Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שהתהפך, תקין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שכל החכמולוגים קופצים!

נניח והיה אפשרי להפוך רכב בלי תאונה, זאת אומרת להפוך אותו בלי לפגוע בכלום (נניח סתם לסופרמן שיעמם והוא הפך רכב סובב אותו קצת על האצבע והחזיר אותו לקרקע בשלום)

האם קורה משהו לרכב מבחינה מכנית ?

אפשר לנסוע ברכב שהתהפך ללא בעיות או שיש צורך בהחלפה של מס' גורמים ?

השאלה עלתה לי בראש בלילה, אם אני לא מובן מספיק אני אסביר שוב, אבל אני מצפה לתשובה רצינית!

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם הדלק והשמן נשארו ולא נשפכו

תן לשמן לחזור וסע לשלום

רואים את זה המון במירוצי ראלי שם הרכב מתהפך על הגג - מיישרים אותו וממשיכים

פורסם

אם רכב ייתהפך, משהו בטוח ייקרה לו, לא אומר מכאנית, אבל לגג תיווצר בעייה, וסביר להניח שמספר חלקים מתחת למכסה המנוע יעופו.

לא פעם שמעתי על רכב שעשה גילגול (התהפך וחזר ) והמשיך לנסוע עד המוסך. ואף ראיתי אחד ליד המוסך שאני מטפל בו, הוא הגיע לשם בכוחות עצמו (למזלו היה חגור בחגורה )

פורסם
אם רכב ייתהפך, משהו בטוח ייקרה לו, לא אומר מכאנית, אבל לגג תיווצר בעייה, וסביר להניח שמספר חלקים מתחת למכסה המנוע יעופו.

לא פעם שמעתי על רכב שעשה גילגול (התהפך וחזר ) והמשיך לנסוע עד המוסך. ואף ראיתי אחד ליד המוסך שאני מטפל בו, הוא הגיע לשם בכוחות עצמו (למזלו היה חגור בחגורה )

או קיי אני לא דיברתי על רכב שהתהפך באמת

ניקח מצב תאורתי שהרכב עף באויר, התהפך, חזר לכביש בלי שום פגיע של מכה בעקבות הנחיתה.

איזה חלקים יכולים לההרס מזה ?

אין איזה נוזלים שנשארים במנוע מכוח הכבידה ?

פורסם
רכב שמתהפך ללא פגיעה כאילו לא התהפך כלל .

כל המערכות ברכב הם אטומות ומחוזקות ,לכן אין שום סיבה שיקרה משהו .

אני מסכים עם הכותב לעיל ומוסיף...

גם אם הוא קיבל כמה מכות בד"כ אפשר להניע אותו שוב - ולא דווקא רכבי ראלי...

זכורה לי אלפא ספרינט במירוצי אשקלון שנות השמונים, שאחרי המירוץ, הערס שנהג בה רצה להראות שהוא "לפחות טוב כמו האלפא של שוכטוביץ"...

אחרי שני שלישים של המסלול הוא עשה 360 מעלות - אבל דרך הגג....

הוציאו אותו - היה קצת ריח של דלק - הוא היה בסדר למזלו. אחרי 5 דקות התאוששות הוא הניע את הרכב - כולם ברחו בגלל ריח הדלק. הרכב הניע במכה ראשונה, משך מספר שניות היה עשן לבן (שרף שמן) ואח"כ הוא התייצב ונסע כאילו כלום לא קרה.

כמובן רק כאילו - כי הרכב נראה כמו גרוטאה מעוצבת...:wink:

אלון

פורסם

זכורה לי אלפא ספרינט במירוצי אשקלון שנות השמונים, שאחרי המירוץ, הערס שנהג בה רצה להראות שהוא "לפחות טוב כמו האלפא של שוכטוביץ"...

הוציאו אותו - היה קצת ריח של דלק - הוא היה בסדר למזלו. אחרי 5 דקות התאוששות הוא הניע את הרכב - כולם ברחו בגלל ריח הדלק. הרכב הניע במכה ראשונה, משך מספר שניות היה עשן לבן (שרף שמן) ואח"כ הוא התייצב ונסע כאילו כלום לא קרה.

אלון

הרכב שרף שמן בגלל שהוא שהתהפך או שהוא פשוט היה גרוטאה (לא כמו של שוכטוביץ) ?

מצטרף לשאלה של דניאל

פורסם

אלון

לרגע חשבתי שתה מדבר על דוד מנשה, אבל אם אני זוכר נכון הוא התחרה באלפא סוד.

אני זוכר נכון ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...