Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל וחוסר וודאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מחר אני מתגייס, הגיוס הוא למשטרה הצבאית לא ידוע התפקיד.

עכשיו אני החלטתי עם עצמי שאם זה לא חוקר פלילי או חוקר תאונות דרכים אני מסרב,

כן אני יודע שזה מעצר וכלא, וגם יכול להיות שלא יהיה כלום. עכשיו השאלה שלי היא האם הקצין מיון יכול להבטיח לי תפקיד מסוים?

וחשבתי על עוד כמה במידה והוא לא יכול להבטיח, אז חשבתי לבקש:

טכנאי מערכות מחשב.

מטיס מזל"ט חוץ.

עורך מוזיקה בגלי צה"ל.

הפרופיל הוא 64 וקב"א 53.

עכשיו אני חייב קצת עזרה בנוגע לכל התפקידים כולל חוקר פלילי\תאונות דרכים.

האם הם כמו שהם נשמעים? האם התפקידים האלה טובים?

האם מישהו יודע על תפקיד כזה או אחר שאין סיכוי שאצליח לעשות כי אולי אלו מיונים קודמים?

והאם יש למישהו להציע לי תפקיד אחר וטוב, אני לא מאלה שיבכו שהם לא יוצאים יומיות, כי אני לא ממש רוצה יומיות!

נראלי חוויה להיות בבסיס סגור ולהכיר חברים שיכולים להיות לכל החיים.

תודה למי שיעזור מראש :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוקר מצ"ח(פלילי ותאונות דרכים) בסדיר שלהם סוגרים 11\3 ז"א כל שבת שניה,בנוגע למטיס מל"טים ישנו מיון לא קל,טכנאי מערכות מחשב נקראה מנהל רשת מחשוב,לא תפקיד קשה במיוחד אך הבנתי שישנם נתוני קבלה זהים לקורס טייס רגיל,ועורך מוזיקלי אין לי מושג מה זה

פורסם

עורך מוזיקה בגל"צ כרוך בתהליך מיון ארוך. מה שבטוח, שאתה מגיע אל תתפנה. נותנים לך לעמוד 5 ימים בשמש, נותנים לך לרוץ במעגלים חודש או לאכול לוף אל תתפנה. אתה מגיע למ"צ אין דרך חזרה (אני מדבר על עולם נורמטיבי ללא קומבינות :lol: )

בהצלחה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
מה שבטוח, שאתה מגיע אל תתפנה. נותנים לך לעמוד 5 ימים בשמש, נותנים לך לרוץ במעגלים חודש או לאכול לוף אל תתפנה. אתה מגיע למ"צ אין דרך חזרה (אני מדבר על עולם נורמטיבי ללא קומבינות :lol: )

בהצלחה

בדיוק, קח הכל בקלות. אם תתפנה אין דרך חזרה.

אל תשכח - הכל הצגה במעצר :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אל תתפנה.

מה פתאום לבצע פקודה שאתה מקבל?

אל תתפנה בשום אופן.

תתנגד למעצר, תרוץ, תברח להם.

אם תופסים אותך, תלך מכות ותברח.

(אם לא הבנת, אני ציני, לא ממש מתכוון שתעשה את זה.)

אתה רוצה להתחיל שרות עם תלונות, משפטים, מעצרים, כלא?

אם לא, ציית לפקודות שאתה מקבל.

אם כן, תעשה בדיוק כמו שכתבתי לך למעלה.

סלע

פורסם
אל תתפנה.

מה פתאום לבצע פקודה שאתה מקבל?

אל תתפנה בשום אופן.

תתנגד למעצר, תרוץ, תברח להם.

אם תופסים אותך, תלך מכות ותברח.

(אם לא הבנת, אני ציני, לא ממש מתכוון שתעשה את זה.)

אתה רוצה להתחיל שרות עם תלונות, משפטים, מעצרים, כלא?

אם לא, ציית לפקודות שאתה מקבל.

אם כן, תעשה בדיוק כמו שכתבתי לך למעלה.

כל המשפטים/ריתוקים וכל השטויות הללו לא משפיעים על כלום ושום דבר. תנסה לא להיכנס לכלא פשוט, אל תהיה עריק יותר מידי זמן ויהיה בסדר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

צר לי להרוס את החגיגה ידידי, אבל אם עוד לא הבנת - אתה מתגייס לצבא.

אתה רוצה דברים מאוד ספציפיים, דברים שיעשו לך טוב אבל לא בטוח שגם לצבא.

בנוסף, רובם דורשים מיון מוקדם, פרוטקציות וחלקם אפילו קורס.

תשנה את הגישה שלך - היא תעמוד בעוכריך בשנים האלו.

ולא, קצין מיון לא יכול להבטיח לך תפקיד בתוך היחידה (אולי מלבד מקרים ספציפיים). הוא רק ממיין אותך אל היחידה עצמה.

פורסם

טכנאי מערכות מחשוב זה לא מנהל רשת מחשוב, אלו שני קורסים שונים שעוברים במקומות שונים.

טכנאי מערכות מחשוב מתקדמות זה טמ"מ והוא נמשך בין 3 ל4 חודשים בבה"ד 7, בעוד מר"ם הוא קורס בסיסי יותר שמתקיים בבסמ"ח (בית הספר למקצועות המחשוב, בשלישות הראשית ברמת גן), ונמשך חודש וחצי בערך.

