Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביום שישי האחרון ניגשתי לטסט השנתי במכון מסויים בפתח-תקווה (בסביבות קרית-מטלון).

מכיוון שהרכב מטופל בצורה דקדקנית ולפי הספר, הייתי בטוח כי אני עובר חלק.

להפתעתי נכשלתי על נורות קדמיות (טענו כי העוצמה חלשה), וזה מוזר לי כי בדיוק לפני 3 חודשים

החלפתי לנורות מהסוג הבא: OSRAM Night Breaker Plus H7 אותן קניתי בלדיקו (כשעברתי שם קורס).

מאחר ובשבועות הקרובים לא אהיה פנוי לרכב וזמני דוחק החלפתי אצלם את הנורות לרגילות (בעלות 120 ש"ח כמובן).

נראה לי שעקצו אותי. מה דעתכם?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

מחיר ההחלפה יקר מאוד אך אלו מחירי הגזל במכוני הטסטים.

בהנחה שציוד הבדיקה של המכון תקין ואין לך בעייה חשמלית הייתי מהמר שהנורות אינן מותקנות נכון או שהפנסים אינם מכוונים. גש לבדיקת אורות אצל חשמלאי וודא שהכל תקין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלומת האור של נורה כמו ששמת היא כמעט כפולה מנורה סטנדרטית .

כנראה שבישראל היא אינה תקנית .

אני אישית הייתי מרכיב אותן שוב עד הטסט הבא .

אחרי שתבדוק שהפנסים מכוונים .

פורסם

אין שום בעייה עם הנורות האלה והן חוקיות. שים לב שהוא מדבר על עוצמת תאורה חלשה מדי, לא חזקה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנורות הנ"ל מורכבות לי ברכב (סופר לנסר 97) והכשילו אותי טסט על כך שהאור "כחול" למרות שהוא בבירור - צהוב לבן.

בטענה של הטסטר כי הנורה היא כחולה (הוציא אותה והראה לי שהיא כחולה, לא היה לי כ"כ מה לומר לו).

Opel Adam S 2017

פורסם

הבנתי שכבר החלפת לנורה אחרת אבל לעתיד -

תבדוק שהחוגה של הורדת גובה אלומת האור הקדמי נמצאת על מצב 0 ולא על מספר כלשהו. החוגה כמובן ליד מתג הדלקת האורות.

תוודא שהכנסת את הבליטה המתכתית של הנורה לתוך המגרעת שלה בתוך בית המנורה ושהיא יושבת ישר.

החלפת הנורות הראשיות בפוקוס הזו קלה מאוד והכי נוח להוציא את כל הפנס החוצה וככה רואים טוב יותר מה עושים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כשהחלפתי נורות לפני 3 חודשים, זה בדיוק מה שעשיתי, הוצאתי את הפנס ווידאתי שהנורות מהודקות היטב.

אבל גובה אלומת האור הקידמי תמיד היה אצלי על סביבות 1-2 ולא אפס. האם זה מה שהכשיל אותי?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...