרה 6 כרכב ערסים, פשוט ככה נראה ערס גרמני, עם חליפה ומטאטא בבגאז' (ושיהיה פה סדר ביטה, יא?!):lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בהונג קונג גם יש המוני מרצדס וב.מ.וו ופה אלה באמת רכבים די עממיים, המקומיים פה אוהבים את התוצרת הגרמנית כשזה מגיע לגלגלים.

מצד שני, באופן טבעי, חלק ניכר מהרכבים הנ"ל אינם חדשים לגמרי אלא בני כמה שנים ושוויים לא גבוה במיוחד, בטח ובטח לא משהו שלא נגיש במדינה שבה צורת התשלום המקובלת על רכבים היא מימון (יש כסף מזומן זמין, הוא פשוט נשמר לטובת מינוף).

ולגבי ה-M6, גם במצבה המכוסח היא עדיין מדהימה ומכונת נהיגה משובחת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חבל. לא מצליח להבין את התופעה הזאת. לא בא לך על הרכב, תמכור או תזרוק אותו. להוציא זעם על משהו דומם זה ילדותי ופאתטי. אם הוא כל כך גרוע הM6 הזה שיראה להם שאין לו ערך בעיניו וייתן אותו לאיזה הומלס או מהגר, למה להרוס מכונה כזאת יפה?!

פורסם

לא מזמן כתב על זה חוקר בריטי שהתייחס לכך שהנתק בין הסופר-עשירים ושאר העולם היום מזכיר את הנתק שהיה בין האצולה ופשוטי העם באירופה שלפני המהפכות.

בשבילו זה כולה 120 אלף יורו. קרוב לוודאי שיש לו שעוני יד שעולים יותר. בטח ובטח "שהכבוד" שלו שווה יותר מסכום פעוט שכזה. נכון שהסכום הזה יכול לממן יום לימודים ארוך לכיתה שלמה לשנה וחצי, אבל הוא לא רואה את זה ככה. זה הכסף שלו והוא יעשה איתו מה שהוא רוצה.

והיתרון שלנו על פני הגרמנים בנקודה הספציפית הזאת - אם הוא היה עושה את זה בישראל אז המעשה היה פחות אגואיסטי כי לפחות 600 אלף ש"ח היו נשארים בקופת המדינה כמס קניה מכל הסיפור (מה שהמדינה עושה עם הכסף הזה זה כבר נושא לדיון אחר).

כואב הלב על הרכב? לא מדובר במכונית במהדורה מוגבלת וגם לא ביצירת מופת בעלת ערך אספני (אולי בעוד 30 שנה, אולי). זאת מכונה משובחת, אבל בסך הכל מכונה.

פורסם

הייתה פעם בפרנקפורט ? או בגרמניה ?

תיסע תבין, כמה הגרמנים אוהבים מכוניות ומשקיעם את מיטב כספם בעניין.

פורסם

עוד שישה חודשים תהיה מודעה ביד 2 : במוו m6 יד ראשונה מייבוא אישי , ללא תאונות בהתחייבות , תיקוני צבע קלים - שפשופי חנייה קלים - באיזה מגרש רכב

פורסם
(אלעד איך פיספסת את זה?)

זה צולם בכניסה ל-MESSE. מסיבות מובנות, מתוך כל המתחם האדיר הזה, זה האיזור שבו שהיתי במצטבר הכי פחות...

אבל למה כאילו?

אותי הדהימו שלושה דברים:

1. גם כשה-M6 הזאת מכוסחת היא עדיין מדהימה.

2. גם כשגרמני הורס רכב עם גרזן, הוא עדיין מחליט ללבוש חליפה ועניבה.

3. גם כשגרמני מחליט להרוס רכב עם גרזן, הוא עדיין מסתובב עם מטאטא (!) בתא המטען.

:mm_yeah:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה שבטוח שהמסר ל BMW הועבר, והם יכולים לפצות אותו ברכב חדש ותקין או להתעלם ולבדוק האם זה ישפיע להם על המכירות.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...