תשכח מטמ"מ, אתה חי בסרט. אנשים שנמצאים בתוך החיל מתים לקבל את הקורס הזה ולא מקבלים, גם טכנאים והנדסאים לא. אם תקבל טק"מ או טק"ט תגיד תודה ותשב בשקט. לשניהם אגב יש שיבוצים לבסיסים סגורים בשפע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה הדבר הכי גרוע שיכול להתרחש? משפט? כלא צבאי? רפול כבר אמר שחייל שלא היה בכלא צבאי הוא לא חייל :lol:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אל תקשיב למי שאומר לך "מה אתה רוצה להתחיל את השירות במשפטים?", כן אתה רוצה! זה אחלה חוויות וזה מאוד מצחיק :lol:

ברצינות הצבא זה גנון ואתה הולך להיות שמה 3 שנים, אז אל תתפשר על משהו שאתה לא מוכן לעשות, כן תתפשר על לא לקבל את אחד מהמעט תפקידים שכתבת כי הם כנראה נדירים. אבל תדרוש משהו שתוכל לבוא אליו שמח 3 שנים. או שתהיה ג'ובניק ותצא מוקדם ותשכח מהמקום הזה. הכי גרוע זה תפקיד חרא ולסגור מלא, אין לך לאיפה לברוח בסוף היום. זה מתאים למי שבא בגישה של "אני רוצה להיות הכי קרבי ולתרום למדינה על הצד הטוב ביותר" אבל לא נראה לי שאתה כזה.

בקיצור אל תעלה על האוטובוס של המ"צ. עדיף להאריך את השירות בחודש כלא אבל שה3 שנים יהיו יותר סבירות בשבילך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לפני 9 ימים ו3 שנים שוחררתי ועברתי כמעט 3 שנים מלאות בבקומ (במטבח המתגייסים למי שזה מענין) ובתור אחד שהיה מקושר עם כולם כולל קציני המיון אז ככה:

אין סיבה להיות עריק, ואפשר בעזרת לשון חלקלקה להוציא תפקיד סביר ביום הגיוס, האפשרויות מועטות ולפי התאריך אני מעריך שזה השבוע המסריח ביותר בצהל

לא זוכר את הסדר אבל אם אתה טוען שאתה מיועד למצ ובגלל שאנחנו באוק' זה אומר שזה טרום גיוס מרוכז (גיוס נובמבר) השבוע יש גיוסים לחימוש/תובלה/מצ/טכני ח"א בכל יום יהיה גיוס אחר וביום חמישי היחידות יקבלו השלמה למי שחסר חיילים.

צר לי להרוס פה את כל מה שמספרים החברים היותר וותיקים כאן בפורום אבל זהו תם עידן הלא מתפנה, אם לא תתפנה זה מה שיקרה וזה דיי פשוט, אתה תשב במעצר עד יום חמישי, ביום חמישי תפונה לכלא 4 או 6 ביום ראשון בבוקר יחזירו אותך למעצר של הבאקום וחוזר חלילה עד שאתה תשבר או שהם, סביר להניח שאתה תשבר קודם כי הקושי הוא מנטלי והיחידים שראיתי בכל השירות שלי שקיבלו מה שרצו היו מעטים ויחידי סגולה שסבלו את הרוטינה הזו חודש ומעלה.

יש נטיה לא לוותר למי שלא מתפנה, קח בחשבון ברגע שעלית על האוטובוס זה אבוד, אם תהיה קצת חכם ועם קצת מזל תוכל להסתדר 4 חברים שלי התגייסו איתי באותו היום והם הגיעו למצ (ואני לתובלה :lol: ברחתי משם מהר מאוד בלי משפטים ובלי תלונות בצורה נקיה תוך ימים ספורים עם סבלנות והמון אמונה בבירוקטריה מחורבנת שזז לאט אבל לבסוף גם לקצינים ששונאים את מה שאתה עושה להם בפנים עם חיוך אין ממש מה לעשות נגדו) אחד יצא לקריה, והשאר הסתדרו על גובים של יומיות בתוך הבהד.

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה להגיד לחברים שלך ולכל מי שבגיל שלך להפסיק להתנהג ככה, כל מי שהגיע לגיל גיוס שהכרתי מאז שהגייסתי ההצעה שלי היתה כזו, תטפל בעניינים שלך ובמה שאתה רוצה לעשות בעוד 3 שנים או בפטורים שמגיעים לך כשאתה אזרח, כי כשאתה בבית והניירת שאתה שולח בפקס עוברת עשרות ידיים ומס ימים טובים שעד שמישהו מאשר אתה עדיין יושב בבית ומגרבץ מול הטלויזיה ולא סובל (מנטלית בעיקר) במקום שבו אתה לא רוצה להיות וכל זה כי אמרת לעצמך אני מתגייס יהיה בסדר שישלחו לאן שהם רוצים ואז אנשים מתפלאים שדפקים אותם איפה שהם לא רוצים להיות

בהצלחה בגיוס, טיפ קטן תגיע באיחור (להגיע ב11 יהיה בסדר) בכדי שלא תגיע לשטוף כלים במטבח :lol:

עריכה: נזכרתי עכשיו אם יש לך איזשהו אס מתחת לשרוול לשלוף בכדי ללשנות את הייעוד שלך תבקש עירעור בשרשרת חיול על הפרופיל אתה תתעכב שם כמה ימים טובים עד שדברים יזוז וזה יהיה הזמן שלך לשלוף את מה שיש לך מהשרוול

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מה זה באקום? אני מכיר בקו"מ, בסיס קליטה ומיון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...